#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Maçı çeviren oyuncuydu ama olmaz Galatasaraya yakışmıyo bence. Kaka boşta mı:)

dünkü maçtaki oyunu hiç de iyi değildi, fiziki açıdan hazır olmamasına bağlıyorum, ama duran toplarda işi bitirdi. yıldız oyuncu farkı da burda ortaya çıkıyor zaten...

İnanamıyorum ya.. Maçı izlemeden mi yorum yapıyorsunuz ne.. sanki Brezilya şov yaptıda Elano döküldü.. Yahu Maradona olmasaydı Arjantinin başında brezilya ordan puan falan alamazdı ruhsuz takıma karşı 2 duran top ile işi bitirdiler.. Elano bizde yer bulamazmış bi bekleyin bakalıma adam transfer sezonunun sonuna doğru geldi ileride takıma uyum sağlarda o zman yüzünüzü kızardır.. ama yok çok çabuk havalanıyoruz biz biraz iyi oynuyor takı yeneriz dökeriz 10 atarız ... böyle bişey yok avrupada başarı istiyorsak herşey kademe kademe olmalı

Brezilya ilk yarı üç kere tehlikeli olabildi üçü de Elanonun kullandığı serbest vuruşlardı. İki tane pas hatası yaptı diye adama demediğiniz kalmadı. Umarım defansına ne kadar yardım ettiğini herkes görmüştür..

valla helal olsun maçı bile izlemeden adamı karalamış bazılarımız helal olsun diyorum sizlere...

brezilyada kaka'nın dışında top süren adam yoktu dün maçta ve bence bu bir taktiksel olaydı, yoksa brezilya gibi takımda bütün futbolcular top sürmesini bilir fakat ısrarla toplar kaka da buluşturuldu ve topu sürükleyen oynu...

elano ortasahanın sağ tarafında oynadı ver karşısında heinze gibi adam vardı, evet çok varlık gösteremedi ama 2 duran top ve 1.si resmen orta değil pas gibi adamın kafasına attı 40 metreden, 2 duran top ile bitirdi işi...

ne yapmasını bekliyordunuz zaten arjantin aylardır bu maça bileniyordu ölüm kalım maçı idi bu maç onlar için böylesine stresli maçta topu alıp 10 kişiyi geçip gol atmasını beklemediniz herhalde? eğer beklemişseniz yazık zaten futbolu bırakın gidin pes oynayın...

valla helal olsun maçı bile izlemeden adamı karalamış bazılarımız helal olsun diyorum sizlere...

brezilyada kaka'nın dışında top süren adam yoktu dün maçta ve bence bu bir taktiksel olaydı, yoksa brezilya gibi takımda bütün futbolcular top sürmesini bilir fakat ısrarla toplar kaka da buluşturuldu ve topu sürükleyen oynu...

elano ortasahanın sağ tarafında oynadı ver karşısında heinze gibi adam vardı, evet çok varlık gösteremedi ama 2 duran top ve 1.si resmen orta değil pas gibi adamın kafasına attı 40 metreden, 2 duran top ile bitirdi işi...

ne yapmasını bekliyordunuz zaten arjantin aylardır bu maça bileniyordu ölüm kalım maçı idi bu maç onlar için böylesine stresli maçta topu alıp 10 kişiyi geçip gol atmasını beklemediniz herhalde? eğer beklemişseniz yazık zaten futbolu bırakın gidin pes oynayın...

allah razı olsun usta.. yok böyle bir şey aceleci düşüncelerle.. bi kaç karalayıcı medya vsye takılmalarla çok şey kaybediyoruz farkında değiliz..

Dün Kaka haric Brazilyanin ofans oyunculardan hic biri iyi oynamadi. Fabiano da görevini yapti tabi 2 gol atarak. Maci izlemeden Elanoya sallayan varsa,Allah sizi bildiginiz gibi yapsin ayrica.

Dün Kaka Brazilyanin ofans oyunculardan hic biri iyi oynamadi. Fabiano da görevini yapti tabi 2 gol atarak. Maci izlemeden Elanoya sallayan varsa,Allah sizi bildiginiz gibi yapsin ayrica.

Antu'ya gir kaynıyo. Dos Santos süper oynamış, Elano berbat öyle diyor angutlar.

Elano tartışılmaz yaşanır ama beğenmeyenler var biz de laf anlatana kadar onlarla hem fikir olup elano git, yönetim değiş, Rijkaard güle güle diyoruz :D belki böyle anlarlar adamın nasıl birisi olduğunu zaten ispatlayacak bi şeyi yok :)

Brezilya milli takımında ilk 11 oynayacak, bizde yedek kalacak. Ki Brezilya'nın rakibi Arjantin. Top yaptırmadılar Brezilya'ya.

İnanılır gibi değil yapılan yorumlar.

Evet ya. Herkez Elano køtu Elano køtu diyor.

Arkadaslar, kim guzel oynadi'ki o macta ofans hattinda?

Tamam, Elano pas hatasi yapti, ama o hatalari, o frikikleriyle beraber unutuldu gitti.

Fark ettiyseniz, Elano'nu her kullandigi frikik'de bir gol pozisyonu cikti.

Elano'ya tam destek, Hep destek. Gøster kendini aslanim.

elano'yu eleştiren yok zaten; elano maçın yıldızıydı, döktürdü yorumları vardı ben sadece onların pek de gerçeği yansıtmadığına değinmek istedim.

duran toplarla oyunun kaderini belirleyen kimdi derseniz elano'ydu belki de ama yine de çoğu brezilyalı oyuncu gibi oyun içerisinde etkili olamadı.

zaten brezilya defansif bir mantalitesiyle sahadaydı ve duran toplardan başka pozisyon da bulamadılar pek.

fizik olarak tam hazır olduğunu henüz kimsenin söyleyemediği elano'nun da böyle bir oyun planında sazı eline alması beklenemezdi.

bizim beklediğimiz, arzuladığımız elano'yu henüz göremedik, ama çok yakında göreceğimize inanıyorum. :)

elano'yu eleştiren yok zaten; elano maçın yıldızıydı, döktürdü yorumları vardı ben sadece onların pek de gerçeği yansıtmadığına değinmek istedim.

duran toplarla oyunun kaderini belirleyen kimdi derseniz elano'ydu belki de ama yine de çoğu brezilyalı oyuncu gibi oyun içerisinde etkili olamadı.

zaten brezilya defansif bir mantalitesiyle sahadaydı ve duran toplardan başka pozisyon da bulamadılar pek.

fizik olarak tam hazır olduğunu henüz kimsenin söyleyemediği elano'nun da böyle bir oyun planında sazı eline alması beklenemezdi.

bizim beklediğimiz, arzuladığımız elano'yu henüz göremedik, ama çok yakında göreceğimize inanıyorum. :)

Katiliyorum o zaman sana renktas:S

Banene kimin nasıl oynadığı ?

Herkes diyor gilberto silva ne yaptı o ne yaptı bu ne yaptı banene onlardan arkadaşım elano ne yaptı ben onu diyorum elano bu maçta VASAT'tı bu böyle abi .

Hiç bir yararı olmadı duran toptan başka takımına.

Gelen topları hep yanlış oynadı.

Kimse Elano kötu istemiyoruz demiyor Sadece bu maçta vasattı diyoruz .

Bizene kakadan ,gilbertodan bilmem neyden ben elano'ya bakarım kötu oynadımı oynadı peki o duran topları kullanmasaydı elanoya puanınız kaç olurdu 10 uzerinden ? benim 1 puanı geçemezdi.

Dün bende begenmedim Elanoyu ama abartmayin yani sizde simdi , Elano bu borumu :D

öle deme renktaş kaka ne yaptı demek daha önemli bence sene oda bizde olacak belkide yahu çokmu uçtum benn:allaalla6vr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt