Alkan Gültekin
Parçalı Üye
- 3 Haziran 2009
- 3.666
- 0
- 1.306
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Lincoln ile Elano'yu, bu seneki Elano'yu izledikten sonra ben de karşılaştırmam, saçma olur, arada dağlar kadar fark var. Gerçekler acıdır dostum, sen de zamanla alışırsın. Ben her zaman buralardayım, beklerim.
Arkadaşım amacın ne senin? Lincoln - Elano nedir yani? ne? ne? ne? Yılda 3 milyon € alıyor diye bu konudan çıkmayarak ve mesaj yardırarak kendinizi tatmin etmeye mi çalışıyorsunuz? Sakatım diyerek deplasmanlarda oynamayan, kamplara gelmeyen, Hamburg maçında takımını satan adamla mı kıyaslayacağım Elano'yu? Hadi ordan. Çıkın artık şu başlıktan arkadaş, babanızı tüfekle mi vurdu bu adam yahu? 2-3 gömlek üstünmüş, huahaha. Kusura bakmayın, Elano sağa bakıp sola pas atmıyor. Tek yaptığı hata takımıyla birlikte oynayabilmek. Uzun top atınca oyun sistemini bozuyor. Tamam anladık siz haklısınız, ama zamanla nasıl tepe taklak olacağınızı göreceğiz. O zaman bu postları gün yüzüne çıkarmasınıda bilirim ben.
Lincoln ile Elano'yu, bu seneki Elano'yu izledikten sonra ben de karşılaştırmam, saçma olur, arada dağlar kadar fark var. Gerçekler acıdır dostum, sen de zamanla alışırsın. Ben her zaman buralardayım, beklerim.