#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elano, Misimoviç bu adamların Futbol Takımı /Teknik Kadro başlığının altında görmenin hayali bile karın ağrıtırken, şimdi göndermek için binbir takla atıyoruz, bu adamların en azından uzaktan frikik golü atmışlıkları var, burda niye atamıyorlar yaa.

Firkik olması için Orta Tarafdan gelmek gerekir..Bizimkilerde kanatları kullandığı için Frikikde olmuyor..Olsa bile adamlar Frikik atmayımı unutuyor anlamıyorum.Bize gelen adam Frikik atamıyor..

ben senede 5 frikik fullandigimiza inanyorum

yuzde 39 gibi bir mukemmel ortalamasi olan bir adam bile gol atamaz bizde

Elano Turk olsun bence,

adi da Yusuf Hasan olsun.

Biz de kisaca Y. Hasan diyelim :o

Cidden merak ediyorum, gol ve asist yapmasaydı ne derdik.

Gol ve asist dışında yoktu sahada bence ama işte bu adamı nasıl kullandığınız önemli.

Orta sahanız adam gibi olsa bu adam iş yapar.

Gol ve asist dışında yoktu sahada bence ama işte bu adamı nasıl kullandığınız önemli.

Orta sahanız adam gibi olsa bu adam iş yapar.

Alex bizde olsa Alex'te Elano gibi olur Abi.Brezilyalılar zaten soğuk tipler.Mücadele sevmezler.Adamların arkasına koyarsan Appiah,Aurelio Reis olurlar yani.Barış,Ayhan,Sarp olursa da haklı olarak olmaz.

Gol ve asist dışında birşey yoktu diyoruz ama takım zaten topu ayağında tutmadı ki maçın büyük bölümünde. Eğer topu ilerde tutabilsek (en büyük örnek son Fenerbahçe maçı) ilerdeki tüm oyuncular çok daha iyi oynayacaklar ve farklarını ortaya koyacaklar. Eğer böyle arada sırada atak yapacaksak, topu ilerde fazla tutmayacaksak hücum oyuncuları etkisiz kalır.

Bu fizik gücüyle , ve dayanıksızlıkla Elano bize faydalı olamaz.

Bugün yine iyi değildi de, bırakın Bank Asya takımına karşı da 1 asist yapsın. Golü zaten kendi yaratıp atmadı.

Cok iyiydi. O kadar iyiydi ki gormedim pek.

Geri
Üst Alt