#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Yiter yaa, :D şu konuyu konuşmayın arık bıktım, çıkmasın şu konu yukarılara. İçimiz dışımız Elano oldu.

Elanonun ligde oynamadığı maçların hepsinde galip gelmişiz.Daha önce yazmıştım tek tek ama forum hacklenince silinmiş.

O zaman Rijkaard hoca felan değil. Elano'da Galatasaray'a ihanet eden hainin biri. Rijkaard'ta buna katlandığı için dolaylı yoldan o da hain oluyor.

Elanonun ligde oynamadığı maçların hepsinde galip gelmişiz.Daha önce yazmıştım tek tek ama forum hacklenince silinmiş.

tamam bi daha bul o zaman kasımpaşa,sivas benden olsun hadi, o maçlarıda her türlü alırdık zaten

Adamligini bilmem de futbolculugunda hayir olmadigi kesin.

bide gelmis servetin avatari var...

ben daha nediyim...

zaten bisey etmez... ister Messi gelsin Ronaldinho gelsin, bizde hepsi kötü oynar. gidince ah vah denilir... yada aslinda en iysi Lincoln gibi takimi b.ka saymak gerek, bazilari böyle oyunculari cok seviyor

hayallerindeki

--------------topal (tabi en iyi haliyle!)--------

------elano-----------superman---

yerine sözgelimi;

-----------elano-------topal---

-----------------arda---------

şeklinde -o da belli sayıda maçta- oynamış olmasını göster(eme)diği orta saha performansını açıklamak için yeterli gören,bu görüşlerine katılmayanlara karşı da hırçınlaşan ''cemio alves kılıcares'' gibilere en yakın örnek olarak ernst ve emre euroson u verebilirim;bu ikisi yukardaki iki dizilişte de elano dan misliyle fazla katkı sağlardı,yanlarındaki oyuncular kötü olsa bile...bize böyle,her durumda katkı yapacak adamlar lazım...zamanında leo için ''fiyasko'' dediğimde önündeki adamların dünyanın en kötü defans oyuncuları olduğunu iddia edenler vardı,hizaya gelmişlerdir,aynı şey...''yanında şu olsa,yok bu daha iyi olur'' diye kafa yormaya da,bunca maliyetle kontenjan harcamaya da lüksümüz yok.ernstten çok daha iyileri de bulunur istenirse.

...önceki sayfalarda birisi gelecek sezon için elano ve mustafa yı birlikte kadroya yazmış!...yapabileceğimden emin olmamakla birlikte,yeni sezon ilk maçta bu ikisini kadroda görürsem çok tuttuğum ama artık kuşkuyla baktığım FR gidene kadar taraftarlığımı dondururum herhalde diye geçirdim aklımdan...

Orta sahanın açık ara en pahalı oyuncusu güya yokluğunda daha iyiyiz.

Dünya Kupasında iyi oynasında yüksek bir paraya satalım.

Orta sahanın açık ara en pahalı oyuncusu güya yokluğunda daha iyiyiz.

Bugün bir Diyarbakır maçından,Manisa maçından,İBB maçından daha mı iyiyiz yani?Gerçekten bunu demek istedin?Yoksa ben mi yanlış anladım?Yok yok kesin ben yanlış anladım. Edit!

Galatasaray maçı var ama Onur felan hala bu konuda Elano'ya sallıyor :2aloh1:

İBB maçında oyundayken gol attık,o çıktıktan sonra atamadık.Antalya maçında oynamadı yenildik.Onur Albakar'ın mantık çerçevesine göre takımın en kilit oyuncusu Elano.Eğer aksini iddia ederse kendi kendini imha etmiş olacak.

Elano sana kötü diyenlerden özür beklemen gerekiyor özür iste...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt