#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Ah Elano ah...

Şu milli takımda oynadığın oyunun yarısını şu ligde oynasan kral olurdun beaa..

hayalet-Casper-resimleri.jpg
250px-Elano_blumer.jpg

bu adam milli takımda öyle oynadıkça ben 20-25 maç o kombineyle başkasını mı izledim sahada diyorum kendi kendime

allah allah:o,çoğu maç öyle oynamadımı:o

aslinda stoper oynuyor ama gizli stoper takim ataga cikarkende atakci stoper oluyor hani peste var ya yahu birakin boyle seyleri rijkaard deli degildir heralde ali sami yende iki on libero ile cikmayi hatta on libero dedigimiz mustafa sarp bile mehmet topalla oynarken rakip ceza sahasi icinde gol kovaliyor nitekim pana macindada atmisti ama ofsaytdi elano neden yapmiyor tek sorunu tempo dusunsene butun mac ileri geri giden bir elano macin 20 dk 30 dksinda oyundan alinir oda o gucunu ekonomik kullaniyor ve o sira ondan daha iyi oynayacak olan ayhan malesef hep yedekti mesela skibbe doneminde ben ayhanin kotu macini hatirlamiyorum cunki surekli oynuyordu ama gecen sezon bir kesildi yoklari oynadi

Gol atması iyi oldu, zarar etmeyiz satıştan. Bu arada gol attığı takım, Zimbabwe. Abartmayın bu kadar.

Gol atmış :eek:

Şaşılacak bir şey yok.Atabilir tabi.Sonuçta Elano bu.

Montajdır inanmam.

Boş kaleye attı. Dünya üzerinde yalnızca Güiza'nın kaçırabileceği türden bir gol..

Gol atması iyi oldu, zarar etmeyiz satıştan. Bu arada gol attığı takım, Zimbabwe. Abartmayın bu kadar.

Serhat hayatın Barış Elano Keita başlıklarında geçiyor ya da transfer nöbetinde insanların canını sıkıp kaçıyorsun nasıl bir adamsın sen ya..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt