#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Sana 2 soru;

1) Arda Brezilya milli takiminda oynasaydi eger degeri suan ki malum degeri ile bir mi olurdu?

2) Ronaldinho futbol olarak dibe vurdugu donemde nasil oldu da Milan'a 18.5m euro transfer ucreti karsiliginda transfer oldu?

Futbol olarak Elano'nun Emre Colak kadar degeri yoktur. Fakat Brezilya milli takiminda ilk 11 oynamasi ve bu en prestijli turnuvada tum zamanlarin en buyuk milli takiminda futbol olarak olmasada istatisik olarak yaptigi ve yapacagi her pozitif etken ona belli bir prestij katar, haliyle de degerine deger ekler.

Güzel noktalar. Arda değerinin 2 katı olurdu. Ronaldinho is 18.5m Euro'yu sadece BRE etkisiyle değil, yaptıkları yapabileceklerinin garantisi olarak haketti. Yani bir ara Messi ve Ronaldo yokken ağızlarda sadece o vardı.

Halen Elano'ya futbol olarak değer vermemene katılmıyorum, ama sabahlara kadar tartışsak da çözemeyiz. En azından normal bir konuşma yapabiliyoruz. Let's agree to disagree :tiphat:

İşte bakkal diyorum. Biliyorum takımın iyiliğini düşünüyorsunuz ama GS Armasını taşıyan biri DK'da en çok konuşulan oyunculardan biri oluyor. Siz sadece $ olarak görüyorsanız bunu, bakkalsınız demektir. Ben o yönünü düşünmüyor değilim ama anın tadını çıkartıyorum. Çok mu garip adam bizim adımızı duyurdu diye sevinmek?

cok güze yazi... satilir, yerine birisi alinir, sene o adam ilen ve baris filan lar len 5 yine oluruz, ve biz sadece Quaresma lari filan izleriz... Arda sene kacip gider, ve sil bastan, yine hersene ayni tas ayni hamam.

Güya okadar gelirimiz varmis

Baskan aciklamisti Sezon gelirimiz suan 150 Milyon diye

80 Milyon yeni stadin localarin dan aliyoruz üstüne

Medical Park 8 milyon

Mehmet Topal 5 Milyon

Ugur 1 MIlyon

Emre G 1,5

Ve senin tek 2,5 Milyon € Transfer butcen varsa, rezillik dir bu, Fener 30 ayiriyor, BJK hayatinda ilk kez bir Star aliyor, ve üstüne hemen de Hilberti de aldi lar, biz hala pazarda iki kurusun hikayesini yapiyoruz...

sabriyede zam yapmış transfermarkt :D

Transfermarkt kapansa da rahat etsek.

Bir futbolcunun değeri nasıl belirlenir ? İstatistiklerle mi ? Potansiyeliyle mi ? Kapat git Transfermarket git Bim falan aç .

arda brezilyalı da olsa değeri ahım şahım artmazdı abartmayın,şimdikine yakın bişey olurdu.

Transfermarkt'in öyle futbolcu değerleriyle felan uğraştıklarını sanmıyorum sonuçta sembolik bi rakam koyuyorlar.

Büyük bi veritabanları var.Biz boş işlerle uğraşıyoruz her zaman ki gibi

Transfermarket'ın çalıştığı oda:

Grow_Room_Plants.jpg

Yazarlarından biri:

042005.jpg

Oğlum az mantıklı düşünün lan . Arda'nın bonservisine zam yapmışlar birde. :o

Ne yaptı ki son 1 ayda ?

Yahut bu Arda'ya kim 16 Milyon verir ?

Elano'nun fiyatını yükselten tayfa S.S.T tayfası olabilir mi ?

:o

Portekiz maçinda riske edilmeyecekmis. Birazcik da kiz gibi olma kardesim, burada da ayniydi hafiften sakatlanica hiç fedakarlik yapmiyordu. Neyse insallah çabuk iyilisesir; keza onu satmamiz lazim. Biraz düsündüm de aldigi paradan dolayi Baris'tan bile daha acil bir sekilde yollanmasi lazim.

Portekiz maçinda riske edilmeyecekmis. Birazcik da kiz gibi olma kardesim, burada da ayniydi hafiften sakatlanica hiç fedakarlik yapmiyordu. Neyse insallah çabuk iyilisesir; keza onu satmamiz lazim. Biraz düsündüm de aldigi paradan dolayi Baris'tan bile daha acil bir sekilde yollanmasi lazim.

tamam sus her başlıkta sallıyosun adama. Anladık 1 kere yazarsın 2 kere yazarsın. Bi adamın her mesajı Elano ' ya b.k atmak olabilir mi ya :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt