#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Güçsüzdü tamam da, o ortaları neydi yahu. O kadar kötü orta yapılır mı ?

Nasıl orta açıyorsun Elano kız gibi oynadın resmen.

Her mücadelede yerlerdesin deli ettin bu taraftarı artık.

Hayatımda gördüğüm en narin futbolcu.

Sonuçta bir adam kötüyse kötü demesini biliriz. Geçen sene de çok sevdiğimden savunmadım Elano'yu, yanlış yerde oynatılıyor diye savundum. Aynısı bu sene Misimovic'e yapılıyor. Adam sol kanat oynatılıyor, istediği kadar kötü olsun gene laf edemem adama çünkü kendi mevkiisi değil. Bu örnekler çoğaltılabilir. Aynı şey bugün Ayhan'a, Mustafa'ya, Sabri'ye, Servet'e ne bileyim her hangi bir futbolcuya da olsa gene birşey diyemem.

İ-s-t-İ-k-r-a-r-s-i-z

Juventus yetkililerinin izlediği maçta kötü oynayarak takımı çok sevdiğini ve gitmek istemediğini belli etti Elano :)

Şaka bir tarafa cidden nedense güçsüzdü bugün, beğenmedim bireysel olarak kendisi. Gerçi takımda iyi değildi, Neill bile iyi oyun kuramadı hiç. Sabri'de hiç bindirme yapmadı, takımda da bir kopukluk vardı ama bugün güçsüzdü orası beni şaşırttı.

Sahada turistik gezi yapan dolu. Neil ve Sabri, Elano, servet ve Sarp'ın açıklarını kapatmaktan bitkin düşüyorlar. Daha ne bekliyoruz onlardan.İnsaf doğrusu.

Şu tüm oyunculara suç yükleme huyundan vazgeçelim artık.

İspanya'ya gitse kral olur.Bu narinlikle Türkiye'de işi çok zor.

Elano'yu 5-7 arası satıp, sağ kanatta yardırabilitesi yüksek olan bir oyuncu almalıyız. Elano'yu çok sevmeme rağmen gerek kendi mevkisinde oynamaması ve lige bir türlü uyum sağlayamaması takımdan gitmesi için başlıca sebeplerden.

çok güçsüzdü anlamadım,fener maçında çok diriydi,1 hafta oynamadı diye bi adam nasıl bu kadar güçsüz hale gelir anlamıyorum:o

grip olmuş normaldir bence kötü oynamadı lütfen sona bırakın böye adamları laf söylüyosanız servete saydırın sarpa saydırın ufuğa saydırın gereksiz kanat insuaya saldırın

Hagi Elano'dan Kaka yaratamaz mı acaba?

Transfer döneminde keşke satsaydık..Ne zaman sakatlancağı bilinmez..Yok grip yok mide her yerinden ilyaki sakatlanıyor veya hastalanıyor..1 Maç oynuyor diğer maçlarda oynamıyor(yada oynamak istemiyor)Bende oynamam 3,5 milyıon garanti para alsam..

Bir Fener maciyla tav olmamamiz gerektigini anlamis olmaliydik.

Haftaya Atletico'yla hazirlik maci ayarliyalim show yapar belki.

yazık ya şu elanoya güvenenlere.valla artık onlara bişi söylemiyorum sadece acıyorum ya:) bi maç 2 tane top kaptı diye yeniden doğdu demeye başlamıştı millet.elano 30 kere yeniden doğsa bu ülkede futbol falan oynayamaz...bizi bırak takım arkadaşları bile güvenmiyo buna.maç içersinde görmüyo musunuz...sakın BAM üçlüsüne giydirip onlar yüzünden demeyin.keita da bu üçlünün önünde oynadı.yardırıyodu.hani kanat oynaması gerek diyosunuz ya o yüzden keita örneği verdim.ha orta alan derseniz sarpı da ayhanı da canayı da elanoya tercih ederim...süper frikikçimizin 2 yıldır kaleyi bulan bi tane frikik i ni hatırlamıyorum...yazık ya

Elano'da neredeyse her Brezilya'lıda olduğu gibi mental sorun var.Yoksa takımın bana göre en yeteneklisi.

Geri
Üst Alt