#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

hocam anladımda adam lafın gelişi demiş bunu uzatmanın manası yok hani:o,kastettiği şey o değil orda:o

Elano Blumer, kişisel motivasyonun, özel isteklerin, bulunduğun yerdeki amaçların bir insanın yapmakta olduğu işinde ki performansını ne kadar etkilendiğini gösteren büyük bir örnektir.

Kendisi yetenekli, basit oynayabilen bir futbolcu. Kendisine Barış Özbek muammelesi yapanları anlamanın imkânı yok.

Ancak kendisinin buraya gelmesinin amacı çok net şekilde belliydi. Bunu kendiside söyledi, 2010 Dünya Kupası kendisinin en büyük hayaliydi. Dunga'nın önerisi sonucunda Galatasaray'a geldi, böylece hem fit kaldı, hem futbol oynamaya devam etti böylece Dünya Kupasına kadar kendisini hazır tuttu.

Mesela kendisini gösterebileceği alanlarda (yani Uefa maçlarında) ciddi anlamda çok iyi performans gösterdi. Harika uzun toplar, çok iyi ara paslar attı. Hele Atletico maçlarında lokomotif gibi çalıştı orta sahada. Bu da zaten yine niye Galatasaray'a geldiğinin göstergesiydi.

Şimdi hayalini gerçekleştirdi ve bitti. Artık kendince Galatasaray'da kalmasının bir manası kalmadı ve sanıyorum mümkünse yeniden Premier League, Seria A veya La Liga'dan bir kulübe transfer olmayı ya da Brezilya'ya dönmeyi plânlıyor.

Eğer kendisi burada başarılı olmak, kupalar kazanmak, takımın en iyilerinden olmak gibi hedeflerle, o kişisel mentaliteye sahip olsaydı şu an takımın değişilmez ilk 11 oyuncusu olurdu.

Bir Hayal kırıklıgı daha İnsallah miside sorun yasamayız yoksa dünyada 10 numara bırakmıcaz.

Resmi olarak acıklandıgında inanamamıstım hayranlıkla izledigin oyuncu 30 una girmeden klubune gelmiş ama olmayınca olmuyor işte cogumuz aynı seyleri dedik yanında sarp barıs ayhan vs gibi oyuncularla ne bekliyorsun falan gibisinden beklide cogumuz haklıyız cana elano misi üclüsüyle oynama fırsatımız olsa belki bişeyler görürüz ama sınırlamadan dolayı bu olay zor isteksizde görünüyor belliki gitmek istiyor.

Elanonun takıma faydası gelmesiyle degil gitmesiyle olabilir ocak ayına girerken iddamızı koruyor olursak elanonun satısından alternatif forvet ve bir yerli mc ile sampiyonlugun en buyuk adayı oluruz

Elano da bizim Maldonadomuz.O da çok severdi basit oynamayı (!)

Gitmediği sürece bize zarar olacak. Kötü oyuncu değil kesinlikle ancak, şu takıma bu dakikadan sonra adapte olabilmesi imkansız. 5 milyon euroya bile elden çıkarabilirsek iyi olacaktır.

Takım gol atıyor,adam sevinmiyor bile.Lincolnde gider ayak böyleydi.Huzursuz,yüzü gülmez.Sürekli ülkesine giderdi.Elanoda farksız artık.Mutsuz belli.Satınca çok iyi para kazanabiliriz.Bu paraylada çok iyi forvet alabiliriz.

Rusya'ya gitmeye ikna edersek 8-10 arasına satarız diye düşünüyorum.

Ama edemezsek en baba 7 milyon € ya gider.

Peki niye Elano M.City deki performansının 3 te 1 ni Galatasaray forması altında gösteremedi ? Sezon ortasında çok iyi verim alıyorduk. Yine takımın başında Rijkaard vardı. Niye bu sezon bu şekilde mutsuz ve umudunu kesmiş bir halde bunu tartışalım bence. Milan transferi gerçekleşmediği için olabilir mi ? Hepimiz biliyoruz Elanonun transfer sezonunda gönderilmek istendiğini. Yani seni göndereceğiz deyip te gidemeyen bir oyuncunun psikolojisi nasıl olur merak ediyorum. Sonuçta buda bir insan değil mi? Brezilyalı brezilyalı diyorsunuz. Bu adam Rusya liginde Premier ligte oynadı bunuda unutmayalım.

8-10 arasımı :haha:

Zaten 7ye aldık aldığımızdan beri sürekli performansı düşüyor.

Bence 5 milyon + alacakları harika olurdu.

Rusya diyorum hocam Etiketinde brezilya milli takım oyuncusu var anlatabiliomuyum 30 yasındaki stopere 25 milyon € veren bi zihniyet diyorum kara para diyorum cash diyorum canlı diyorum kapiş:D

Peki niye Elano M.City deki performansının 3 te 1 ni Galatasaray forması altında gösteremedi ? Sezon ortasında çok iyi verim alıyorduk. Yine takımın başında Rijkaard vardı. Niye bu sezon bu şekilde mutsuz ve umudunu kesmiş bir halde bunu tartışalım bence. Milan transferi gerçekleşmediği için olabilir mi ? Hepimiz biliyoruz Elanonun transfer sezonunda gönderilmek istendiğini. Yani seni göndereceğiz deyip te gidemeyen bir oyuncunun psikolojisi nasıl olur merak ediyorum. Sonuçta buda bir insan değil mi? Brezilyalı brezilyalı diyorsunuz. Bu adam Rusya liginde Premier ligte oynadı bunuda unutmayalım.

En buyuk sebebi bu zaten özellikle bu sene icin gecen sene uyum saglayamamıstı ama cabalıyordu bişeyler yapma gayreti vardı ama bu GS icin degil kendi icindi en önemli nokta bu bize kendini kulube ait hisseden kendi icin degil klubu icin bişeyler yapan aidiyet duygusu olan oyuncular lazım elano bu tarz bi oyuncu degil. İnsallah iyi para kaldırırız tek beklentim bu artık elano icin ayrıca gitmeden bi mac keske misi-elano-cana üclüsünü bi görsek hakkaten cok merak ediyorum

En buyuk sebebi bu zaten özellikle bu sene icin gecen sene uyum saglayamamıstı ama cabalıyordu bişeyler yapma gayreti vardı ama bu GS icin degil kendi icindi en önemli nokta bu bize kendini kulube ait hisseden kendi icin degil klubu icin bişeyler yapan aidiyet duygusu olan oyuncular lazım elano bu tarz bi oyuncu degil. İnsallah iyi para kaldırırız tek beklentim bu artık elano icin ayrıca gitmeden bi mac keske misi-elano-cana üclüsünü bi görsek hakkaten cok merak ediyorum

O duygu geçen sene vardı. Bu sene niye böyle yukarıdaki saydığım sebeblerden mi ?

O duygu geçen sene vardı. Bu sene niye böyle yukarıdaki saydığım sebeblerden mi ?

Milli takıma gitmek istiyorum demişti gitti.

Dünya kupasına gitmek istiyorum demişti gitti.

(Galatasaray'da misyonunu kafa olarak tamamladı)

Sıcrama yapmak istedi yönetiminde işine geldi Yönetim dedi rusyaya git orası daha iyi bonservis veriyo gitmedi.

Avrupaya gitmek istiyorum dedi yönetim az para veriyorlar dedi göndermedi.

Sakatlıgı--moral bozuklugu-yabancı sınırlamasıda bir araya gelince bu durumdaki bi elano ortaya cıktı benim düşüncelerim böyle

adam gibi oynuyorsa kalsın,kimse galatasaray dan büyük değil arkadaş..bey efendi devre arasında ısınmaya çıkmıyor yav,var mı böyle bişey Allah aşkına....

Uzun süredir Elano'yu izledik ben ne oynadığını ne oynamaya çalıştığını bile anlamadım,orta sahaya koyarsın pasif kalır,kanatta oynuyor Brezilya'da diyorlar,oraya çekiyorsun ordada tık yok,kardeşim bu adam nasıl futbol oynar anlamadım ki,nereye koysan olmuyor yani şuanda takımda hiçbir yere koyamazsın Elano'yu,Cana'nın yanına koysak saç baş yoldurur,Misimoviç'i kesemez zaten,Pino'nun yerine koysan kafayı yedirir adama,yok kardeşim Elano güle güle..

Yedek kulübesinde yanına iki kaliteli transfer yapalım bakın nasıl ısınmaya çıkıyor.:asd:

Geri
Üst Alt