#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Hic izlemedim City'de, ama Brezilya milli takiminda bir kez izlemistim ve ilgimi cekmisti o macta. Ama futbolu ile degil, garip ismi ve onca esmer icinde beyaz olusuyla.

İlk geldiği zaman beni Lincoln ile kıyaslamayın demişti. Hakikaten kıyaslamamak lazım. Onun verdiği verimin yarısını bile veremedin. Umarım en kısa zamanda gidersin...

Kafa olarak bitirdi sanıyorum Türkiye serüvenini. Devre arası yollar ayrılmalı. Eğer kalırsa bu ruh hali ile verimli olacağı düşünülemez zaten.

Bu adamı satıp iyi bir çift yönlü orta saha oyuncusu alsaydık çok güçlenmiş olurduk.

kafa ve ruh olarak bitirmiş bence, suratındanki ifadeden belli zaten...

devre arası anca gider...

Bir daha brezilya veya latin amerikadan arjantin dışında futbolcu alan yönetim istemiyorum

Ntvspor'da elano'nun ülkesine gittiği söylendi sanırım ailevi sorunları varmış...Bu adamdan bize hayır yok devre arası satılmalı.

3.5 milyon euro alıp bu rezalet futboluyla mutlu olamıyorsa bence rusyaya falan gitsin bir tarafları donsun o şekilde mutlu olur.

Alanı yoksa cami avlusuna felan bırakalım.Yedek olarak bile zarar bu adam.

Devre arasında acilen Seydou Doumbia ile takas edilmesi gereken adam:)

Devre arası Elano'yu Rus pazarına pazarlayıp en az 7.5 Milyon Euro gibi bir fiyata tabi.5 Milyon Euro'ya Selçuk İnan'ı alalım takım şahlanır.

--------------------Ufuk Ceylan------------------------

--Sabri-------Neill---------------Servet-----İnsua------

--------------Cana------Selçuk İnan-------------------

-Arda-------------Misimovic-----------------Kewell-----

------------------Baros---------------------------------

En iyi formasyon bu bizim için.Aydın Yılmaz ile Pino da otasyonda şans bulur her maç 30'ar dakika.

Orta Saha Alternatifleri

Cana

Selçuk İnan

Ayhan Akman

Barış Özbek

Misimovic

Musa Çağıran

Emre Çolak

e daha ne olsun.Sene sonu da bir oyuncu daha alırız oraya iyice güçlenir orta saha.

Geri gelmemesine bir itirazım olmaz, biz Elano'yu yazın elimizde tutarak maddi olarak zarar etmeyi garantilemiştik zaten.

Ozan Kozan ortaya cikma zamani geldi. Elano Elano dedin, al sana Elano. Neymis, 3 orta saha birden degismezmis bir takimda :)

Geri
Üst Alt