#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

heeeh yakaladın bişey, brezilya milli takımında ilk 11de oynuyo yaa çok kaliteli adamdır..Ona bakarsan bu yerlerde sürünen fenerli santosta brezilya milli takımda oynuyo..

Andre Santos bu ligin en kaliteli topçuları arasında ilk 5te yer alır.

Bu oyunada birşey demezler sanırım.:)

Yine çok geride oynuyor. Ama geriden çıkardığımız toplar çok işe yaradı bu sefer.

Buna hasta oluyorum işte.Bu adam lincoln değil diye yırtındınız şimdi geride oynuyor diyorsunuz o zaman 10 numara alsaydık en azından ilerde oynar faydalı olurdu.

Buna hasta oluyorum işte.Bu adam lincoln değil diye yırtındınız şimdi geride oynuyor diyorsunuz o zaman 10 numara alsaydık en azından ilerde oynar faydalı olurdu.

Abiciğim onla alakası yok.Bu adamın kaleyle arasına ne kadar çok adam koyarsan o kadar verimi düşer.Aynı Ronaldinho dönemindeki Xavi gibi.4-3-3e geçtiğimizde(Tabi iyi orta sahalarda alınırsa) verimi çok artacaktır.

Takım 4 atarken yine hic ortada yok 4 golun 1 inde bile en ufak katkısı yok. Hani takım iyi oynarsa iyi oynardı bu adam?

Mehmet Topal da iyi oynadı buna iyi diyecekseniz, 8 milyon + en fazla maasa ne gerek var?

Elano çok ahlaklı bir futbolcu. Böyle ahlaklısını karakterlisini görmedim. Takıma bir faydası yok ama önemli değil. Hem diğer futbolcular Elanoya kendini göstermesi için destek olmalı. Hep ve her zaman oynatılmalı yoksa Dunga milli takıma almaz.

bence iyiydi nokta paslarıyla uzun paslarıyla oyunun yönünü çok iyi açtı. biraz daha pas gelseydi farklı olabiliri belki ama. iyiydi performansını 90 dk yaysa daha iyi olabilir.

Bugün iyiydi en azından 1 hafta kimse bıdı bıdı yapmaz.

90 dakika oynayacak kondisyona bile sahip değil.

Mehmet'in biraz arkasinda oynadi ileri cikan Caner ve Hakan'in aciklarini kapatti hep. Bikere öne cikti sadece oradada güzel bir sut cekti kaleye.

Ben begendim bugün.

Bayağı top kaptı bugün Elano. Hiç pas hatası yapmadı.

Linderothvari bir futbol oynadı bugün.Basit oynadı,pas hatası yapmadı.Top kaptı,rakibini kovalayıp savunma yaptı.Ben beğendim ama çok daha iyi olabileceğine inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt