#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Beğendim Elano'yu attığı gol çok ustacaydı helal olsun beklenen Elano bu!

Güzeldi bu maçtada attığı paslar falan müthiş birde golde attı ikinci yarıda daha da iyi olucak Elano.

20 gün önce laf edenler Lincolnü geri çağıranlar yazmayın bu topice nasılsa kötü bir maçı olur o zaman yazarsınız ;)

Helal olsun sana. Seni hep destekledim hep arkanda oldum. Sende karşılığını veriyorsun. Elano ara transferde gitsin diyenler umarım girmez bidaha bu topiğe.

tam hazir degil daha devre arasindan sonra daha iyi olucak :D

Rıdvan hala forvet arkası ( 10 Numara ) diyor. Bunu da yorumcu diye dinletiyorlar. Adam sol iç gibi oynadı ve pres yaptı.

Valla son 4-5 maçtır ondan beklenen herşeyi yapıyor yükselişe geçtiğini zaten söylemiştik,bravo Elano!

Brazilya da farklı Galatasarayda Farklı oynuyorsun neden ?

Brazilyada 4 yıldır Galatasarayda 4 aydır oynuyorum :)

Hücumdan çok savunma yapıyor son 2 maçtır. Harika bir orta saha.

Uzun zamandır 10 numara saçmalığına kapılıp gitmişiz. Gerçek orta saha nedir unutmuşuz. Bu ezberi kırıyor Elano.

Yönetime birkez daha teşekkür ediyorum.Öyle adamlar getiriyorlarki basına kapak yapmakta üstlerine yok.:D

Bu Brezilyalı zinciri kıracak gibi görünüyor bir ara rakibe çift ayak daldı vay anasını dedim Elano'ya bak lan,Hürriyet'in haberi sertlikten yakınan Elano'ya bak sen,sertse sert! Premier Lig'den gelen adam sertlikten yakınır mı lale Hürriyet!

Bu adamı eleştirdik haksızmışız önyargılı davrandık zaman geçtikçe daha iyi oynuyor yedek kalması bundan sonrası için intihar demek oynaya oynaya takıma uyum sağlayaak gibi geliyor.Takımın Elano'yu izlemesi ve atacağı pasları önceden kestirmesi lazım.Devre arasında bir forvet transferi yaparsak uçarız.

Bu adamı eleştirdik haksızmışız önyargılı davrandık zaman geçtikçe daha iyi oynuyor yedek kalması bundan sonrası için intihar demek oynaya oynaya takıma uyum sağlayaak gibi geliyor.Takımın Elano'yu izlemesi ve atacağı pasları önceden kestirmesi lazım.Devre arasında bir forvet transferi yaparsak uçarız.

Forvetten ziyade Elanonun yanından Barışı alıp çift yönlü bir ortasaha almak şart bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt