#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Rijkaard,Elano'yu ikili önüne düşünmüyor.

4-2-3-1 oynatacaksa ikili önünde ki isim kesinlikle Arda olur.

bence satılmazsa tam olarak elano ikili önünde oynar,tabi cana nın yanına belözoğlu tarzı bi adam gelmesi şartıyla,yoksa geriden sağlıklı çıkmaz top,elano tekrar önliberoya çekilir ve tartışmalar bitmez.

Ben geçen sene her maç Elano'nun 50-60 metre ayağa paslarını görüyordum mesela. Tabii sizin tabirinizle bunlar top şişirme oluyor değil mi ?

Bi git Allah aşkına.Elanonun uzun paslarının %90 i markajdaki adama uzun pas deniyor bak neill ne yaptı bomboş adama topu atıyor.Geçen sene ikinci yarı attığımız golleri izle bakalım kaçında Neillin boşa giden adama attığı uzun pasla gollük atağı başlatmışız?

Kaldıki bu adam defans yani.1. görevi bile o değil.

Sizin bahanenizle gerideyse geride,yanındakiler kötüyse Servetle BUGUN İSABETLİ PASI OLMAYAN Ali Turanla oynuyor.

Yani birkez daha anlıyoruz ki Elano KÖTÜ bir oyuncu.

Geri dön Elano, allah askina dön. Su anti Sarp dan kurtulmak icin, zaten Transfer filan yok, gelse gelse Inamoto gibi bisey gelir. Oynamadigi bütün maclar zaten sensiz hep berbat oynadik...

10 numara olacak diye getirirsen çatır çatır harcarsın böyle bir görev adamını. Bence Ayhan gibi bir adamın acilen form tutup bu adamın yanında orta sahada oynatılması, Sabri'nin de sağ kanatta bu adamın yapacağı güzel işlere destek vermesi gerekiyor. Cana form tutarsa Ayhan'ın yerinde oynayıp Elano'yu yıldızlaştırabilir. Sadece Türk futbol seyircisi olarak biraz maçları çıplak gözle izlememiz ve bu adamın sağ kanada alınırsa yapacağı işleri düzgün izlememiz lazım.

NOT: Yıllar önce yaşlı De Boer'i getirdiğimizde Terim kendisinden mevkisinde adam olmadığı için stoperde yararlandı;sonuç hüsran oldu. Acaba önlibero oynasaydı sonuç daha mı farklı olurdu? İyi bir futbol izleyicisiyseniz bunu bir kez daha düşünebilirsiniz ;)

Galatasaraylılığımı yeniden hissettirecek adam burada. Şuan herhangi bir Bank Asya takımından farkı yok bu Galatasaray'ın. Coldplay'in Dünya'sı ne kadar basit ve güzelse, Elano'nun pasları ve oyun zekası da o kadar güzel. İyileş ve gel adamım...

Galatasaraylılığımı yeniden hissettirecek adam burada. Şuan herhangi bir Bank Asya takımından farkı yok bu Galatasaray'ın. Coldplay'in Dünya'sı ne kadar basit ve güzelse, Elano'nun pasları ve oyun zekası da o kadar güzel. İyileş ve gel adamım...

Cana-Transfer

Elano

Bekliyoruz.

Cana

Elano - Ayhan​

İstiyorum ben, zaten gelecek transferin alışması zaman alacağından en iyisi bu gibi şu anda.

Solbekteki X Çağlar olur kesin (=

aslantepe kadrosu topiğine yazmıştım arkasına gökhan inler yanında colman gibi biradam olsa 10 puan fark atmıştık ama olmadı seni de harcayacaklar büyük ihtimal

Cana

Transfer-Transfer​

Bekliyorum ben de.

Bence ikinizin de uzuuuuuun bir süre daha beklemeniz gerekecek.

Bence önce şu defansı bir adam etmek lazım, en kral orta saha olsa ne yazar.

Eğer Galatasaray biraz iyi oynuyorsa. Onu bile bozacak bir futbolcu. Hele Sarp ile yanyana gelirlerse! (Rijkaard bunuda yapar!) Kümede kalmaya oynayalım. Düşman başına...

Eğer Galatasaray biraz iyi oynuyorsa. Onu bile bozacak bir futbolcu. Hele Sarp ile yanyana gelirlerse! (Rijkaard bunuda yapar!) Kümede kalmaya oynayalım. Düşman başına...

Aynen öyle hele geçen sene denizlispor(deplasman) maçı var yine bu adam orta sahadaydı çöktü orta saha düşün lig sonuncusu 1-2 galibiyet almış takım.60 larda ayhan girmiştide rahatlamıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt