Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış - Sarp - Topal - Ayhan
Önümüzdeki sezon da aynen devam diyorsun yani bu orta saha rotasyonuyla?
Ben de sana, yazık, elano bulutu kaplamıs beynini. (olmayan elano)
Ayhan'ın asistini elano yapsa ronaldinho sanardın sen elanoyu...
Ben de sana, yazık, elano bulutu kaplamıs beynini. (olmayan elano)
Ayhan'ın asistini elano yapsa ronaldinho sanardın sen elanoyu...
Takım 10 kişi defans yapıyor Elano 10 dk kala giriyor ve yapılan yorumlara bak.
Gerçi sizin için son 30 sn'de yeterdi niyet başka olunca (!)
olmazzzzzzzz destur dee seneye 3-4 tane adam alınacak yanına blumerde arada daha rahat kaynayacak..
Takım 10 kişi defans yapıyor Elano 10 dk kala giriyor ve yapılan yorumlara bak.
Gerçi sizin için son 30 sn'de yeterdi niyet başka olunca (!)
Ben mi sarahoşum yoksa şuan Elanoya sallayanlar gerçek mi ?
Milimetrik boşluklara ara pası attı. Aferin koçum. 2 de asistlik pas attı Sen girince ayağa daha çok pas yaptık. Ayak Tırnağına selam söyle
öyle deme ama bu maçta bak sonradan girmiş eleştirmeye hakkımız yok.Çünkü geçmiş maçlarda 90 dakika oynayınca döktrüyo beyim.. ! Bu maç bişey yapamamş çok mu ?
Ne zaman ynayacak bu arkadas?
Ilk 11de baslayacak yok
80 de girecek yok
her seye bahaneniz var. Ayhan 40 yılda 1 oynuyor 2 asisti var. Ve elanodan cok daha komple bir oyuncu oldugunu gosteriyor. Sizin elanoyu savunmadaki amacınız ne? Nereye bakıyorsunuz at gozlugu ile?
sen elanoyu eleştiriyordun,elano girdi son 10 dakika gol yedik o sırada ve sen haklı çıktığını zannedip burda kendi çapında espirilerle elanoya sallıyarak egonu tatmin ediyorsun...haklı çıkmış olmanın verdiği huzur ve mutluluk maçı-ligi vs. kaybetmenin üzüntüsünü bir çırpıda unutturup espirilerinle etrafa neşe saçmana sebep oluyor...
maçtan sonra da formasını rakiple değiştiriyo.Formayı alan oyuncu hiç yıkamasın o formayı nitekim ter bile yoktur o formada.Sandıktan çıkmış gibi cilloptur..