#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Kötü oyuncu diyip sallamak başka dokunun uymaması başka.

Kötü oyuncu olmadığına katılıyorum ama kesinlikle 7 milyon euro bonservis verilecek, yıllık 3.5 milyon euro verilecek bir adam değildi baştan beri.

Çakması sen mi oluyorsun ?

Batdal istenmedi. Ufuk'ta iyi kaleci olacaktır fakat sabredilmiyor. Yapacak bişey yok. Elano, Cape Town'dan gönderdiği kapaklara, Santos'dan devam ediyor.

O kapaklar G.amerikadan ulaşmaz yavrum çok uzak.

Elano lesh bir ligde iyi oynuyor, çünkü sadece orda oynar.(kaldıki bunuda gol sayısına bakarak söylüyoruz, golleri nasıl, oyunda nasıl bunu görmek lazım)Carrusca Arjantinde El chelo, Elano brezilyada iyi bunlar böyle.

Kötü oyuncu olmadığına katılıyorum ama kesinlikle 7 milyon euro bonservis verilecek, yıllık 3.5 milyon euro verilecek bir adam değildi baştan beri.

Verenlere sallaman gerekir. Adam seni işe almak istiyor, çalıştığın yerdende 2 katı fazla para veriyor , kabul etmezmisin ?

Lincoln leşş ligte oynarken attığı gollerden sonraki postlarıda hatırlıyoruz. :D

Verenlere sallaman gerekir. Adam seni işe almak istiyor, çalıştığın yerdende 2 katı fazla para veriyor , kabul etmezmisin ?

Ederim ama ilk işimdeki performansımın yarısını bile o kadar paraya gösteremezsem dayağı da falakayı da hakederim. Just like Elano does.

Lincoln, Almanya'da yılın futbolcusu seçilmiş bir isim.

Elano da ilk yılında çok başarılıydı İngiltere'de. Atlamaman gereken bir Dünya Kupası var, yıllarca süregelmiş bir Brezilya kariyeri var. Lincoln ile ilgili başka ne gösterebilirsin? Elano'nun altında kalmış herşeyi...

Ederim ama ilk işimdeki performansımın yarısını bile o kadar paraya gösteremezsem dayağı da falakayı da hakederim. Just like Elano does.

Zaten gönderildi. Ama sen " şu kadar para verilir mi ? , adam işte şu kadar alıyor yıllık filan. gibi eliştirirsen yanlış yaparsın. Senin yönetimi eleştirmen lazım. "Niye lan bu herife bu kadar para veriyorsunuz diye"

Zaten gönderildi. Ama sen " şu kadar para verilir mi ? , adam işte şu kadar alıyor yıllık filan. gibi eliştirirsen yanlış yaparsın. Senin yönetimi eleştirmen lazım. "Niye lan bu herife bu kadar para veriyorsunuz diye"

İkisi de aynı kapıya çıkmıyor mu? Bu adama şu kadar para verilir mi ile neden bu kadar para veriyorsunuz ulan bu adama.

İkisi de aynı kapıya çıkmıyor mu? Bu adama şu kadar para verilir mi ile neden bu kadar para veriyorsunuz ulan bu adama.

Çıkmıyor. Parayı vermezsin olur biter.

Elano veya menajeri ; Yıllık 3,5 milyon istiyorum.

Yönetici ; Oha lan vermeyiz o parayı sana

Adam bilerek oynamamazlık yapmadı be hocam.

Ben inanmıyorum buna. Hazır takım da kaos içindeyken çok güzelce kaytardı bizim kerata. Linderoth mesela şanssızdı, ne olursa olsun aldığı paralar helal olsun yapacak birşey yok. Elano'ya bir kuruşu bile helal etmiyorum, takım zor durumdayken iplemedi bile takımı, teknik direktörünü. Keita'nın yarısı kadar hırs gösterseydi geçen seneyi şampiyon bitirebilirdik.

Haldun Üstünel'e tapılıyor ama aldığı iki adamı da ederinin üstüne bonservis ve yıllık bedellerle aldı bence.

olm adamlar süperlüks villalarında viskilerini yudumluyolar şuan sizin yaptığınız muhabbete bakın lan.

Ben inanmıyorum buna. Hazır takım da kaos içindeyken çok güzelce kaytardı bizim kerata. Linderoth mesela şanssızdı, ne olursa olsun aldığı paralar helal olsun yapacak birşey yok. Elano'ya bir kuruşu bile helal etmiyorum, takım zor durumdayken iplemedi bile takımı, teknik direktörünü. Keita'nın yarısı kadar hırs gösterseydi geçen seneyi şampiyon bitirebilirdik.

Haldun Üstünel'e tapılıyor ama aldığı iki adamı da ederinin üstüne bonservis ve yıllık bedellerle aldı bence.

Bak işte bu.

Geri
Üst Alt