#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Tamam yarın imzalayalım sözleşmeyi :)

Bu arada Elano tam komple futbolcu,

Alex yarım futbolcu ya,

Begenmedigimiz alex milli takımda olmayan alex

SUPER Lig: 9 gol 9 asist...

Uyanalım ey camia...

50 metre pasla uyuma... Elano

3 gol 0 asist...

Alex yarım futbolcu ya,

Uyanalım ey camia...

3 gol 0 asist...

Saçma, saçma mantık. Söylediklerini okudum, sadece, maç esnasında bira içip top hangi futbolcunun ayağına gelirse küfür eden birinin imajı oluştu aklımda. (yanlış anlama, no offense...)

Elano'yla alex'i kıyaslamak kadar delice birşey olamaz. Madde madde sıralarsan ;

1. Pozisyonları apayrı

2. Fenerbahçe'de alex (<--güya yıldız ya)'ten başka azıcık olsun futbol zekası olan adam yok.

3. Galatasaray'da ataklar Elano'nun üzerine değil, komple 5 hücumcunun üzerine biniyor.

Elano, pas olayını bitirmiş bir adamdır, savunma yetenekleri baz alındığında neredeyse en üstün orta saha oyuncumuzdur. Hırs olarakta o hayran olduğun maymundan 50 kere üstündür. Alex GS'de ilk 18'e dahi giremez. Elano Avrupa'nın en üst düzey takımlarında banko 11 oynar, çünkü modern futbolun tüm inceliklerine sahip bir futbolcu.

Galatasaray'da Arda Turan, Keita, Kewell, Baros ve Jo gibi isimlerin arasında, Elano oldukça iyi iş yapıyor. Performansı düşük gözükürse bil ki, bu diğer orta saha oyuncuları ve Elano'ya ayak uyduramayışları yüzündendir.

Elano'nun İngiliz hava topları, verdiği ara paslar, top hakimiyeti, savunma hırsı, pozisyona girişi ve futbol zekası, onu nitelendirdiğin kötü sıfatların üzerine çıkarmaya yeter...

Elano ne bu forumda bazılarının abarttığı kadar süper bir futbolcudur ne de çok fazla eleştiriyi hakedecek kadar kötü bir futbolcudur. Özellikle 2. yarıyla birlikte takıma katkı yaptığı doğrudur ama önümüzdeki dönemlerde daha fazlasını vermezse Galatasaray tarihi için sıradan oyunculardan biri olacağı da bir gerçektir..

Elano ne bu forumda bazılarının abarttığı kadar süper bir futbolcudur ne de çok fazla eleştiriyi hakedecek kadar kötü bir futbolcudur. Özellikle 2. yarıyla birlikte takıma katkı yaptığı doğrudur ama önümüzdeki dönemlerde daha fazlasını vermezse Galatasaray tarihi için sıradan oyunculardan biri olacağı da bir gerçektir..

Diğer orta saha oyuncularımızın yanında biraz süper kaçıyor yinede...

Elano oynadımmı oynar, form tutması lazım okadar... Form tutarsa süper bir futbolcudur...

Alex yarım futbolcu ya,

Uyanalım ey camia...

3 gol 0 asist...

Kaç tane golümüzün hazırlayıcısı kendisi olmuş ona da bak? İstatistiklere bakmak yerine arada maöları izlesen böyle saçmalamazdın.

Pas yapmak isteyen takımın orta sahasındaki tek pasör.

Kaç tane golümüzün hazırlayıcısı kendisi olmuş ona da bak? İstatistiklere bakmak yerine arada maöları izlesen böyle saçmalamazdın.

Maçları değil bütün anadolu takımlarının maclarını bile izliyorum. Siz ElanO'dan başka hangi oyuncu ne yapıyor baksaydınız. Elano ne kadar sıradan anlardınız. O paslardan Emre Belezoğlu 5 tane atıyor alex 10tane atıyor her mac...

Cangele neler yapmıs, sezon boyu, Elano ne yapmıs bir karsılastırıverin en azından 1 ornek...

Alex hic pozisyon hazırlamamıs mı? 9 gol 9 asist yaparken?

Elano super, herkes kotu gibi bir ruyadasınız. Uyanın...

Elano ile aynı tarzda olan yabancı bir oyuncu yokki ligde? Kimle kıyaslayacağım?

Ahahaha. Adama bak ya. Elano asist yapmıyormuş, gol atmıyormuş muş muş ta bayburtmuş gümüşhaneymiş.

Elano Galatasaray tarihinin gördüğü en komple futbolculardan biridir. Uzun uzun anlatmak isterdim ama gerek yok. Yormayayım ellerimi. Türkiye liginden Moritz'i al, koy Galatasaray'a. sana en fazla 3-4 maç kazandırır. Bırakta kazandırsın anasını satayım, forvet arkası oynuyor o adam.

Kısa bir anımı anlatayım. Beşiktaş'lı futbolu fazla seyretmeyen ve bihaber abimiz. Diğeri de Fenerbahçe'li abimiz. Arada geçen diyalogu anlatayım. Beşiktaş maçından sonra oldu bu.

Ben: Elano enfesti ya, iyi yardırdı ama.

Fb'li: Olm ne Elano'su ya bişey yaptığı yok adamın. Ne gol atıyor ne asist. Bide Brezilya milli takımında oynuyormuş. Alex'te oynadı ona bakarsan.

Bjk'li: Olm Elano koşan orta saha. Komple adam. Bir orta sahada olması gereken herşey var onda. 10 numara değil ama şut atar, uzun top yapar, kısa pas yapar, basit oynar, dikine oynar, orta açar, duran top kullanır.

ve ben dumur olur kalırım. Ben cevap vermeden o yapıştırdı cevabı ve bunu söyleyen futbolu izlemeyen abimiz.

İş IQ'da bitiyor galiba.

Elano'da gönderilince değeri anlaşılacak futbolculardan biri bence. Adamın yapmadığı iş harbiden yok.

Koşuyor, savunmaya gelip top çıkartmak istiyor, takım ruhunu sahaya yansıtıyor, uzun pası 1 metre önündeki adama atıyor gibi atıyor, kaçan oyuncu görüyor, yapıyor da yapıyor yani.

Ama yok yani, size illa gol atsın, asist yapsın. E, Arda asist yapıyor o kadar yine eleştiriyorsunuz? Derdiniz ne yahu? Bir oyuncu hem 50 gol, 50 asist hemde mükemmel ötesi bir performans gösteremez yani. Bu böyledir, maalesef ki. O oyuncuyu Madrid'den de almış olsan, Manchester'dan da almış olsan bir şey değişmez. Gidin takılın yahu siz.

Yok Elano gol atmıyormuş, yok asist yapmıyormuş. Ama bir şeyden emin hareket edin. Sevmiyorsanız, ısrarla 50 gol 50 asist bekliyorsanız susun, köstek olmayın bari. İçinizden ne kadar sövüyorsanız sövün.

Ahahahaha biliyordum :asd: Serhat Türkel'miş o arkadaş ahahahahaha:allecto::kupa::kick:

Elano'yu alın, istediğiniz takıma koyun rahatlıkla ilk on bir oynayacaktır. Sırıtmayacaktır.

elanonun yanına onu tamamlayacak pas yapabilecek eleman lazım

elanonun yanına onu tamamlayacak pas yapabilecek eleman lazım

9680_658_28493.jpg

Sağlam olanı.

Diğer orta saha oyuncularımızın yanında biraz süper kaçıyor yinede...

Elano oynadımmı oynar, form tutması lazım okadar... Form tutarsa süper bir futbolcudur...

Epeydir form tutmasını bekliyoruz. Sezon bitecek. Elano 1 maç varsa diğer maçlarda onu arıyoruz. Tamam, diğer orta saha oyuncularınında kalitesi ortada ama Elano'dan ismi gibi oyun bekliyoruz. Beklentimiz kalitesinden ötürü yüksek.

Sadece bir örnek;

Sergen: "Sırf taraftara şirin gözükmek için mücadele ediyor. Elano taraftarı kandırabilir ama beni kandıramaz. Sen oranın oyuncusu değilsin biraz daha forvete yaklaşman lazım. Bir - iki hareket göstermen lazım bize. Ama ben bakıyorum alıyor sola uzun pas sağa uzun pas, bir - iki kere dikine yalandan koşu. Bunları Ayhan'da yapıyor. O zaman ne gerek vardı Elano'ya. Ben Ayhan'dan fazlası olduğunu düşünmüyorum."

Senin ülkenin en çok izlenen spor kanalında bu adamlar yorum yaparsa 1 gr. gelişmez futbol görüşün. Bu adamların sahada oynanan oyundan haberi yok ama gelmişler dizilişten, sistemden, yapıdan bahsediyorlar. Kenar mahalle zihniyetiyle yetişmişler şimdi gelip millete akıl veriyorlar. Elimde olsa hepsini kovarım bu kanaldan. Ama işin ucunda para var tabi. Bu ilerizekalılar reyting alıyor bu ülkede (!)

Epeydir form tutmasını bekliyoruz. Sezon bitecek. Elano 1 maç varsa diğer maçlarda onu arıyoruz. Tamam, diğer orta saha oyuncularınında kalitesi ortada ama Elano'dan ismi gibi oyun bekliyoruz. Beklentimiz kalitesinden ötürü yüksek.

Bu adam ilk yarının son 5 maçından beri beklenileni veriyor zaten. Hem Rijkaard hem yönetim bunun bilincinde. Transferinden sonra ondan beklenen oyunun bu olacağını bilen taraftarda ondan çok memnun. Gerisi önemli değil. İstediğinizi söyleyin.

Ondan Gio'nun, Arda'nın, Keita'nın, Baros'un, Kewell'ın, Jo'nun yaptığı şeyler beklenmiyor. Ona göre izleyin maçları.

Elano benim için büyük hayal kırıklığıdır kim ne derse desin..Gerçek bir çift yönlüde değil..Orta sahada faul yapmakla çift yönlü olmaz orta sahada basıcan dönen topları alacaksın 'gerçek pres yapıcaksın'Ha şu orta saha arasında tabiki en iyi adamdır 11 başlaması gerekir o ayrı bi olay.Sergenin yazıya tamamen katılmasamda doğru demiş.Dunganın oynatma sebebi beni ilgilendirmiyor.M.sarpta bizde oynuyor diye mükemmel oyuncu değil mesela.Ricardinhoya milli takımda oynuyorduda noldu geçtmediğiniz dalga kalmadı guizada yine aynı şekilde şimdi sırf bu yüzden elanoyu savunmak garip kaçıyor.Elano nun şuanki hali emre belozoğlundan iyi adam değil.

Elano benim için büyük hayal kırıklığıdır kim ne derse desin..Gerçek bir çift yönlüde değil..Orta sahada faul yapmakla çift yönlü olmaz orta sahada basıcan dönen topları alacaksın 'gerçek pres yapıcaksın'Ha şu orta saha arasında tabiki en iyi adamdır 11 başlaması gerekir o ayrı bi olay.Sergenin yazıya tamamen katılmasamda doğru demiş.Dunganın oynatma sebebi beni ilgilendirmiyor.M.sarpta bizde oynuyor diye mükemmel oyuncu değil mesela.Ricardinhoya milli takımda oynuyorduda noldu geçtmediğiniz dalga kalmadı guizada yine aynı şekilde şimdi sırf bu yüzden elanoyu savunmak garip kaçıyor.Elano nun şuanki hali emre belozoğlundan iyi adam değil.

Peki Emre'nin Türkiye'de kaçıncı senesi yada Emre geçen sene ne oynamış?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt