#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Colman iyi oyuncu çok küçümsüyorsunuz . Elano seviyesinde bir oyuncu değil ama çok kalıteli eleman . Colman yada Ernstten biri Galatasaraya gelecek birini seç deseler 24245438 kere Colman derim .

Colman iyi oyuncu çok küçümsüyorsunuz . Elano seviyesinded bir oyuncu değil ama çok kalıteli eleman . Colman yada Ernstten biri Galatasaraya gelecek birini seç deseler 24245438 kere Colman derim .

Colman süper adam ya o şutları yok mu harbi çok kaliteli topçu.

Colman iyi oyuncu çok küçümsüyorsunuz . Elano seviyesinde bir oyuncu değil ama çok kalıteli eleman . Colman yada Ernstten biri Galatasaraya gelecek birini seç deseler 24245438 kere Colman derim .

Colman ve Ernst aynı tip adam bile değil. Ben şu şartlarda Ernst'ü tercih ederdim.

Colman ve Ernst aynı tip adam bile değil. Ben şu şartlarda Ernst'ü tercih ederdim.

Doğru . Birinin savunma yönü birinin hücum yönü ön planda olan 2 box to box oyuncu Ama 2 hücum yönü ön planda olan çift yönlü orta saha elemanı ilede fazla sorun çıkacağını sanmıyorum .

Yoo Colman boş adam değil ne zaman izlesem adam döktürüyor.

:2_thumbs_up_-_anima Colman bencede iyi bir oyuncu.Eğer alınırsa başarılı olur.24 yaşında olmasıda oldukça iyi

Burası Elano başlığı değil miydi ?

elano blumer gerçekten kaliteni ortaya koyuyosun son maçlarda. umarım takımın lider oyuncusunu sen olursun en azından kewell gelene kadar. buna KARAKTERinde yeter YETENEĞİNde

Elano takımın lideri olunca performans gerçekten artıyor. Tam bir takım oyuncusu.

Bütün ataklarımızı o başlatmalı.

Bu aliskanlik haline gelmemeli ama. Fener Alexsiz ne hallere düsüyor sen benden daha iyi biliyorsundur...

Millet 2-3 sonra olayin farkina varinca Elanoyu durdurmak icin önlemler alir...

Gerektiğinde Arda, gerektiğinde Keita başlatmalı.

Caner falan da.

M.topal M.sarp saymıyorum.Yapamazlar bence.

M.topal belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt