#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Uzun pasları yeter. Dün akşam Rio'dan Karabük'e attığı okyanus aşırı diagonal pası gördünüz. Daha ne yapsın?

Ailevi sorunları olduğu açık, kafasını toplayıp futbol oynamaya verse kendisini orta sahamıza ilaç olacağı kanısındayım.

En azından denenmeli.

En fazla destekleyenlerdendim. Fakat artık faydalı olacağı düşüncesinde değilim. Satılmalı veya takasta kullanılmalı. Değişiklik kendisi içinde çok iyi olacaktır.

En fazla destekleyenlerdendim. Fakat artık faydalı olacağı düşüncesinde değilim. Satılmalı veya takasta kullanılmalı. Değişiklik kendisi içinde çok iyi olacaktır.

Aynen. Artık hayır gelmez gibi. Hayır, o kendisini toplasa taraftarın ona bakışı değişti bir kere. En az zararla elden çıkarmaya bakmak lazım artık.

en az misimovic kadar yetenekli bence.ama form tutamadı bu sene.ikilemde kaldı gidiple gelmek arasında.

Anca pes'te 11'in vazgeçilmezi bu adam :D

Ya bu adamın taraftarla arasını iyi yapmadan iyi oynama şansı yok bu sadece Elano için geçerli,bu adam duygusal adam işte sevmeden oynamayacak,diyecek taraftar neyini sevecez ulan adam oynamıyor,taraftarda haklı.Desteği oyuncu alır iyi oynayarak.

Bugün de dönmemiş . Gelen git ,gidene gel dememek lazım. Versinler cezasını

Taraftarın sevmesi için önce Elanonun takıma adanmışlığını göstermesi gerek

Elano'yu idman fotolarında gördüm , göz yaşlarımı tutmakta gerçekten zorlandım..

rijkaard saolsun bunuda bitirdi

TSN_4777.jpg

Hala kalitesiz filan diyenler var.Wikipediadan filan kariyerine bakın bari,boş konuşmayın.Bizde olmadı,performansı kötü diye eleştirenlere kesinlikle saygı duyarım ama b.kunu çıkaranlar var forumda.

Hala kalitesiz filan diyenler var.Wikipediadan filan kariyerine bakın bari,boş konuşmayın.Bizde olmadı,performansı kötü diye eleştirenlere kesinlikle saygı duyarım ama b.kunu çıkaranlar var forumda.

Elano'da suç yok, en fazla budur kendisi, kalitesi bu diyen bile görmüştüm :asd:

Elano'da suç yok, en fazla budur kendisi, kalitesi bu diyen bile görmüştüm :asd:

Cem, şöyle düşün. Bir sevgilin var, ve sevgiline gerçekten aşıksın. Seviyorsun onu. Her buluştuğunuzda ona daha çok ilgi göstermez, daha çok hediye almaz, daha çok öpmez misin? Çok romantik davranmaz mısın?

Bir de şöyle düşün, yine bir sevgilin var ama laf olsun diye. Yani seviyorsun ama öyle aşk falan değil. Tabii sevgilinle yine ilgilenirsin ama asla bir üstteki satırda verdiğim örnekteki sevgilin kadar ilgi göstermezsin.

Elano içinde böyle bu. Elano yine romantik bir adam özünde, ama bu adamın gerçekten aşık olduğu kadın Brezilya ve Manchester City'di.

Galatasaray ise Elano için, biraz laf olsun diye sevgili olunan bir kadın. Bu yüzden romantiklik, pekte içinden gelmiyor.

Elano keşke uyum sağlayıp katkı verebilse. Herşeye rağmen umudu kesemiyorum bu adamdan.

Geri
Üst Alt