#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Ben messi ronaldo dan iyi demedim. Yani tarzını seviyorum ama ronaldo da iyidir. Demiş de olabilirim zannetmiyorum ama büyük konuşmayayım yine de çok fark yok aralardında. İspanya mevzuna gelince, ispanya kazansa dahi(ki büyük ihtimalle kazanır) kabul etmeyeceksin Xavi'nin üstünlüğünü bence. Birşey bahane edersin. Torres'i falan:) Çünkü barca nefreti var sende nedenini anlayamadığım. Geçen sene bütün maçlarda(özellikle ş.ligi finali ve santiagodaki maç) rakiplerini maymun edip bütün kupaları almış takıma bile sallıyorsun:) Hayır, ben de sevmem barcayı. Sadece juventusu severim yurt dışında. Biraz da real madrid. Ama gerçekleri de görmek lazım.

Edit: Barcaya saygın varmış, o kısımları geçelim.

Hayırdır Elano'yu Barça'ya satıp Xavi'yi mi aldık :D

Ben messi ronaldo dan iyi demedim. Yani tarzını seviyorum ama ronaldo da iyidir. Demiş de olabilirim zannetmiyorum ama büyük konuşmayayım yine de çok fark yok aralardında. İspanya mevzuna gelince, ispanya kazansa dahi(ki büyük ihtimalle kazanır) kabul etmeyeceksin Xavi'nin üstünlüğünü bence. Birşey bahane edersin. Torres'i falan:) Çünkü barca nefreti var sende nedenini anlayamadığım. Geçen sene bütün maçlarda(özellikle ş.ligi finali ve santiagodaki maç) rakiplerini maymun edip bütün kupaları almış takıma bile sallıyorsun:) Hayır, ben de sevmem barcayı. Sadece juventusu severim yurt dışında. Biraz da real madrid. Ama gerçekleri de görmek lazım.

Edit: Barcaya saygın varmış, o kısımları geçelim.

Yoo Barca'yı çok severim.Takım olarak oynadığı futbola bayılırım.Liverpool'dan sonra en sevdiğim takımdır yurtdışında.(Gerçi Rubin maçında yaptıkları hareketten dolayı biraz gözümden düştüler ama neyse)Messi-Ronaldo tartışması ayrı bir olay.Bende aralarında fark görmüyorum.Adam eksiltme günümüz futbolunda çok önemlidir;önlem alınamayan tek şeydir.Çok önemli futbolculardır.Ben tarzını ve atletik yapısını sevdiğim için Ronaldo hayranıyım.Sadece Messi'yi çok çok büyütüp''Messi ve diğerleri,o kimseyle kıyaslanmaz'' diyenlerle tartışıyorum.Gerrard-Xavi kısmına gelince:tüm teknik-taktik-fizik özellikler bir tarafa Gerrard'ın hırsı,agresiliği,takım arkadaşlarını ve trübünleri ateşlemesi beni etkilemeye yetiyor.(O gol attıktan sonra trübünleri ''canlanın'' hareketi yapması,takım arkadaşlarını ateşlemesi.Ve sonra başlayan ''You'll never walk alone'' tezahüratı.Bu olaya içtenlikle bakan herkes çok etkilenir)

Hayırdır Elano'yu Barça'ya satıp Xavi'yi mi aldık :D

Hayır, önce gerrard ingiltereden rijkaard a sellektör yaptı. O sırada ünal aysal başkanlığa geldi, özhan canaydın'ın bağlantısı Haim Fresco yu devreye sokup gerrard ı Galatasaray'a getirdi. Sonra xavi karşılığında gerrard, elano, arda, keita kombinasyonunu takas ettik. Olay budur:D

Ardayı kesmediğimiz süece elanodan yeterli verimi alamıyacaz.

Bence ardayı satmanın zamanı geldi de geçiyor.Yoksa hasan şaş gibi elimizde patlıyacak.

Satarız fenere arayı 20milyona böylece elano nun önü açılır.

Elano----m.topal----tobi

Bu orta saha süper iş yapar ilerdede keita---baroş---kewell.

Arda artık takıma zarar veriyor.

senin sandığın gibi Arda TURAN Eşya değildir. Farkında değilsin ama bazı insanlar için paradan daha değerli şeyler vardır. Ardanın değeride GALATASARAY dır.. Zarar veriyor veya vermiyor ayrı bir konudur. Bende sezon sonu Ardanın istediği bir kulübe satılmasından yanayım.

gerard mı xavi mi hmm tartışılır sabaha kadar yanında kimler var mesela onlarında kalitesi bunları etkiler ama ben gerard derim gerek ruh gerek kalitesi...

Bugün alman spiker söyledi.....Elano'yu Dunga kendi stilinde bir futbolcu olduğundan oynatıyormuş....hem defansif hemde ofansif oynatıyo Elano'yu.....Dünya Kupasına garanti gideceklerden birtanesi yani :).......Fos Santosu göremedim bugün ama :D

İzledim zaten.Kastemek istediğim karşılaşma yoktu ama.(Gerrard-Xavi veya Messi-Ronaldo)

Milli takımlar seviyesinde karşılaştırma yapılırsa messi için iyi olmaz . Çünkü Barça'da oynadığı gibi asla Milli takımda oynayamıyor.Rijkaard'ın da dediği gibi yıldızları takım parlatır .sen 36 yaşında arjantin milli takımında ortega'dan medet umup çağırırsan Messi yıldızlaşamaz ve oynamayamaz.

Bu karşılaştırmaya tamamıyle karşıyım o yüzden:)

Herif asist yaptı herkes elanocu oldu haftaya yine yollarsınız :D

Milli takımlar seviyesinde karşılaştırma yapılırsa messi için iyi olmaz . Çünkü Barça'da oynadığı gibi asla Milli takımda oynayamıyor.Rijkaard'ın da dediği gibi yıldızları takım parlatır .sen 36 yaşında arjantin milli takımında ortega'dan medet umup çağırırsan Messi yıldızlaşamaz ve oynamayamaz.

Bu karşılaştırmaya tamamıyle karşıyım o yüzden:)

Aynı şey Ronaldo içinde geçerli ama.:)

Ben artık diyecek birşey bulamıyorum.Bu adam ya Galatasaray'ı önemsemiyor ya da takıma uyum sağlayamadı ondan oynayamıyor kendi oyununu.Diyarbakır maçında ne olursa olsun sağ kanatta değendirilmeliydi.Elano 2.yarı hazır olacak dediler yoksa Elano 2.yarı takıma uyum sağlayacak öyle mi demek istediler.Sabır sabır sabır

Elanoyu belkide en çok ve en ağır eleştiren kişilerden birisi olarak bugünki maçdaki performansını beğendiğimi söylemeliyim ancak elanonun brezilyada oynadığı mevki ile bizde oynadığı mevkinin pek farkının olmadığınıda gördüm.

Elanonun temelde iyi oyuncu olduğunu zaten dile getiriyorum ancak görüyoruzki brezilya milli takımında böyle olumlu futbol oynayıpda bizde brezilya milli takımından bile daha geniş rahatlıkda oynatılmasına rağmen şu maçtaki performansının yarısını verememesi gerçekten çok düşündürücü zira görüyoruzki fizik olarakda elano bu maçda hiçde bitik yada yorgun görünmedi aksine gayet düzgün bir oyun tarzı vardı ve oyun içinde çok aksama yapmadığı gibi ofansa çok yardımı dokundu.

Benim aklımda olan soru işaretlerini elano aslında bir nevi başımdan attı zira elano için artık daha açık bir yorum yapabilirim şu anda..

Elano bu akşamki oyunu ile ne fizik olarak nede zaman olarak hazırsız değil,tam aksine ingiltere gibi ciddi maçlarda kendini gösterebilecek bir oyuncu.

Elanonun sorunu benim görüşüm tamamiyle ülkemiz futboluna ve Galatasaraya uyum sağlayamamasından kaynaklanıyor.Daha önce çeşitli başlıklardada dile getirdim,olay zaman yada idman eksikliği değil elanoda,mental olarak kendini bize uyduramadı elano ve herkezce görmemezlikden geldiğimiz bu sorun elanoda içinden çıkılmaz bir kısırdöngüye çevirmiş vaziyette.Bugünki ingiltere maçındaki elanoya bakıyoruz ve çok değil geçen haftaki oynadığı maçlarlara bakıyoruz dağlar kadar farkı olan bir elano görüyoruz dolayısı ile elano brezilya maçını birazda kendini avrupaya göstermek amaçlı kullanarak maçını oynadı ve iyide oyun ortaya koydu ancak elanonun bu içinden çıkılmaz uyumsuzluğunu sonu bence Galatasaraydan ayrılması ile son bulacakdır zira elano şu ingiltere maçındaki performansının yarısnı şu güne değin Galatasaraya verememişdir buda bizlerde ciddi soru işaretleri bırakmışdır.

Xavi Elano... aferin koçum aferin aslanım... seni seviyoruz.
thumbsupz.gif
fanzin'e yazdığım yazı ıspatlanmış oldu böylece.
congratsm.gif

Elanoyu belkide en çok ve en ağır eleştiren kişilerden birisi olarak bugünki maçdaki performansını beğendiğimi söylemeliyim ancak elanonun brezilyada oynadığı mevki ile bizde oynadığı mevkinin pek farkının olmadığınıda gördüm.

Elanonun temelde iyi oyuncu olduğunu zaten dile getiriyorum ancak görüyoruzki brezilya milli takımında böyle olumlu futbol oynayıpda bizde brezilya milli takımından bile daha geniş rahatlıkda oynatılmasına rağmen şu maçtaki performansının yarısını verememesi gerçekten çok düşündürücü zira görüyoruzki fizik olarakda elano bu maçda hiçde bitik yada yorgun görünmedi aksine gayet düzgün bir oyun tarzı vardı ve oyun içinde çok aksama yapmadığı gibi ofansa çok yardımı dokundu.

Benim aklımda olan soru işaretlerini elano aslında bir nevi başımdan attı zira elano için artık daha açık bir yorum yapabilirim şu anda..

Elano bu akşamki oyunu ile ne fizik olarak nede zaman olarak hazırsız değil,tam aksine ingiltere gibi ciddi maçlarda kendini gösterebilecek bir oyuncu.

Elanonun sorunu benim görüşüm tamamiyle ülkemiz futboluna ve Galatasaraya uyum sağlayamamasından kaynaklanıyor.Daha önce çeşitli başlıklardada dile getirdim,olay zaman yada idman eksikliği değil elanoda,mental olarak kendini bize uyduramadı elano ve herkezce görmemezlikden geldiğimiz bu sorun elanoda içinden çıkılmaz bir kısırdöngüye çevirmiş vaziyette.Bugünki ingiltere maçındaki elanoya bakıyoruz ve çok değil geçen haftaki oynadığı maçlarlara bakıyoruz dağlar kadar farkı olan bir elano görüyoruz dolayısı ile elano brezilya maçını birazda kendini avrupaya göstermek amaçlı kullanarak maçını oynadı ve iyide oyun ortaya koydu ancak elanonun bu içinden çıkılmaz uyumsuzluğunu sonu bence Galatasaraydan ayrılması ile son bulacakdır zira elano şu ingiltere maçındaki performansının yarısnı şu güne değin Galatasaraya verememişdir buda bizlerde ciddi soru işaretleri bırakmışdır.

Aynen katılıyorum.Bu takımda bu kadar kötü ve isteksiz olması hazır olmadığından değildir.2.yarı hazır olacak sabredin sözü de bu taraftarı bastırmak için söylenmiştir Lincoln faciasından sonra erken tepki gelmemesi için.Zaten fener maçında devre arası Carlos'un formasına yapışması hiçbirşey olamış gibi davranması belli etti.

2.yarıyı bekliyoruz çünkü bu yönetim elinden geldiğinin en iyisini yaptı.Sabrediyoruz

Ulan hiç bir şey yokmuş gibi davranın diyorsunuz suç dayranmayın diyorsunuz gene suç :D

Elano mükemmel bir pasör o ne pastı be ayakta alkışladım hem golü hemde pası... :D

Her GS li taraftar Elano'nun her maçta güzel oynamasını ister tabi.böyle adamları getirebiliyoruz artık takıma.bizlerde bunun bilincindeyiz.fakat daha tutmadı.yani tamam pasları güzel ona bişey demiyoz ama sırf pasla olcak işmi bu.daha ben o uzaktan isabetli şut atan elano yu göremedim.ne şutu ne çalımı var şu ana kadar.pas pas demeyin,bu pasları satışçı lincoln de atıyodu

çift karakterli insanlar olur ya bu adamda çift karakterli futbolcu...

ne pastı öle o yaaa, neden bizde yapmıyo o hareketleri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt