#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Orda dur bakalım.Cümlemde terbiye sınırlarını aşan ne varmış da.Şuan ki ruh halimle yazabileceğim en kibar kelimelerdir bunlar.Ayrıca sizleri de az çok tanırım.Kimseden terbiye öğrenecek değilim.

zihinsel sorunların var galiba ?

Bunda mı ne varmış ? Güldürme beni. Sana tavsiyem normal hayatında böyle cümleler kurma insanlara.

O balon, bu balon, bu takımda oynayabilecek adam kim o zaman ? Almanya'nın en iyi 10 numaralarından 2 kişi geldi takıma olmadı, milli takımın bankosu ve Premier Lig'te iyi oynamış bir Elano geldi, gene olmadı. Kim olacak peki ? Hep oyuncular mı sorunlu veya balon ?

Keita, Kewell, Baros, Neill ve biraz Cana. Bunlar nasıl 'cuk' diye oturdu peki?

Misbah,Haktan ve Serhat gibileri ciddiye alınacak insanlar değiller.Takmayın.

Almanya'da kral ilan edilen Misimovic geldi ne oldu gene birşey değişmedi anlayın artık sorun bireysel değil. Zaten bu aşı tutmadı demekten ve sorunu bireysel olarak algılamaktan kaç kişinin kellesini aldık. Yeter artık ! Sen bu takıma dünyanın en iyi pasör ve oyun kurucusu Xavi'yi getirsen gene iyi oynayamaz bu kadar net ve bu kadar kesin bir cümle kuruyorum oynayamaz abi yani bu takımda dikkat çekmek için ya sprinter bir adam olman gerekir yani çalım falan atman gerekir hareketli olman gerekir, ya da çok aşırı iyi bir futbolcu olman gerekir... Anlayın artık !

Bukadar kolaya kaçmayın adamı savunmak için nedemek bu takımda kendini göstermek imkansız? Baros sprinter mi Arda sprinter mi Neill sprinter mi Kewell sprinter mi? Elano bunların aldıklarının iki katını alıyor neredeyse ama yarısı kadar gösteremiyor kendini. Misimovic i de şuna alet etmeyin ayrıca el insaf hiç mi vicdan yok. Adam kendi mevkisind bile oynayamadı doğru düzgün ve geldiğinden beri kaç maça çıktı topu topu. Elano ya bukadar dayandık, Misimovic en az Elano kadar iyi oynamıştır oynadığı zaman ona niye sabredilmiyo?

Misbah,Haktan ve Serhat gibileri ciddiye alınacak insanlar değiller.Takmayın.

Hemen de kendini fasülyeden saydın bakıyorum.Kimseyi bilmem forumda ama en son ciddiye alınacak adamlardan birisin.Artık kişilere hakaret etmeyi bi kenara bıraksan diyorum.

Bi fikriniz varsa söyleyin yada susun.Kimsenin ne düşündüğü yada yaptığı sizi ilgilendirmez.Elanoyu beğenirim yada beğenmem SANANE !

O balon, bu balon, bu takımda oynayabilecek adam kim o zaman ? Almanya'nın en iyi 10 numaralarından olan Lincoln geldi, en iyisi olan Misimovic geldi takıma olmadı, milli takımın bankosu ve Premier Lig'te iyi oynamış bir Elano geldi, gene olmadı. Kim olacak peki ? Hep oyuncular mı sorunlu veya balon ?

Misimovic yeterince oynamadı öncelikle oynadığı zamanda asla Elano gibi saçma hatalar yapıp yerlerde sürünmedi.Zaten Misimovicin oyun tarzı budur, Bundesligadada böyledir forvetin olsa adam gibi iyi paslar çıkarır sürekli Misimovicin şanssızlığı Barosla oynayamamış olmaması.(Sanırım bir maçı vardı Barosla o maçta Misimovic çıkışa geçti yorumlarıda yapmıştık)

Lincoln olayını konuşmaya gerek yok, Lincoln bu takıma faydalı olmuş bir oyuncu.

Elano,ali turan,balta,servet,barış,ayhan,mustafa sarp,gökhan zan,serdar özkan hepsini bi paket yapıp yollasak olmaz mı?

Hemen de kendini fasülyeden saydın bakıyorum.Kimseyi bilmem forumda ama en son ciddiye alınacak adamlardan birisin.Artık kişilere hakaret etmeyi bi kenara bıraksan diyorum.

Bi fikriniz varsa söyleyin yada susun.Kimsenin ne düşündüğü yada yaptığı sizi ilgilendirmez.Elanoyu beğenirim yada beğenmem SANANE !

Misbah beni ciddiye almıyormuş çok sevindim.İbret aldım.Allah için benimle muhatap olma. Millete hakaret etme deyip, insanların zeka seviyesini ölçerek kendinle çelişiyorsun.Boş adamsın.

Git gelme. Gereksiz ötesi bir adam, hala ölmüş eşşekten medet umuyoruz. Misimoviç'i de kaybettik sayesinde.

Aslinda bu kadar tartisma bosuna. Adam kendi agziyla gitmek istedigini söyledi. Yani adam devre arasi %99.9 ülkesine dönecek. O gittikten sonra takim daha iyi duruma gelince hepimiz gerçeklerin farkina varacagiz.

Aslinda bu kadar tartisma bosuna. Adam kendi agziyla gitmek istedigini söyledi. Yani adam devre arasi %99.9 ülkesine dönecek. O gittikten sonra takim daha iyi duruma gelince hepimiz gerçeklerin farkina varacagiz.

Yani tek suçlu elano. :D Nasıl böyle yorumlar yapabiliyorsunuz çok ilginç.

Sen diyorsun ki Elano gidecek ve avatarındaki sümüklü şahıs, balta, sarp, özbek gibileri ile oynamaya devam edeceğiz.Sen bunu istiyorsan ve Elano'nun gitmesi ile bu sorunların düzeleceğini düşünüyorsan ya mazoşist bir insansın ya da Galatasaraylı değilsin, ya da Adnan Polat'sın.

3 yilligina Santos ile anlasmis galiba. Devre arasi gidecek yani. Yönetim Mustafa ayarinda bir adam daha alir kesin.

sacmaladigi cok bariz olan arkadaslara sadece demokrasi adina konusma ozgurlugu vermek dogru bir hreket olmasa gerek:)

yasasin fasizm

Tabiki Elano nun gitmesi başlı başlına çözüm değil. Ama önemli bir adımdır. Elano gidince yerine daha iyisi gelecek. Bu kesin, tartışmak yersiz. Elanoyla birlikte özbek balta sarp ayhan servet bunların da yerlerine daha iyilerini bulmak hiç zor deil.

Tabiki Elano nun gitmesi başlı başlına çözüm değil. Ama önemli bir adımdır. Elano gidince yerine daha iyisi gelecek. Bu kesin, tartışmak yersiz. Elanoyla birlikte özbek balta sarp ayhan servet bunların da yerlerine daha iyilerini bulmak hiç zor deil.

Elano gidince daha kötüsü gelecek. Bu yönetim ne zaman gidenin yerine iyisini aldı ?

Birçok suçlu var ama en önemlisi Elano.

Elano gidecek, Arda ve Misimovic takima dönecek. Arti bir kaliteli orta saha transferi ile takim büyük bir çikisa geçer.

3 yıldır başarısız takım. En büyü sorun Elano. Tamam. Sen halen misimovicin döneceği hayalleri ile yaşa.

Geri
Üst Alt