#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Şu maçta almıyorsan kadroya ne zaman alıcaksın? 40 yılda bi 3-0 olmuş al işte be adam.Hiçbir oyuncuyu kazanamıyor hocamız sağolsun.Birşey olmayacaksa bile Elano'dan en azından sahada görelim ne diye oynatmadığını.

Kafasında Galatasaray´ı bitirmiş , isteksiz , ısınmaya bile çıkmayan bir adamın neyini kazanacaksın ? Elano´yu kazanmanın en iyi yolu Elano´dan para kazanmak .

Devre arasında Bursa'ya verelim üstüne 5 milyon daha verip Volkan'ı alalım, yoksa elimizde patlayacak. Hala Elano'yu savunanlarda nasıl Galatasaray'lı anlamadım. 40 tane lig maçı görmüş bunun en az yarısında oynamış adamın bir gram bile faydası yok daha neyini savunuyorsunuz?

baros sakatlandığında almadı elano yu rijkaard,misi kötü oynarkende 20 dakikalığına da olsa düşünmüyor hiç,aralarının bozuk olduğu belli.

Kaprisli adam hiç birşey vermedi hiç..

baros sakatlandığında oyuna girmesi gerekirdi.bu adamı kaybetmemeliyiz.

Bu adam değil miydi Eskişehir deplasmanından dönerken takımın neşe kaynağı olan ve uçakta sürekli şakalar yapan, bu adam değil miydi takımın neşe kaynağı olan, bu adam değil miydi Rijkaard ile sürekli dertleşen, konuşan ? (Kaynak: GSTV spikeri)

Bir insan birden bu hale gelmez, neler yaşandı acaba diye merak ediyor insan ama artık ipler baya kopmuşa benziyor. Son 20 dakika bile oyuna alınmadıysa %90 hocayla arasında sorun var demektir. Bakalım diğer maçlarda neler olacak.

var zaten,barış özbek i elano ya tercih etti bugün,veya misi yerine son 15-20 dakika düşünmedi rijkaard,bi sorun olduğu belli.

elano'yu seviyorum , oynamaya başlarsa yine desteğimi veririm ancak ;

sanki artık ayrılmasının zamanı geldi. her 2 taraf icin de en mantıklı çözüm bu olur.

Şu takımda Arda yuhalanırken sana en ufak bi tepki olmadı ya Helal olsun taraftarımıza.

var zaten,barış özbek i elano ya tercih etti bugün,veya misi yerine son 15-20 dakika düşünmedi rijkaard,bi sorun olduğu belli.

Barış Elanodan daha iyi futbolcu.

Sorun muhtemelen Misimovic'in gelir gelmez maclara baslamasi sanirsam.Misimovic ile Elano ayni mevkinin oyunculari,aralarinda bir rekabet var dogal olarak.Belki haksizlik yapildigini dusunuyor olabilir ama Elano'da en azindan 3 macta 1 Misimovic yerine ilk 11 baslasin ki biri yorularak digeri klubede oturarak futboldan sogumasin.

Adam ısınmaya bile çıkmıyor devre arasında.

tabi ki barış elano dan iyi:b5::b5:

Barışın bu takıma katkısı Elanodan çok daha fazladır özellikle ilk sezonunda.Barışa iyi futbolcu demiyorum tabiki.

Farkıda açıklayayım ikiside hücüm olarak birşey yapamıyor pas hataları var.(Barışın daha yüksek bunu istastiklerlede kanıtlamıştım)

Barış etkili veya değil sahada elinden geleni yapıp koşuyor Elanoya görede daha fazla raibi bozup top kapıyor.

Barış daha ucuz bir oyuncu bonservis ödemedik yıllık ücreti az yerli.

Tabi sizin gibi futbolcunun etiketine bakan insanlar için bnları anlamanızı beklemiyorm.

aaa serhat lan bu:D

Oynamasada isinmaya cikmamasi veya cok gec cikmasi, takim arkadaslarindan cok uzak durmasi Elano´nun kendini takimla bagdastiramamis oldugunu gösteriyor. Kesinlikle devre arasinda satilmali. Ama kimse 8 Milyon beklemesin :)

Bu aşk artık huzur vermiyor ayrılık kaçınılmaz Elano ile.

Devre arasında postalanır, gelen parayla da yedek forvet alınır. Alacak takıma şimdiden geçmiş olsun.

Brezilya'da takas yapsak nasil olur? Bir kac iyi oyuncu izledim gecenlerde. Eminim ne Elano ulkesine gitmemeye, nede ulkesinden bir kulubun Elano'yu isytemeyecegine ihtimal vermiyorum.

Bu saatten sonra 4m'den fazla gelicek her kurus kar olur.

Yedek kulubesinde formasini cikartarak cok net bir sinyal verdi

Bu saatten sonra hayir gelmez artik Elanodan

Geri
Üst Alt