#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

elanoemre.jpg

TS maçında yine etkili olacağını düşünüyorum.

Çünkü; TS'nin zayıf karnı sol tarafı.

Elano'nun arkasında da Sabri oynar ve ikisi maçın yıldızı olur.

[video=youtube;qK0DSEJ9JSw]https://www.youtube.com/watch?v=qK0DSEJ9JSw[/video]

Gecen sezon Avni Aker'de iyi bir mac cikardiydi. Bu videoyu izlerken ama Elano'ya degil daha cok Mustafa'ya dikkat edin. Ben hayatimda böyle rahat bir futbolcu görmedim. :asd:

Sag kanatta oynamasina karsiyim. Ya 10 numara ya hic.

----elano----cana-----ayhan

-------------misi----------

------baros--------pino----

böyle denenebilir belki reis.

Sag kanatta oynamasina karsiyim. Ya 10 numara ya hic.

Başka oynayacağı yer olmamakla beraber (Misimovic) ilk defa bizde Fenerbahçe maçında arkasında hücumcu bek ile sağ iç oynadı Elano. Rijkaard zamanında 2 kere sağ kanat oynadı, ikisinde de çizgiye yakındı. Zaten dikkat edin Fener maçında hep içe kat ederek pozisyon yaratmaya çalıştı kendisi, hiç çizgiye inmedi, aynı milli takımda ki gibi. Hagi'nin düzeni de kendisine uyuyor bu nedenle.

Antep maçında sanırım sağ kanat oynadı, arkasında da Ali vardı of of, o gün öldürdüğü topu başka gün öldürmemiştir. Sağ kanatta iyice sıfır oluyor bu adam.

Cana'nın yanında Emre gibi bir oyuncumuz ya da Ernst gibi bir oyuncumuz olsa çok daha rahat ederdik. Elano orta saha gibi de oynayabilir ki arkasında Sabri olurdu. Sol kanatta Arda'nın da var orta saha özellikleri. Misi de var. Çok yaratıcı bir ofans ve orta saha hattımız olurdu eğer Cana-Emre,Elano,Misi,Arda ve Baroş gibi oyuncuları düşündüğümüzde..

Başka oynayacağı yer olmamakla beraber (Misimovic) ilk defa bizde Fenerbahçe maçında arkasında hücumcu bek ile sağ iç oynadı Elano. Rijkaard zamanında 2 kere sağ kanat oynadı, ikisinde de çizgiye yakındı. Zaten dikkat edin Fener maçında hep içe kat ederek pozisyon yaratmaya çalıştı kendisi, hiç çizgiye inmedi, aynı milli takımda ki gibi. Hagi'nin düzeni de kendisine uyuyor bu nedenle.

Sag ic falan oynamadi, bildigin MR oynadi.

----elano----cana-----ayhan

-------------misi----------

------baros--------pino----

böyle denenebilir belki reis.

Neden olmasin.

Hasan sasin da dedigi gibi, artik kosmayan , mucadele etmeyen adam oynamayacak.

Elanodan, Barosa kadar herkes topun arkasina gecmek zorunda, adami kovalamak zorunda olacak artik. Defans Barostan baslayacak. Tipki Fatih terim zamaninda oldugu gibi.

Eskiden Arif-Hakan-Hagi üclüsü oyniyordu, cok ofansif görünsede herkes defansa katida bulunuyordu, kosuyordu, mucadele ediyordu.

Takim halinde defans yapmayi becerdigin zaman bu kadro anadolu takimlara karsi cuk diye oturur.

Mevki muhabbetine bu kadar takılmaya gerek yok. Antep maçını tribünde izledim. Sağda izlediğim Elano'nun arkasında Ali Turan dökülüyordu, Elano vasattı. Fakat Fenerbahçe maçında Sabri yine o kadar iyi değildi ama Elano pastanın üzerini krem şantiyle süslüyordu. Ona güvenin ve güvendiğinizi hissettirin. Elano ortada, sağda, bekte yani her yerde oynar.

Mevki muhabbetine bu kadar takılmaya gerek yok. Antep maçını tribünde izledim. Sağda izlediğim Elano'nun arkasında Ali Turan dökülüyordu, Elano vasattı. Fakat Fenerbahçe maçında Sabri yine o kadar iyi değildi ama Elano pastanın üzerini krem şantiyle süslüyordu. Ona güvenin ve güvendiğinizi hissettirin. Elano ortada, sağda, bekte yani her yerde oynar.

Mami abartma o kadar da. :D

Geri
Üst Alt