#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Devre arasında özlediği Brezilyasına döner umarım.Tabi ona bu parayı verecek biri bulunur mu , mümkün değil.Belki futboldan anlamayan ruslar tek umudum.

O golü kaçırdığı için çok kızdım ama bugün iyi oynadı.

Saklandı, evet. 30 ile 45. dakikalar arasında markete gitti diyorlar Elano için.

Saklandı dediğiniz adamın ismini duymazsınız bile.Adam her hücumda her tehlikeli pozisyonun içinde vardı.

Maçın 25 ile 40 dk.ları arasında, Şahin'e gidip 1'er kg pastırma fln paket yaptırmış, İstanbul'a götürmek için, saklanma yok yani.

Devre arasında özlediği Brezilyasına döner umarım.Tabi ona bu parayı verecek biri bulunur mu , mümkün değil.Belki futboldan anlamayan ruslar tek umudum.

Onur bu işi bu kadar büyüteceğini tahmin edemezdim. Paralı adamlar bile tutuyorsun artık bu adama sallamak için hadi bakalım hayırlı olsun :)

(Emre Okan bugün maç konusunda her mesajında Elano'ya sallayarak işini başarıyla tamamladı)

Adam gayet iyi oynadı abi.Kıvırmayalım.Kötü oynadığı zaman kötü deyin.İyi oynadığı zaman iyi.Takıntılı olmamak lazım.Skora bağlanmamak lazım.

Elano reis çok iyi oynadı bugün.İkinci yarı 30 saniye top sakladı sol çizgide.Bir kişi bile gelmedi yahu.

Yalnız orada topu çok iyi sakladı Elano. İkinci yarıda Mehmet Batdal ve Kewell'a gollük paslar attı. Topu çok iyi sakladı, güçlenmiş gibiydi. Son vuruşlarını düzeltmesi lazım bir an önce. Keşke her maç böyle oynasa.

Yalnız orada topu çok iyi sakladı Elano. İkinci yarıda Mehmet Batdal ve Kewell'a gollük paslar attı. Topu çok iyi sakladı, güçlenmiş gibiydi. Son vuruşlarını düzeltmesi lazım bir an önce. Keşke her maç böyle oynasa.

Ya iyi sakladı da oraya bi yardım gelmesi gerekmez mi? H.Balta nerdeydi acaba.Utandım lan resmen.İki kişi çöktü adama

Ve bir de frikiklerini...

Anlamıyorum önce ki takımlarında çatır çatır frikik atan adam burada niye atamıyor acaba ? Hadi Lincoln falan dersiniz anlarım iyi atıyordu ama eski takımlarında çok frikik golü atmışlığı yoktu fakat Elano baya baya frikik ve şutlarıyla ünlenmiş bir adam bizde niye böyle anlamıyorum gerçekten.

Anlamıyorum önce ki takımlarında çatır çatır frikik atan adam burada niye atamıyor acaba ? Hadi Lincoln falan dersiniz anlarım iyi atıyordu ama eski takımlarında çok frikik golü atmışlığı yoktu fakat Elano baya baya frikik ve şutlarıyla ünlenmiş bir adam bizde niye böyle anlamıyorum gerçekten.

Zeminler buna uygun değil.

O bize Hagi'den kalan bi lanet.Revivo geldi ilk maçında astı sonrası yok.Lincoln astı, gol sayılmadı.Elano atamıyor,Misimoviç atamıyor.

Fenerde geçen sezon apaçi Vederson İbb maçında astı.Santos astı.Bizde yok

Kesme vuruş yapamıyor fakat topa iyi abanıyor. Frikikleri abanarak kullanmalı. :ays:

:tiphat::tiphat::tiphat:

Geri
Üst Alt