#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Arda varken pas falan yapılmaz. Öğrenemeyecek gibi basit ve paslı oynamayı.

arda'nın yanında mustafa barış ayhan varken o adamdan bir yere kadar beklersin pas yapmasını..

baros , rosicky , ledesma ... vs gibi adamlarla oynarken pas atmasında o zaman görelim..

Arda geçen sezon pas sayısı ve yüzdesi en yüksek oyuncuydu. İlk devre böyleydi en azından. Sonradan değiştiğini de sanmam.

Ledesma ve Rosicky gelir, Elano takımda kalırsa müthiş ötesi olur işte. Sakatsız Yunus'un yazdığı gibi sahaya çıkarız, Rosicky sakatlanırsa Elano geçer onun yerine, geçen sezonki sisteme döneriz.

O değilde Ledesma-Rosicky ikilisine çok kaptırdık kendimizi, transfer olmazsa çok pis hayal kırıklığına uğrarım, üzüntüyle kafa falan olurum yani. :)

Elano gitmesin Mustafa Sarp ve Barış Özbek gitsin yahu.

Elano 8-9 a gitse ledesma+rosickyde o kadar tutsa transferler bedavaya geliyor.+5 te Topaldan daha var.5 milyon euroyada +2 için genç bir forvet ve bir orta saha alınabilir.

Elveda Elano. Zaten milli takıma da ömür billah çağrılacağın yok artık, nereye gidersen git.

Frank Rijkaard, Keita ve Elano ile ilgili bir soruya ise, "Keita’nın gittiğini biliyoruz. Ama Elano’nun sakatlığı var. Ve o yüzden aramızda değil" yanıtını verdi.

Ben her zaman sizin için kara bir bulut olacağım. :yenieek:

Elano gitmeden Rosicky ve Ledesma gelirse cidden tam ispanya düzenine geçebiliriz. Orta saha rotasyonu da hayvansı seviyeye ulaşır, sakatlık falan çok umrumuzda olmaz.

Bi yerlerde okudum cska dan takas olabilrimiş.Footbalove da demşti.O isim de 20 yaşınaki biriydi adı karışık unuttum yine :D 12.m euro fiyatı transfermarkt da.Alan dzagoev oyun kurucymş .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt