#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Abartmayın. Brezilya kötü oynadı. Elano'nun da çok bi numarası yoktu maçta. Ha bana topuk pası verdi, çalım attı bilmemne dicekseniz, Cem Yılmaz'ı da konuştursan yarım saat mutlaka güldürür seni özel bişey yapmasa da. Kapasiteyle, potansiyelle alakalı bişey o.

Sen Başka maç izlemişsin heralde :rolleyes:

Abartmayın. Brezilya kötü oynadı. Elano'nun da çok bi numarası yoktu maçta. Ha bana topuk pası verdi, çalım attı bilmemne dicekseniz, Cem Yılmaz'ı da konuştursan yarım saat mutlaka güldürür seni özel bişey yapmasa da. Kapasiteyle, potansiyelle alakalı bişey o.

zaten kumasina bakiyoruz biz de, brezilya'ya neler verdiginden cok Galatasaray'a neler verebilecegine bakiyoruz, bos alanlara kosulari harikaydi, sag kanattan ortaya cok bindirmeler yapti hatta zaman zmana top alip vererek sol kanada gecip orada adam bile eksiltti. En onemlisi bizde ortada oynayacagini dusunursek top kaybi cok azdi. Hatasiza yakin bir performans gosterdi ve bos alana kacmalariyla (geriye olsun ileriye olsun) orta alanda top hakimiyetimizin surmesine ne kadar katkida bulunabilecegini gosterdi. Hareketli bir futbolcu sonucta al gulum ver gulum oynamiyor belli etti bunu. Gereksiz kosular yapmadi. 2 kisinin arasina dalmak yerine arkasindaki oyuncuya verip yer degistirerek aldigi pasi ileri uctaki arkadasina golluk pas olarak verdi vs vs.

Numarasi bunlardi. Topugunu bilmemnesini bilmem.

Maçın ilk yarısıyla Elano girdikten sonraki bölümü bir dikkatle izle. Sonra konuş. nlayamayacak kapasitedeysen bir şey demiyorum:)

ntv yüzünden izlediğim kadarıyla elano fazla koşamıyor top dağıtıyor daha hazır değil galiba

Ntv'den izlerken tam top Elano'ya geldi tak yayın gitti,o yüzden net birşey söyleyemeyeceğim ama Elano'yu tartışmaya şunu yaptı bunu yaptı demek yanlış büyük oyuncu ki Brezilya gibi Dünya'nın en yetenekli takımında yer buluyor sürekli.

Benim izlediğim yerde 2 tane gollük pası verdi hem de çok netti pozisyonlar

İyiydi bence.Asist yapacaktı topu attığı beceriksiz forvet atamadı..

elano brezilya-estonya maçında çok güzel oynadı lincoln'ün iyi oynadığı günler yaptığı topuk hareketlerine bu yıl çok alışıcaz galiba göze hoş gelen futbol oynuyor iyi orta yapıyor duran toplardan çok gol atarız.

Brezilya milli takımında santos 11 de elano yedek die manşet atan medyayıda kınıyorum

elano brezilya-estonya maçında çok güzel oynadı lincoln'ün iyi oynadığı günler yaptığı topuk hareketlerine bu yıl çok alışıcaz galiba göze hoş gelen futbol oynuyor iyi orta yapıyor duran toplardan çok gol atarız.

Brezilya milli takımında santos 11 de elano yedek die manşet atan medyayıda kınıyorum

Bu durumu bölgelerindeki oyuncularla karşılaştırmak lazım. Dos Santos'un mevkiinde başka alternatif var da onu keserek mi oynuyor sanki. Elano geliyor bu kadar korkmayın :)

Zaten öyle bir mantık saçmalığın daniskası, Alves bile yedek başlıyor, o zaman getirsek Alvesi o da ancak yedek mi diyecekler Brezilyada. Her bölge yıldızlar topluluğu olacak diye birşey yok. Bizim bile beğenmediğimiz De Santchis İtalya gibi kaleci fabrikası ülkesinde milli takımda. Ha ikisi de aynı mevkide oynar Santosun yedeği Elano olur o zaman mantıklı gelebilir ama kesin kıstas o bile değildir, sonuçta Rijkaard da Emre Güngör yerine Zanı tercih ediyor çoğunluk aksini düşünse de.

Elano daha antrenman eksiğini kapamadı. O nedenle ilk 11 başlamadığını düşünüyorum.

Topu alışı, sürüşü , adrese teslim ortaları çok iyi. TSL ye gerçekten fazla bu adam, bu hafta oynarsa görürüz muhtemelen.

Bu hafta oynamasın hazır değilse,baltadır bizim ligdeki topçular ; hazır olmayan kondisyonu düşük oyuncuları sakatlamakta üstlerine yoktur ..

En azından 45 dk oynamalı.Zaten Man city'den antremanlı geldi,ne eksiği anlamıyorum.Milli takımdada zorlanmadan oynadı ?

fener e takıp gerçek GALATASARAY lı olmadan yorum yapmayacam...çok canım yandı bu sefer yoğurdu üfleyerek yemek lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt