#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Atışmaya devam beyler haydin hep birlikte;

Elano futbolcu felan değil, lanet olsun böyle adama, Lincoooln Lincoooln ! (!) :o .

Umarım bir daha bu tür şeyler yaşanmaz bu konuda ki zaten tahminimce 1-2 iyi maçtan sonra yaşanmayacak tıpkı geçmişte olduğu gibi...

4-4-2'ye dönecek bir görüntü var ortada. Bu yüzden Elano'yu ön libero gibi oynatacak. Daha çok geriye gelip top çıkaracak. Bence doğrusu da bu. Neill ve Elano güzel bir uyum yakalayabilir lakin Elano'un yanında oynayacak olanın eforu çok olması gerekli. Mustafa Sarp o bölgede Elano'nun eksik kalan yanlarını tamamlayabilir ama kaç maç üst üste 90 dakika çıkarabilir bilmiyorum. Mehmet Topal da denenmeli elbette.

Sonuç olarak Elano fikrimce Lincoln'den kat kat iyi bir futbolcu. Lincoln bazı maçlarda oyun içinde kaybolup gidebiliyordu. Elano öyle değil, her dakika bişeyler yapmak için çaba gösteriyor en azından. Futbol açısından iyi değil , karakter açısından hiç tartışmam bile.

Dün gece rüyamda gördüm bize gelmişti.. Bikaç fotoğraf çekildik ingilizce sohbet ettik baya.. Sonra babamdan formamı istedim, getirsin de onu giyerken de çekiliyim diye.. Formamın arkasında elano yazıyo zannediyorum.. Kewell olduğunu görünce mahcup oldum Elano ya :D Bişe olmaz o da bizden falan dedi.. Artık sevgim iki kat arttı ona karşı..

Necati Şen senin videolara bi iki laf edicem :)

Alıntı yapmadım sayfayı kaplıyor diye.

Atılan 2 golde de Messi ve Elano'nun atmış olduğu paslara dikkat çekmiş sanırım Necati Şen,fakat benim dikkati çektiğim nokta şurası oldu : Bizim golde Elano'nun attığı pasa koşan oyuncu Keita bir de Barcelona'nın attığı gole bakın,gol vuruşunu yapan Pedro'ya pası veren oyuncu kim ? Cevap : Yaya Toure.Bizim Mehmet Topal'ı bu şekilde savunmanın arkasına boş koşu yaparken gören olursa bana özel mesaj yoluyla haber versin.Benim orta sahadan beklentim budur arkadaş.İster hücumcu orta saha olsun ister savunmacı orta saha olsun böyle pozisyonlara girecek.Elano da dahil buna,geldiğinden beri çok fazla bu tarz hareketler göremedik kendisinden.

Atılan 2 golde de Messi ve Elano'nun atmış olduğu paslara dikkat çekmiş sanırım Necati Şen,fakat benim dikkati çektiğim nokta şurası oldu : Bizim golde Elano'nun attığı pasa koşan oyuncu Keita bir de Barcelona'nın attığı gole bakın,gol vuruşunu yapan Pedro'ya pası veren oyuncu kim ? Cevap : Yaya Toure.Bizim Mehmet Topal'ı bu şekilde savunmanın arkasına boş koşu yaparken gören olursa bana özel mesaj yoluyla haber versin.Benim orta sahadan beklentim budur arkadaş.İster hücumcu orta saha olsun ister savunmacı orta saha olsun böyle pozisyonlara girecek.Elano da dahil buna,geldiğinden beri çok fazla bu tarz hareketler göremedik kendisinden.

Herşey tam Mehmet Topal'ın bindirmesi eksik öyle mi? Geçiniz bunları. Kaldı ki Busquets vardı o maçta. Toure çıkıyorsa ileri, Busquets'le değişmişlerdir pozisyonu.

Cok dogru tespit yapmisin kardes, benimde yeni dikaatimi cekti. :)

Herşey tam Mehmet Topal'ın bindirmesi eksik öyle mi? Geçiniz bunları. Kaldı ki Busquets vardı o maçta. Toure çıkıyorsa ileri, Busquets'le değişmişlerdir pozisyonu.

Mehmet yapmiyorsa, Baris yada Mustafa yapmali bunu. ;)

Serhat bugun sallama Elanoyo olurmu bak konu kapalıyken okadar rahat uyudumki:D

Geçen gün tek negatif şey söylemedim hakkında sadece tabloyu yolladım. Onun üzerine de konuyu kapattılar. Sabri'ye hakaret eden edeneydi(ki o sıralar tek başıma savaşıyordum bu densizlerle) ama ceza gelmiyordu, şimdi bakıyorum Elano'yu eleştirmek bile suç. Yine o çok sevdiğim sözü söylemeden edemeyeceğim, "Who watches the 'Watchmen'?"

Geçen gün tek negatif şey söylemedim hakkında sadece tabloyu yolladım. Onun üzerine de konuyu kapattılar. Sabri'ye hakaret eden edeneydi(ki o sıralar tek başıma savaşıyordum bu densizlerle) ama ceza gelmiyordu, şimdi bakıyorum Elano'yu eleştirmek bile suç. Yine o çok sevdiğim sözü söylemeden edemeyeceğim, "Who watches the 'Watchmen'?"

Sen yaptığına eleştiri mi diyorsun hakkatten?

Kardeşim Bak ne guzel sabrıyı savunmussun.Kusura bakma ama son 1 haftadır Sabrıye Saçma sapan Sallayan Renkdaşlardan farkın yok:cowboy:önyargısız biraz daha yapıcı olsak şu eleştirilerimizde nedense hıc ortamız yok bızım:(Ya baş tacı yapıyoruz yada yerden yere vuruyoruz;Bazen dusunuyumda biz desdekden ote kostek oluyoruz:(

Sanki elano çok güzel pas atıyor dikine oynuyor..Ayhan kadar geriye oynuyor elano..Zaten öyle olsa ortadan tehlikeli atak yaparız ben adam gibi bi atağımız olduğunu hatırlamıyorum ortadan..

Bitek elano top şişiriyor ileri tutarsa müthiş adam..Daha iyisini neill atıyor hatta son maçta 1.gol ve 3.gole dikkatle bak..

:blush2::yikes:

atmblk.jpg

Yukarıdaki resimde dikkatimi çeken birşey de sahada kalma süresi/pas alma oranına baktığımızda Servet ve Leo dışında en az topla buluşan oyuncumuz Elano. :(

Dünkü mesajıma bakarsanız sevinirim. Çoğu şeyi anlatıyor çünkü.

Takımdaki oyun zekası en üst düzeyde olan oyuncudur. 2. 3.' yü siz belirleyin. kavga etmeden :D

Herşeyin tam olduğunu sölemiş miyim ben ? Biz de bugüne kadar hiç Arda-Elano-Topal ile 3lü orta saha kurmadık ki.Ayhan-Mustafa(Barış,Topal),Elano(Arda) 3lüsü ile oynadık.Yani 2 savunmacı 1 tane hücuma dönük biri oldu.Ayrıca Mehmet Topal Barça'da dün sahada olsaydı Yaya Toure gibi pozisyon gereği ileri çıkmış olsaydı,soldan bindirmek yerine olduğu yerden ön libero mevkisine doğru geri gelirdi bundan da adım gibi eminim.Hem ben bu konuda Elano'dan da göremedim böyle bi hareket dedim ama sen bunu okumamışsın sanırım.

Herşeyin tam olduğunu sölemiş miyim ben ? Biz de bugüne kadar hiç Arda-Elano-Topal ile 3lü orta saha kurmadık ki.Ayhan-Mustafa(Barış,Topal),Elano(Arda) 3lüsü ile oynadık.Yani 2 savunmacı 1 tane hücuma dönük biri oldu.Ayrıca Mehmet Topal Barça'da dün sahada olsaydı Yaya Toure gibi pozisyon gereği ileri çıkmış olsaydı,soldan bindirmek yerine olduğu yerden ön libero mevkisine doğru geri gelirdi bundan da adım gibi eminim.Hem ben bu konuda Elano'dan da göremedim böyle bi hareket dedim ama sen bunu okumamışsın sanırım.

peki sence yaya toure tam bir libero mu veya mehmet topal ile ayni karakterde oyuncu mu

Busquets oldukça vasıfsız bir adam bence sanırım uzun ön libero oynatmak için oynuyor..Yani bizim takımda olsa m.topaldan daha fazla eleştirilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt