#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

elanonun gerçek mevkisi dün akşam barışın oynadığı mevki olmalı.. 4-3-3'de ortanın sağı yani. çünkü elano bir hagi değil. cityde de bu mevkiye yakın oynuyordu. koşmalı mücadele etmeli. çabuk oynamalı ve sürpriz çıkışlar yapmalı.

Elano 10 numara felan değildir.

Kısaca tek bir laf ile anlatmak gerekirse;

Barça'da İniesta neyse bizde de Elano budur.

Şutları süperdir, frikikleri süperdir, ters ve uzun toplar süperdir, tam bir sistem oyuncusudur, 10 numara mevkiisinde değildir mücadelede eder preste yapar, basit oynar yani tam total futbol oyuncusudur ama dikkat ettim top sürüncede çok rahat adam geçiyor yani... Kısacası çok komplike bir oyuncudur ve sisteme çok uygun birisidir.

İşte dediğim gibi İniesta'nın bi kademe aldı bundan iyisi İniesta veya Xavi diyebiliriz.

Fakat altını çize çize söylüyorum Lincoln şova yönelik oyuncu ve 10 numara pozisyonunda oynuyor ama bu adam öyle değil tam bir takım oyuncusudur, yeri geldiğinde şovunuda yapar yani.

Tek dezavantajı şuanlık fizik olarak böyle. Kewell'da böyleydi bakın şimdi nasıl çatır çatır oynuyor. Her futbolcu için böyledir. Bugün Messi,Xavi,İniesta,Gerrard,Lampard gibi isimler bile sezon başı kampına HİÇ katılmasın, tam performans gösteremez yani imkanı bile yok. Hele ki bu oyuncular Messi'yi katmazsak diğerleri çift yönlü orta saha oyuncuları koşmaları lazım mücadele felanda etmeleri lazım fizikte çok lazım bu bölge oyuncuları için bu nedenle sezon başı kampı çok önemli.

2.yarı dahada iyi olacaktır sezon ortası kampından sonra, maç oynaya oynaya da alışacaktır.

Süper bi oyuncu Elano ama bizimde şanssızlığımız kampa katılmamış adam.

Ama daha bizle yapacak çoook işi var, kesinlikle satılmaz yani Rijkaard satmaz sisteme ve total futbola en uygun oyuncuların başında geliyor takımda....

kendi kendimize beklentyiye girip sonra başlıyoruz eleştirmeye...

takımı, oyuncuları bir anda kimse tanıyamaz. sadece zamana ihtiyacı var..

Bu saatten sonra Elano'dan pek umudu olmayan kesimdeyim.

Ama inşallah yanılırım,inşallah

Oyuncuyu silip kaybetmek çok basit,ıslıklarsın küfredersin,içine kapanır sezon sonunda çeker gider,ama zor olanı seçelim beyler sabredelim hep beraber,maçlara gidenler onu motive etsin,onu önemsediğimizi bilmesi lazım.

Oyuncuyu silip kaybetmek çok basit,ıslıklarsın küfredersin,içine kapanır sezon sonunda çeker gider,ama zor olanı seçelim beyler sabredelim hep beraber,maçlara gidenler onu motive etsin,onu önemsediğimizi bilmesi lazım.

Bu taraftar kimlere sabretmedi ki buna hayli hayli sabreder. Hemde kredisinin çok fazla olduğunu düşünüyorum Elano'nun. Geçmişine, yaptıklarına ve şuan içinde bulunduğu milli takım düzeyi bi futbolcu sonuçta yani Brezilya Milli Takımında oynamak herkesin başaracağı bir iş değildir yani bu yüzden kredisinin fazla olduğuna inanıyorum. Ki herşeyden önemli hazırlık kampına katılmamış. Bu yüzden hazır olduğu dönemi beklemek lazım ki oda 2.yarı olabilir sezon ortası kamp yarar Elano'ya.

Onu geçtim zaten tam hazır olur ve hala kötü oynarsa o zaman pek tabii ki eleştiririz hemde fazlasıyla ama şuanlık sabır diyorum, diyelim ve sonuçlarını alalım inşallah...

golun adi

9 numarasi ileeeeeeee

BLUMEEEEEEEEEEEEEERRRRRR

ELANOOOOOOOOOOOOO

BLUMERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

ELANOOOOOOOOOOOOOOOO

BLUMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRR

ELANOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Tesekkurler Elanoooooooooooooo

az kaldi patlama yapmasina

1.1.5 hafta sonra aslanlar gibi oynayacak.

Yani bu futbolcu madem hazır değilse neden aldık ben onu anlamıyorum.Madem biliyordu yönetim hazır değil bu adam uzun sürecek toparlanması o kadar parayı niye verdik.Linderoth ne sakatlıklardan çıktı adam ilk maçında gösterdi parlayacağını.Uğuru tamamen kaybettik sandık adam canla başla savaşıyor.Kewell'ın rahatsızlığı var diye biliyorum.Adam performansıyla neler yapıyor takımda şu an en güvenilir oyuncu.Ama ne hikmetse bu Elano hazır değil de neden Brezilya milli takımına neden çağırılıyor ve iyi performans sergiliyor bende bunu anlamıyorum.2.dönemi bekliyorum sabır parolasından yola çıkarak.:@

Elano'dan Lincoln olması bekleniyor sorun da burda bana göre !

Elano City'de 62 maçta 18 gol atmış.Lincoln çıktığı 42 maçta 29 gol ! Elano'nun bu takımdaki görevi zaten son maçlarda da belli olduğu gibi orta alanın ortası.

O yan topları atması,oyunu açması kısacası Xavi,İniesta rolünü üstleniyor bi nevi.

Haa ofansif yönü yok mu bu adamın var , var ama Elano'dan asıl yararlanacağımız alan şu anda görev aldığı pozisyon.

Beklentiler ne kadar büyük olursa hayal kırıklığıda doğru orantılı olur.

Elano'dan Lincoln olması bekleniyor sorun da burda bana göre !

Elano City'de 62 maçta 18 gol atmış.Lincoln çıktığı 42 maçta 29 gol ! Elano'nun bu takımdaki görevi zaten son maçlarda da belli olduğu gibi orta alanın ortası.

O yan topları atması,oyunu açması kısacası Xavi,İniesta rolünü üstleniyor bi nevi.

Haa ofansif yönü yok mu bu adamın var , var ama Elano'dan asıl yararlanacağımız alan şu anda görev aldığı pozisyon.

Beklentiler ne kadar büyük olursa hayal kırıklığıda doğru orantılı olur.

Yani bu futbolcu madem hazır değilse neden aldık ben onu anlamıyorum.Madem biliyordu yönetim hazır değil bu adam uzun sürecek toparlanması o kadar parayı niye verdik.Linderoth ne sakatlıklardan çıktı adam ilk maçında gösterdi parlayacağını.Uğuru tamamen kaybettik sandık adam canla başla savaşıyor.Kewell'ın rahatsızlığı var diye biliyorum.Adam performansıyla neler yapıyor takımda şu an en güvenilir oyuncu.Ama ne hikmetse bu Elano hazır değil de neden Brezilya milli takımına neden çağırılıyor ve iyi performans sergiliyor bende bunu anlamıyorum.2.dönemi bekliyorum sabır parolasından yola çıkarak.:@

Klüp takımı ile milli takımı aynı kefeye koyma. Orada tanıdığı ve bildiği oyuncularla oynuyor burada farklı oyuncularla. Birde "Elano biz sana talibiz ama hazır değilsen bize gelme" diyebilme lüksümüz yok +bazı oyuncular bir sonraki sezon açılır belkide Elano öyle olacak + Lütfen lincoln ile kıyaslamayın. İkisi farklı tip oyuncular

Klüp takımı ile milli takımı aynı kefeye koyma. Orada tanıdığı ve bildiği oyuncularla oynuyor burada farklı oyuncularla. Birde "Elano biz sana talibiz ama hazır değilsen bize gelme" diyebilme lüksümüz yok +bazı oyuncular bir sonraki sezon açılır belkide Elano öyle olacak + Lütfen lincoln ile kıyaslamayın. İkisi farklı tip oyuncular

15 hafta oldu geleli bu kadar uyum sürecini aşamayacak ne var anlamıyorum.Kewell'ı da hazır değilken aldık ilk maçlarında takımın en iyi oyuncularından dı.Lincoln'u hiç sevmesem de ilk 5-6 maçta ne goller ne asistler yapmıştı.Sonra kadro dışı kaldıktan sonra düştü.Baros ilk geldiğinde golleri sıraladı.Keita zaten 1.maçtan başladı şov yapmaya.Yazık ya bu kadar paraya. Sokaktan bulmuyoruz biz bu parayı.Kırmızı kart gördü para cezası bile verildiğini duymadım.Yabancıya bu kadar tolerans gösteriliyor.Elano'nun segilediği performansı Türk oyuncu sergilese kıyamet kopardı burda.

Neyse 2.yarıyı bekliyoruz kapasitesi belli adamın istese tek başına şampiyon yapar bizi ama herkesin bi sabrı var geçen sene olanlardan sonra bu sene başarı bekliyoruz

pardon ama hocam linderoth hangi maç sakatlıktan çıkıp oynadı da parlayacağını gösterdi ben hatırlamıyorum da. eğer şu son bikaç maçta 10ar dakika oynadığı oyunlardan ve bucaya karşı oyunundan bahsediyorsan, sadece elano2ya haksızlık ediyosun diyebilirim sana.

15 hafta oldu geleli bu kadar uyum sürecini aşamayacak ne var anlamıyorum.Kewell'ı da hazır değilken aldık ilk maçlarında takımın en iyi oyuncularından dı.Lincoln'u hiç sevmesem de ilk 5-6 maçta ne goller ne asistler yapmıştı.Sonra kadro dışı kaldıktan sonra düştü.Baros ilk geldiğinde golleri sıraladı.Keita zaten 1.maçtan başladı şov yapmaya.Yazık ya bu kadar paraya. Sokaktan bulmuyoruz biz bu parayı.Kırmızı kart gördü para cezası bile verildiğini duymadım.Yabancıya bu kadar tolerans gösteriliyor.Elano'nun segilediği performansı Türk oyuncu sergilese kıyamet kopardı burda.

Neyse 2.yarıyı bekliyoruz kapasitesi belli adamın istese tek başına şampiyon yapar bizi ama herkesin bi sabrı var geçen sene olanlardan sonra bu sene başarı bekliyoruz

iyide her insanın psikolojisi aynı olmuyor işte birde keşke. Türk oyunucusu M.City de yıllarca futbl oynayıp bize gelse inan onada gerekli toleransı gösterirdik. Birde Türk - yabancı bu ayrımına karşıyım neticede hepsi insan.

pardon ama hocam linderoth hangi maç sakatlıktan çıkıp oynadı da parlayacağını gösterdi ben hatırlamıyorum da. eğer şu son bikaç maçta 10ar dakika oynadığı oyunlardan ve bucaya karşı oyunundan bahsediyorsan, sadece elano2ya haksızlık ediyosun diyebilirim sana.

Linderoth sakatlıktan sonra çıktığı maçlarda hep iyi oynadı eğer bir daha sakatlanmazsa bu Elano'dan çok kısa bir sürede gerçek performansına erişecektrir.

linderoth 2 senedir sakat ve yaşı da 30 artık. linderoth'dan beklentiler hayal ötesi gibime geliyor. ama görüşüne de saygı duyuyorum. keşke iyileşse tam olarak, beni yanıltsa da kupaları kazandırsa bu sene.

586743787 kez yazıldı burada.Sezon başı kampı diye bir tarafımızı yırtıyoruz ama anlayan olmuyor.Örnek verdiğin hiçbir futbolcunun böyle özel bir durumu yoktu.Geçen sene Emre böyle bir sorun yaşamadı mı?2. devrenin ortalarında başladı eski Emre gibi oynamaya.Fener taraftarı da çok eleştiriyordu,şimdi Emre'siz oynayamıyor takım.Keza bu seneki Nihat.O da katılamadı sezon başı kampa,fizik olarak bitik halde.Azıcık sabredin.Devre arası kampta gerekli yükleme yapılacak bu adama.

586743787 kez yazıldı burada.Sezon başı kampı diye bir tarafımızı yırtıyoruz ama anlayan olmuyor.Örnek verdiğin hiçbir futbolcunun böyle özel bir durumu yoktu.Geçen sene Emre böyle bir sorun yaşamadı mı?2. devrenin ortalarında başladı eski Emre gibi oynamaya.Fener taraftarı da çok eleştiriyordu,şimdi Emre'siz oynayamıyor takım.Keza bu seneki Nihat.O da katılamadı sezon başı kampa katılamadı,fizik olarak bitik halde.Azıcık sabredin.Devre arası kampta gerekli yükleme yapılacak bu adama.

Aynen öyle bir futbolcu kendi ülkesine bile gelir gelmez alışamıyorsa bunu için zaman lazımsa ortada Emre Nihat gibi örnekler varken biz biraz sabırsızlık ve haksızlık ediyoruz Elanoya

586743787 kez yazıldı burada.Sezon başı kampı diye bir tarafımızı yırtıyoruz ama anlayan olmuyor.Örnek verdiğin hiçbir futbolcunun böyle özel bir durumu yoktu.Geçen sene Emre böyle bir sorun yaşamadı mı?2. devrenin ortalarında başladı eski Emre gibi oynamaya.Fener taraftarı da çok eleştiriyordu,şimdi Emre'siz oynayamıyor takım.Keza bu seneki Nihat.O da katılamadı sezon başı kampa,fizik olarak bitik halde.Azıcık sabredin.Devre arası kampta gerekli yükleme yapılacak bu adama.

Bende yırtıyorum bi taraflarımı ama hala futbolcuya destek olunacağına eleştri yapılıyor. Lincoln gelsin, takas yapalım, gönderelim diyenleri bile gördüm :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt