#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

2 gündür idman kaçırıyor,umarım yarın oynayacak duruma gelir..

Biraz daha dikkat etmeli kendine Elano.Daha profesyonel yaşamalı.Gripten maç kaçıracaksa oyuncular bırakalım gidelim şimdiden.

yukarda yazdıklarında hıcte haksız değil yannız.cogunlugu boyle bu adamların.pino da yanılacak gibi,dilerim öyle olur...elano hala soru işareti.1macla unutmayalım bnce gecmıstekı performansını.ha umudum var mı duzelir diye:

evet var hala

niang'ın kaburgasına esaslı tekmeyi neill attı hakemin gözünden kaçtı bu durum sadece faul verdi:)

Elano Blumerrrrrrrrrrrrrrrrrr. Yenekliymişsin ve kabiliyetin de varmış, istediğin zaman da oynuyorsun. Fener maçında gördük bunu..Haydi Elano biraz futbol oyna, bir süreklilik yakala bu sezon.

Hey Hey Elano.

Sen iste yeterki oynamayı gerisi gelir. Bileklerin çalışssın adamımsın sen beni :)

Çogu taraftar kötülüyor seni Galatasaray topçusu olamaz diyorlar ama sen istedigin zaman en güzel cevabı veriyosun sahada her zaman Fener maçındaki Kayseri Maçındaki gibi istegin olsun dostum.

Elanonun Brezilyalı olması zaten genlerinde futbolun olduğunun göstergesidir bence ancak istediği pozisyonda oynaması gerek Beckham gibi ayaklarını kontrol edebiliyor sadece ona güvenmemiz gerek

Antrenmanın tamamında Elano Blumer ve Aydın Yılmaz takımla birlikte çalıştı.

İyileşmiş reis :)

Trabzon'a karşı oynarsa, alışıldık performansını gösterir. You know what i mean.

Trabzon'a karşı önemli silahlarımızdan.

Fena değildi ya ben güldüm:D Ama Elano'dan bağımsız.

Geri
Üst Alt