#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

M.güveni getir elano'dan kötü oynarsa ne olayım.Hatta geçen sene g.birliği maçındaki oyunu gayet iyiydi elano tüm sezon o kadar bile oynayamadı.

M.güveni getir elano'dan kötü oynarsa ne olayım.Hatta geçen sene g.birliği maçındaki oyunu gayet iyiydi elano tüm sezon o kadar bile oynayamadı.

Mehmet Güven'i çok eleştirmiştim ama en azından elano gibi üzerinden takım kurulmuyordu! Rijkaard Elano'yu doğru dürüst kullanabilmek için harcamadığı futbolcu kalmadı. Evladı Dos Santos'u bile formda olduğu halde sakatlığı geçen elano için kesmekten geri kalmadı.

Mehmet Güven'i çok eleştirmiştim ama en azından elano gibi üzerinden takım kurulmuyordu! Rijkaard Elano'yu doğru dürüst kullanabilmek için harcamadığı futbolcu kalmadı. Evladı Dos Santos'u bile formda olduğu halde sakatlığı geçen elano için kesmekten geri kalmadı.

evladı dos santos he vay be:rolleyes:

Daha aktif olmalıydı.Tsl'yi hiç sallamadı.Avrupa Ligi maçlarında biraz kıpardadı.

Sen kocaman bir çılgınsın dostum :D :kick:

CSKA Moskova'nın verdiği teklif doğruysa hemen derhal satılmalı.

Derhal satılmalı ama bir düşün önce bu adamın yerine kimi alırız, o alacağın adamla görüş önce şartlar uygunmuymuş bize gelirmiymiş, bu Elano bu sene neden etkisiz gözükmüş bir düşün. Ondan sonra sat.

Hemen satılmalı, hemen gönderilmeli gibi laflarla olmaz bu işler.

Seneye bu ismi burada görmemek dileğiyle.

kalmasından yanayım ama,iyi teklif olursa gidebilir

Elano nun kaderini Africa 2010 belirleyecek arkadaşlar fuzüli tartışmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt