#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano bu maçta iyi oynamaz ise baştan ben birçok kişi eleştiri yağmuruna tutacaktır.Bu tür maçlar için alındı.

Hadi be koçum büyük maçlarda bir başka oynuyorsun.Göster kumaşını.

İnanılmaz derecede çok beklentim var bugün :)

Elanoda 4 5 haftadır bir yükseliş var. Bir hafta kötü oynadı arada o da böbrek taşı düşürdüğü haftaydı. Ben çok umutluyum bu maçta kendisinden.

Ahaha :asd: şimdiden yer ayırttırıyorlar

Evet 1-Rubar Kızıl (duruma göre eleştirecek kötü oynadıysa eleştiri yağmuruna tutacak)

sırada ki 2. kim ? :rolleyes:

Kotu oynarsa elestirilir tabi.Ne var bunda?Sonucta kapasitesini biliyoruz.Iyi oynamamasi icin bir sebep yok ortada.

Güveniyorum sana evlad, rüyamda frikikten güzel bir gol atıyordu. Yok böyle bir çığlık. Hadi koçum, hadi aslanım.

''Nos acreditano voce Elano, Sempre estaremos com voce''

Defansif olarak fena değildi, çok agresifti yalnız. Gene uzun paslarıyla takımı arada atağa çıkardı. Servet'e attığı top çok iyiydi ilk yarı. 2.yarı ise az atak yaptık ve hep sağdan geldik, Elano'da sol içte oynuyordu ve top ona gelmedi bir türlü. Mevkiisi gereği sağa gelip top alamazdı çünkü hep Keita ile başladı az olan ataklar. Ali Sami Yen'de kazanmak için çıkacağımıza göre, hücum oynayacağımıza göre Elano çok çok etkili olacaktır rövanş karşılaşmasında bundan eminim.

Gayet iyidin Elano. Defansif olarak çok agresiftin.

Elano'nun yanına çok iyi bir oyuncu alınırsa bu adam uçar. Harika oynuyor ama çok yalnız kalıyor.

Cift yon dedigimiz olayi en iyi gordugumuz mac buydu, sakinligi, paslari falan herseyiyle olmasi gereken Elano'ydu.

Güzel paslar çıkardı. Defansif olarak iyidi ama çok agresifti.

çook iyi oyuncu attığı pasları takımda atacak 2. bir isim yok ama yanına toptan anlayan bir adam almak şart..

Bugün süper oynadi Helal olsun

1-2 kere rakibe kasap gibi girdi :asd:

Sergen: Elano skora katkı yapsın diye alındı. Yoksa al gülüm ver gülüm yaparak olacak iş değil bu.

Tanrım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt