#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Xavi dediğin adam Iniesta, Toure ile partner, sağında Messi, solunda Pedro,Herny, ilerisinde İbrahimovic, gerisinde Alves, Abidal gibi dünyada alanlarında mevkiilerinde 1.olan adamlarla oynuyor, Elano ise yanında ön libero tarzı adamlarla oynuyor ve bu sene Baros'la oynadığı maç sayısı çok az, çoğunlukla forvette Arda varken oynadı ;) .

Xavi buraya gelse zaten %100 pas yüzdesiyle oynar değil mi ? Eminim Xavi %40'ı geçemez çünkü Xavi şuanki takımına %100 adapte olmuş, partnerini bulmuş ve takım olarak sistem %!00 oturmuş bir halde oynuyor futbolunu. Elano ise partnerini bulmamış, takıma Xavi kadar adapte olmamış, takım olarak sistem ise oturmamış bir halde oynuyor futbolunu.

:)

Yuh artık arkadaş ya. Elano'yu savunacaksın diye Xavi'yi rezil ettin burada. Xavi %40'ı geçemezmiş falan. Hikaye anlatma burada kimseye. Tek bildiği top şişirmek olan Elano'yu, Xavi'yle bir tutma. 15 tane Elano bir araya gelse, bir Xavi etmezler.

Bak melih samson musun sakson musun her neysen düzgün konuş benle..

Ben öyle bişey demedim ama sizin yorumlarınız gibi konuşursak barışta elanodan daha iyi pasör çıkar sabahtan beri gençlerbirliği maçındaki pası ve antalya maçındaki pasını koyuyonuz foruma.

Saxon efsane gruptur. Keşke İstanbul'da konser verseler. :(

Bak melih samson musun sakson musun her neysen düzgün konuş benle..

Ben öyle bişey demedim ama sizin yorumlarınız gibi konuşursak barışta elanodan daha iyi pasör çıkar sabahtan beri gençlerbirliği maçındaki pası ve antalya maçındaki pasını koyuyonuz foruma.

edit.

Sana Kallström'u sorduk adam tarif edemedin bile. Adamin tek maçini bile izlememissindir.. Xaxi deyip deyip duruyorsun. Adam sana ne güzel açiklamis iste okusana kör degilsin, biraz saflik var galiba ama kör degilsin..

Arkadaşlar ceza alacaksınız yeter biraz başka konulara gidin :D

Yuh artık arkadaş ya. Elano'yu savunacaksın diye Xavi'yi rezil ettin burada. Xavi %40'ı geçemezmiş falan. Hikaye anlatma burada kimseye. Tek bildiği top şişirmek olan Elano'yu, Xavi'yle bir tutma. 15 tane Elano bir araya gelse, bir Xavi etmezler.

Xavi Barcelona'da tek başına oynayan adam mı yanındakiler le oynayan adam mı ? Eğer tek dersen sana şuradan bir YUH ! derim sadece başka birşey demem.

edit.

Sana Kallström'u sorduk adam tarif edemedin bile. Adamin tek maçini bile izlememissindir.. Xaxi deyip deyip duruyorsun. Adam sana ne güzel açiklamis iste okusana kör degilsin, biraz saflik var galiba ama kör degilsin..

Nesini tarif edemiycem yahu adam konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyor onun için cevap vermedim en kötü bilmesem ekşisözlüğe girer öğrenirim.. :D

Hey Allah ya..Kalström stoper oynar 1.90 boyunda zenci oldu mu? :o

Ne diyonuz bre.

Keşke burada gece gündüz bu futbolcumuza sallayanlar diğer oynamayan futbolcularımız hakkında da fikir belirtselerdi.

Xavi Barcelona'da tek başına oynayan adam mı yanındakiler le oynayan adam mı ? Eğer tek dersen sana şuradan bir YUH ! derim sadece başka birşey demem.

Ha bu arada yanındaki oyuncuları kötüleyip elano bu yüzden iyi diyenler neill in ne kadar iyi olduğunu nasıl açıklayabilir bakın gol yiyoruz savunmamız kötü ama neille laf atamıyoruz neden çünkü adamın ne oynadığı kalitesi belli.

M.güvene yazık olmuş cidden oda uzun pas atabiliyordu hatta ümit milli takımı izlemiştim hayran kaldım adama.Onunda yanına iyi adamlar getirseydin o zaman belki oda iyi oynardı geçin bu saçmalığı.

İddaa ediyorum elano bu oyunuyla anadolu takımında 11 e giremez.Brezilya milli takımında oynaması umrumda değil ronaldinhonun çağrılmayıp klebersonun dos santosun çağırıldığı milli takım bana hiçbir ölçü vermez.

.

elano şişiriyo diye öyle bi diyosunuz ki sanki hasan şaş gibi ceza sahasına gözü kapalı atıyo topu:D sol bekten sağ açığa konduruyo adam topu,şişirmek mi oldu bunun adı

Nesini tarif edemiycem yahu adam konuyu başka yerlere çekmeye çalışıyor onun için cevap vermedim en kötü bilmesem ekşisözlüğe girer öğrenirim.. :D

Hey Allah ya..Kalström stoper oynar 1.90 boyunda zenci oldu mu? :o

insanlari kiskirtmaktan baska birsey yapmiyorsun. Ceza almaya degmezsin sen. Ama sen sadece Elano'ya atiyorsan suçu ozaman haksizlik yapmis olursun. Her maç sonrasi Elano Elano bilmemne bilmemne. Komik adamsin.

elano brezilya ya kiralık olarak gidiyordu,biz son anda devreye girmesek.hatta kulüp başkanı çok bozulmuştu ''gs çok para verdi,bizim veremeyeceğimiz bir para bu'' gibi sözlerini okumuştuk...milan-inter çok istemişte biz kapmışız gibi bir durum olamaz zaten,adamlar istedikten sonra basar parayı alır.koca avrupada başka talibi olmayınca alabildik...adnan polat ''beklediğimizi alamadık'' derken sadece kişisel fikri olmadığı da çok açık değil mi?;taşın altına elini sokan 1 nolu adam olarak illaki FR la da görüş alışverişinde bulunuyordur.FR ''yok başkan senin bildiğin gibi değil,çok faydalı,olmazsa olmaz oyuncum'' demiş olsa bu sözleri söylemezdi...

Alayınız hayretsiniz ya.Elin yabancıları için burda birbirinizi kırıyorsunuz,kavga ediyorsunuz.Alın işte Jo denen adam,daha dün yenildik fenere.Bütün taraftar ağlıyor,moralimiz çok kötü.Ama adam evde party veriyor.Gece kızlarla yiyişiyor.Sizde burda onları savunuyorsunuz.

elano brezilya ya kiralık olarak gidiyordu,biz son anda devreye girmesek.hatta kulüp başkanı çok bozulmuştu ''gs çok para verdi,bizim veremeyeceğimiz bir para bu'' gibi sözlerini okumuştuk...milan-inter çok istemişte biz kapmışız gibi bir durum olamaz zaten,adamlar istedikten sonra basar parayı alır.koca avrupada başka talibi olmayınca alabildik...adnan polat ''beklediğimizi alamadık'' derken sadece kişisel fikri olmadığı da çok açık değil mi?;taşın altına elini sokan 1 nolu adam olarak illaki FR la da görüş alışverişinde bulunuyordur.FR ''yok başkan senin bildiğin gibi değil,çok faydalı,olmazsa olmaz oyuncum'' demiş olsa bu sözleri söylemezdi...

Brezilya'ya kiralık gitme olayı ne alaka ? İnter, Milan istiyordu bu bariz belli birşey. Taraftarların bile ne kadar sevindiğini yorumlardan okursun ama Elano banko 11 oynayacağı takıma gitmek istediği için ve Frank Rijkaard gibi faktörler olduğu için burayı seçti ;) .

Alayınız hayretsiniz ya.Elin yabancıları için burda birbirinizi kırıyorsunuz,kavga ediyorsunuz.Alın işte Jo denen adam,daha dün yenildik fenere.Bütün taraftar ağlıyor,moralimiz çok kötü.Ama adam evde party veriyor.Gece kızlarla yiyişiyor.Sizde burda onları savunuyorsunuz.

fanatik - totomaç - fotomaç kurbanı bir arkadaşımız :)

Bedavaya kiralık olarak gidiyordu Brezilya'ya, doğru. Gazetelere bile haber oldu.

Brezilya'ya kiralık gitme olayı ne alaka ? İnter, Milan istiyordu bu bariz belli birşey. Taraftarların bile ne kadar sevindiğini yorumlardan okursun ama Elano banko 11 oynayacağı takıma gitmek istediği için ve Frank Rijkaard gibi faktörler olduğu için burayı seçti ;) .

yok ben uydururum arada böyle şeyler,can sıkıntısından...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt