#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Koçum ikinci yarı da beni hiç yanıltmadın. Aferin sana. Ne ara pasıydı o ya. Hangi pastı gerçekten o dur bi düşüneyim. Sonra gene seni övücem.

Takımın en kötüsü hiçbirşey yapmıyor defans ofans birşey yok.Hani bişeyler yapmaya çalışır batıtrır sarp gibi mesela oda yok hiçbişey yok 0

sıfır bir oyuncu dedik ,ancak alıp verir başka bir işe yaramaz dedik bizi yanıltmadı ...

geçen hafta benimle ısrar ederek elano tartışmasına giren,komedi gibi savunan arkadaş şuanda ne yapıyo çok merak ediyorum..

Durun ya adamlar şimdi cımbızla elanonun süper ara paslarını hazırlayıp bi video koyarlar buraya. Siz de ben de ne kadar kör! olduğumuzu görürüz. Kesin süper oynamıştır.

Evet hadi Necati , hadi Muhammet hadi Semih. Sizleri dinliyoruz.

Elano ikinci yarı iyiydi. Top kazandı, ileri taşıdı. İkinci yarı fena oynamadık ama şanssızlık işte. Giovani o golü atsa herşey farklı olurdu.

İşte dediğim gibi elanoyu sevenler oynadığı futbolu nasılsa seviyorlar arkadaş. Ben de bunu anlamıyorum.

Ben bunları 2 aydır söylüyorum. 3 kere banlandım bu sebeple. Biz de futbol oynuyoruz. Nasıl oynandığını biliyoruz. Elano'nun oynadığı gibi bir şey değil futbol.

Sarp + Topal + Ayhan + Topal hepsini topla bir tane Elano etmez. Bugün tekrar kanıtlanmış oldu bu. :) Zorunluluktan 2. yarı defansın önünde oynadı. Acıyorum orta sahalarımıza. Şu adamı görüpte kendileriyle yüzleşiyorlarmı acaba. Elano ne zaman kaleye yüzünü dönse atağa kalkıyor, pozisyona giriyor takım. Ama bizim yetersizlerimiz yüzünden kademe manyağı oluyor Elano. Hücuma çıkamıyor. Bilmem hanginiz maç izlerken algılıyor bunu.

İstediğiniz kadar sallayabilirsiniz. Fanatiklik gerçekleri görmenizi engelleyecektir. Ama ben hala çok memnunum Elano'dan :)

yeni gelin elano ,küskün gelin elano ,topdan kacan elano...

8.5 milyon euro Elano bunları yapsın diye verilmedi.

Hiçbir şey yapmayan,sorumluluk almayan biri benim gözümde Maldonado kadar değeri yok.Zaten Selçuk'tan gol yiyen bir takım da bu sene bir daha izlenmez.

Sarp + Topal + Ayhan + Topal hepsini topla bir tane Elano etmez. Bugün tekrar kanıtlanmış oldu bu. :) Zorunluluktan 2. yarı defansın önünde oynadı. Acıyorum orta sahalarımıza. Şu adamı görüpte kendileriyle yüzleşiyorlarmı acaba. Elano ne zaman kaleye yüzünü dönse atağa kalkıyor, pozisyona giriyor takım. Ama bizim yetersizlerimiz yüzünden kademe manyağı oluyor Elano. Hücuma çıkamıyor. Bilmem hanginiz maç izlerken algılıyor bunu.

İstediğiniz kadar sallayabilirsiniz. Fanatiklik gerçekleri görmenizi engelleyecektir. Ama ben hala çok memnunum Elano'dan :)

:D:D:D İyi arkadaş sen tatmin oluyosan ne mutlu.

Topal ve Sarp'a rağmen olağanüstü oynadı. Helal olsun aslan parçası..

Ne bahanesi??? Bana orta sahada bitane adam akilli oynayan birini söyle.

Selcük denen herif kadar olamadi hic biride.

Elano oynayamıyorsa suçlu diğerleri yani. Bırakın artık bunları be. Benim için diğer oyuncular Elano'dan daha değerlidir şu anda. Çünkü hiçbiri onun aldığı parayı almıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt