#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano'dan beklentilerin şekillenmesi açısından önemli bir tespittir senin ifaden.Özellikle son iki cümle. O zaman şöyle bir soru geliyor insanın aklına; Maça Elano-Arda ikilisye başladığımız zaman Arda neden sol kanata çekiliyor, oysa ki forvet arkası oynadığı zaman tam senin tabirinle yıldız gibi oynuyor.Ancak Arda sol kanatta oynatıldığında Elano forvet arkası (veya oyun kurucu) pozisyonunda oynatılmak isteniliyor. O zamanda hücüm aksiyonlarımız zayıf oluyor, pozisyon üretmekte zorluk çekiyoruz.Normal bir görev adamından bu kadar şey istemesi doğrumu ki Rijkaard'ın.Hal böyle olunca beklenti artıyor haklı olarak.Ki ben de o beklenti içinde olanlardanım.O zaman hoca yanlış oynatıyor bu herifi.

Elano forvet arkası oynamıyor sağ iç oynuyor. Ayhanda sol iç, arkasındada Mustafa Sarp oynuyor genelde. Klasik 4-3-3 yani.

Elano için zaman verilmiş durumda,sezon sonuna kadar rezil bile oynasa ileri boyutta eleştirmeyeceğim.

Hücüm hattı diziliş olarak nasıl olmalı o zaman ?

Nasıl olmalıyı bana sormana gerek yok. Rijkaard Elano'nun oynadığı her maçta aynı dizilişi sürüyor sahaya.

------------Leo

Sabri----Servet---Gökhan---Hakan

----------Mustafa Sarp

-----Elano------------Ayhan

-Keita-------------------Arda

------------Nonda

Buca maçında ;

------------Aykut

Uğur----Emre---Topal---Caner

----------Linderoth

-----Elano------------Barış

-Aydın-------------------Kewell

------------Arda

Dizilişi ile oynadık.

Nasıl olmalıyı bana sormana gerek yok. Rijkaard Elano'nun oynadığı her maçta aynı dizilişi sürüyor sahaya.

------------Leo

Sabri----Servet---Gökhan---Hakan

----------Mustafa Sarp

-----Elano------------Ayhan

-Keita-------------------Arda

------------Nonda

Buca maçında ;

------------Aykut

Uğur----Emre---Topal---Caner

----------Linderoth

-----Elano------------Barış

-Aydın-------------------Kewell

------------Arda

Dizilişi ile oynadık.

Sana sormamın sebebi Rijkaard'ın tercihini tutup tutmadığını öğrenmek istememdendir.Bu dizilişle çıktığımız bütün maçlarda sıkıntı yaşadık.Bunun içindir ki hoca kimi zaman Elano'yu dışarı aldı, kimi zaman küsmesin diye oyundan çıkarmadı dizilişte farklı yere monte etti.Neticede bu diziliş bize yaramıyor.Arda bu pozisyonda Lincoln varken iyi oynuyordu.Çünkü Lincoln oyuna hümkedebiliyordu.Eğer Elano ile Arda ilk 11 de başlayacaksa Kewel'de sol kanatta başlamalı. (Buca maçından bahsetmiyorum)

Sana sormamın sebebi Rijkaard'ın tercihini tutup tutmadığını öğrenmek istememdendir.Bu dizilişle çıktığımız bütün maçlarda sıkıntı yaşadık.Bunun içindir ki hoca kimi zaman Elano'yu dışarı aldı, kimi zaman küsmesin diye oyundan çıkarmadı dizilişte farklı yere monte etti.Neticede bu diziliş bize yaramıyor.Arda bu pozisyonda Lincoln varken iyi oynuyordu.Çünkü Lincoln oyuna hümkedebiliyordu.Eğer Elano ile Arda ilk 11 de başlayacaksa Kewel'de sol kanatta başlamalı. (Buca maçından bahsetmiyorum)

Hiçbir problem yaşamadık aksine düzineyle gol attık gelen geçene. Tek problemimiz savunma ve Fenerbahçe'ye kaybetme psikolojisi içinde girdiği her başlıkta sorunlar türeten taraftarlarımız.

Hiçbir problem yaşamadık aksine düzineyle gol attık gelen geçene. Tek problemimiz savunma ve Fenerbahçe'ye kaybetme psikolojisi içinde girdiği her başlıkta sorunlar türeten taraftarlarımız.

Bizim Elano'nun neyini tartışıyoruz ki o zaman.

Su anda medyanın yeni kurbanı ...Bu tür haberlerde artık taraftarlar olarak uyanık olmalıyız...

Sambacının ülkesine erken gidebilmek için Buca maçında kırmızı gördüğü iddia edildi.

Ortaya koyduğu futbolla büyük hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'ın flaş transferi Elano Blumer şimdi de Buca maçında amatörce gördüğü kırmızı kart ile gündemde. Maçın 34. dakikasında kendisini geçen rakibinin ayağını eliyle çeken ve oyundan atılan sambacı takımını oldukça zor durumda bırakırken, kırmızı kart görmesinin ardında ülkesine erken gitme isteği yattığı ileri sürüldü.

Yönetim ne diyecek! Brezilya Milli Takımı kadrosuna çağrılan ve 14 Kasım'da İngiltere karşısında görev yapacak olan Elano, 2 maç ceza alması halinde Sivas ile Diyarbakır sınavlarında forma giymeyecek ve böylece 5 Kasım'daki Dinamo Bükreş karşılaşmasının ardından takımdan ayrılabilecek. Yıldız oyuncu ile ilgili son kararı yönetimin vereceği belirtilirken, Elano'ya para cezası kesildiği bildirildi.

Neşesi yerine geldi Fenerbahçe maçında yokları oynayan ve Buca karşısında da takımını 10 kişi bırakan Elano Blumer dün nedense çok neşeliydi. Servet ile güreş tutan Brezilyalı oyuncu, idmanda da oldukça istekliydi."

Korkunç şüphe / Spor / Milliyet İnternet / Fenerbahçe, Diyarbakır, Sivas, İngiltere, kırmızı kart, Brezilya, Dinamo Bükreş, Buca, Galatasaray suphe

Su anda medyanın yeni kurbanı ...Bu tür haberlerde artık taraftarlar olarak uyanık olmalıyız...

Alttaki taraftar yorumlarına bakıyorumda her habere inanıyoruz ve hemen sövmeye başlıyoruz. Yazık gerçekten.

alışamadı henüz ama tabi ki canımız da sıkılıyo. Sanırsam herkesin ortak kanısı Brezilyalıların takımımıza yaramadığı.

Ben inanıyorum Elano gerçek performansını gösterecek

Alttaki taraftar yorumlarına bakıyorumda her habere inanıyoruz ve hemen sövmeye başlıyoruz. Yazık gerçekten.

Zaten medyanın gücü de bundan kaynaklanıyor. Taraftar biraz daha akıllı davranabilse, Türk spor medyasının tamamen saçmalıktan ibaret olduğunu görebilse, böyle sorunlar yaşamayız.

Hatta medya kendini değiştirmek zorunda kalır, düzgün ve gerçek haber yapmak durumunda kalırlar. (oha! :eek:=)

Habere bak ya inanamıyorum.

Bu kadarıda fazla artık Milliyet !!!

MArt ayında dönüp bu sayfalara bakıp ne gülecem hee..

Milliyet cok guzel bir haber yazmis.

Bir bu kaldiydi zaten. Her sey iddia ediliyor.

Yarin bakalim nasil iddialar cikacak.

Galatasarayimizi ne zaman rahat birakacaklar???

elano+kaka+diego.jpg

Belki onlarıda getirir bi gün .. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt