#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elano nun yanına birini alıp hem onu hem gelen adamı oynatmak yerine şimdi 2 elano almamız gerekecek:o,geçen sene de hücum hattımızı tamamen koruyup orta sahaya sağlam 2-3 transferle bu ligin anasını ağlatırdık,bu adnans lar kadar leş bi yönetim yok,bu kadar beyinsiz olunmaz,bu orta sahada elano nun tek bacağı değil,serçe parmağı bile oynar,giren çıkan galatasaray a gerçi adamların umurunda değil.

takımda 2 tane elano oldugunu düşünemiyorum.1.5 senede benı 2 yıl yaslandırdı,2 tanesı en az 3-4 yıl da eklerdı yaşa.2 elano=)

Santos'lular ne sevindiler be, deminden beri twitterda adı geçiyor Elano'nun.

Bırak sevinsin garibanlar.:happynew:

sus-yapan-hemsire1.jpg

sevindim gitmesine uymadi bize hic devamlilik yakalayamadi santos da basarilar dilerim

Elano nun yanına birini alıp hem onu hem gelen adamı oynatmak yerine şimdi 2 elano almamız gerekecek:o,geçen sene de hücum hattımızı tamamen koruyup orta sahaya sağlam 2-3 transferle bu ligin anasını ağlatırdık,bu adnans lar kadar leş bi yönetim yok,bu kadar beyinsiz olunmaz,bu orta sahada elano nun tek bacağı değil,serçe parmağı bile oynar,giren çıkan galatasaray a gerçi adamların umurunda değil.

gecen seneden beri diyorduk... gecen sene takima 2-3 Oyuncu alcaktik, nasil eserdik, simdi resmen cöplük yuvasi olduk. Evet belki Elano yeterince iyi degildi, ama Servet, Sarp ve Hakan Balta gibi de canimizi yakmadi önemli maclarda... yazik, durumuz artik öyle ki, birisi gidince seviniyoruz...

Gelen herkes gidiyor bir yıl sonra. Ne umutlarla alınmış, giderken nasıl gitmiş. Şaka gibi bir takım olduk. Misi kötü, performansını beğenmiyoruz A2'ye gönderiyoruz, Elano'yu hemen elimizden çıkarıyoruz. Herşeyimiz zıtlıkları içinde. Bizim takımın birşeyleri gerçekten bozuk ve Servet gidip yerine bir stoper ve box to box falan alınca da bizim sorunumuz çözülmez. Tutmaz bu oyuncularla birşey herhalde ne kadar transfer yaparsak yapalım takımda çok köklü bir değişiklik yapmadığımız sürece. Kimyasal bozukluk var takımda :)

İyi niyetli beyefendi bir oyuncuydu. Ama performansı için aynı güzel şeyleri söylemek malesef mümkün değildi.Türk futbolu için çok yumuşak kaldı.Ayrıca kendisinin futbol inceliğine takımda uyum sağlayacak bir oyuncu yok ayrıca.

Umarım her iki traf içinde hayırlısı olur. Keşke çok yararlı olabilseydi ,kendisini uzun süre izleyebilseydik.

satılması satılmaması daha fazlaya satılabilirmiydi ayrı bi konuda...

adnan polatın gittiği günü iple çeken ben..şahsi fikrim

elanonun kaça satıldığı ne kadar zarar kar ettiğimiz yönünde değil..

dünyada her klüp oyuncu satışından zarar edebilir..hemde külli zarar edebilir..ediyorda..bunun için sallamaya gerek yok..

önemli olan büyük karlarla yetiştirdiğin oyuncuları satmak

Öncelikle her zaman taraftar desteğini arkasında hissetti ama önemli olan arkadaş desteğini saha içinde ve saha dışında gördüğünü pek söyleyemeyiz.Yolun açık olsun Elano.

galatasaray-in-yeni-transferi-elano-blumer-to-1728923_o.jpg

elano+blumer

Elano Blumer aslında iş yapabilecek kaliteli futbolcu ama her lakin yanında iş yapabilecek futbolcu olmayınca ondan birşeyler beklemek kendimizi kandırmak gibi birşeydir.

kendi adıma üzüldüm Elanonun gidişine. Belkide Elanodan önce gitmesi gereken yabancı ve Türk Futbolcuların gitmemesidir üzülmemin sebebi kim bilir.

Yolun açık olsun Elano

hey hey ho Elano :)

İlk geldiğin gün ne kadar sevinmiştim. :(

Hiç mi hiç üzülmedim kendini takıma vermedi isterse dünyanın en yetenekli futbolcusu olsun 3.5m avroyu cebe indirdi ama bi Mustafa Sarp kadar katkısı olmadı

Hiç mi hiç üzülmedim kendini takıma vermedi isterse dünyanın en yetenekli futbolcusu olsun 3.5m avroyu cebe indirdi ama bi Mustafa Sarp kadar katkısı olmadı

vallahi haklisin onun yüzünden okadar gol yemedik, sarp oysa en az 5 mac canimizi yakti, bundan birisi de fener maciydi

ama iste bize sarplar yeter artik

ilk defa kar görmüş ist geldiğinde tatil yaptı gitti uyarı aldım 2 dir yoksa :D bi hakkımı değerlendirmek isterdim :D

güle güle.. sahadaki ruhsuz mücadelenden dolayı teşekkürler!

Güle güle elano.Sadece uzaktan attığın golle ve isminle kalacaksın hafızalarda.

Olmuyorsa zorlamayacaksın.. İyi oldu gitmesi..

Geri
Üst Alt