#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Şimdi madem sözel anlamıyorsunuz işi matematiğe dökelim. :D

Size göre elano; ayhan m.topal ,mustafa sarp, barıştan üstün bir adam..Bunlara 1 elanoya 2 puan diyelim öyleyse.

Elanosuz 3 puanlık orta sahamız var elanolu 4 nasıl oluyorda elanonun olmadığı maçlarda elanonun olmadığını hissetmiyoruz?Hatta daha iyi oynuyoruz (sezon başındaki maçlar ve kasımpaşa maçı)

Seneye yapılacak transferler elanonun kalitesini artırmayacak orta sahanın kalitesini artıracak.

sen şimdi tutup burayı, Elano nun takıma girmesine bağlıyorsan, yanlış düşünüyorsun.

Açıklayamadığınız ve anlamadığınız şeyler boş oluyor nedense.İnsan psikolojisi..Eminim sen okulda matematiktende çakmıyosundur boş laf diyorsundur genel olarak öyler der öğrencilerde. :D

Şu cevaplarından sonra sanada cevap vermeme kararı aldım. Biraz daha zamana ihtiyacın var bazı şeyleri öğrenebilmen için.

sen şimdi tutup burayı, Elano nun takıma girmesine bağlıyorsan, yanlış düşünüyorsun.

Doğrudan bağlamıyorum ama takıma bi 'kaliteli adam geliyorsa' takımın oyununda artış olmalı..Artılş olmadığı gibi düşüş bile oluyor.Diğerleri için süper adam demiyorum zaten.

Ancak oynadığı zaman ayhan daha faydalı oldu bu takıma.Ayhanın değeri 8 mn euro mu?

Futbolcu kaliteliyse hiç mi belli etmez?

Aynı düşünüyorsun demedim bazı lafları çalıyor dedim ;)

Ulan arkadaş Kasımpaşa maçı çok rahat geçti sanki :asd:

Keita'ya dua edin siz.

Yahu ne alakası var?

Bunu elano hayranı olmayan herkes söyleyebilir. Al sana mesela kasımpaşa maçı dışında ligin ilk yarısında oynadığımız sivas maçını söyliyim.

Aynı düşünüyorsun demedim bazı lafları çalıyor dedim ;)

Ulan arkadaş Kasımpaşa maçı çok rahat geçti sanki :asd:

Keita'ya dua edin siz.

Çok rahat geçmedi ama çok iyi oynadık Buda Arda ve Elano arasındaki kalite farkı sayesinde Orta saha ne kadar iyi ise takımda o kadar iyi oluyor .

Elano cikinca Atletico Madrid macinda takim nasil dagildi onu da belirtsek yeridir.

Çok rahat geçmedi ama çok iyi oynadık Buda Arda ve Elano arasındaki kalite farkı sayesinde Orta saha ne kadar iyi ise takımda o kadar iyi oluyor .

Ne alaka Kasımpaşa çok açık oynadı üstelik Alisamiyen'de.

Keita o golü atmasa muhtemelen maç berabere giderdi.

Yahu ne alakası var?

Bunu elano hayranı olmayan herkes söyleyebilir. Al sana mesela kasımpaşa maçı dışında ligin ilk yarısında oynadığımız sivas maçını söyliyim.

O maçta da aman aman oynamadık ki ne farkı var arkadaş :asd:

Kewell'ın füzesi güzeldi ama

Ne alaka Kasımpaşa çok açık oynadı üstelik Alisamiyen'de.

Keita o golü atmasa muhtemelen maç berabere giderdi.

İBB´de açık oynayan bir takım ve o maçta Elano oynadı orta sahada Kötü oynayıp puan kaybettik Maç Ali Samiyendeydi. Al sana bir örnek daha

Tartışmaları uzaktan izlemekte güzelmiş :)

Ayrıca Onur yetmedi mi be kardeşim durup durup bu bu böyleyse neden Elano böyle madem Elano şöyle şu bu neden o şekilde gibi sorular soruyorsun, adam akıllı cevap veriyorsun, sonra bunlar boş laflar diyorsun.

Bunu yapmakla amacının ne olduğunu öğrenmek istiyorum. Ne zamandır böylesin, tüm forum görüyor senin yazdıklarını. Amacın nedir gerçekten anlamak istiyorum ?

@Okan: IBB maçında Elano sahanın en iyilerindendi ve takımda güzel oynamıştı ta ki geri yaslanma mı artık herneyse ona kadar. O kadar pozisyon bulup atamadık, sonucuna katlandık bir nevii. Kötü oynamadık o maçta, Elano'da kötü değil en iyi maçlarından birini oynamıştı o maçta yapılan yorumları dün gibi hatırlıyorum gerek maç konusunda gerek burada :)

elano bir yil daha bizde kalirsa forum tarihinin en cok mesaj yazilan konusu olarak tarihe gececek bu elano basligi

Elano bugün dünyada oyunun iki yönünüde oynayan ender oyunculardan biri ve ayrıca brezilya milli takımı yapısında bulunan bir isim .

O maçta da aman aman oynamadık ki ne farkı var arkadaş :asd:

Kewell'ın füzesi güzeldi ama

Elanonun olduğu maçlardan daha güzel oynadık en azından.

Şu 2. sivas maçındada ilk yarı çok güzel oynamıştık hatta hatırlarsanız spiker Galatasaray çok güzel paslaşıyor gibi laflar söylemişti.Hem asıl konu o değil elano bu takım için pozisitİf etki yaratan bir oyuncu olmadığından bahsediyorum.

Elanonun olduğu maçlardan daha güzel oynadık en azından.

Şu 2. sivas maçındada ilk yarı çok güzel oynamıştık hatta hatırlarsanız spiker Galatasaray çok güzel paslaşıyor gibi laflar söylemişti.Hem asıl konu o değil elano bu takım için pozisitİf etki yaratan bir oyuncu olmadığından bahsediyorum.

Elano olmasaydı şampiyon olurduk bu sene.

İzninizle birşey söylemek istiyorum Elano´dan memnun olmayanların sayısı memnun olanlardan çok daha fazla Elano´yu şiddetle savunanlar bunu bir düşünsün diyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt