#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

90 dakka arda 30 dakka elano bence:D

Elano son 30 dakikada klasini gøsterecek. Brezilya - sili macindaki gibi.

Maçı çeviren adam Brezilya maçında oyuna girdi 2 golün hazırlayıcısı oldu.

60'tan sonra oyuna girer. İşler iyi giderse daha öncede girebilir. Bu maçta gol bekliyorum Elano'dan.

Oyuna girdikten sonra topla çok buluşmadı . Ama bir pozisyon var son golümüzden önce Kewell'a attığı pas ki içinden adam bomboş at ona derken şak direk ayağına mükemmel bi pas attı.

Böyle adamlar her zaman maç çevirir tek bir hamleyle.

Oyuna girdikten sonra topla çok buluşmadı . Ama bir pozisyon var son golümüzden önce Kewell'a attığı pas ki içinden adam bomboş at ona derken şak direk ayağına mükemmel bi pas attı.

Böyle adamlar her zaman maç çevirir tek bir hamleyle.

Ayrica sag kanatta topu paslasarak cok guzel tasidi, Caner'e attigi pasta harikaydi. Alistikca cok daha faydali olacak, sonucta ileri ucta oynayan oyuncular icin birbirlerine alismalari cok onemli kosu yollarini ve zamanlamalari senkronize bir sekilde yapmalari icin. Isin guzelligi milli takim bile Arda'nin ayagina bakarken, bizim takimimizda biraz performansi dusse bile siritmiyor cok.

Oyunu çok hızlı bir şekilde değiştirebiliyor en büyük özelliği bu pasları çok iyi.Ama uyum sorunu gözle görülür bir şekilde belli.

Hala yetersiz. Yol yorgunluğüuna bağlıyorum.. Artık Premier Lig'deki Elano'yu özledim.

çok az kaldı tam bi alışssın türkiyeye takıma o zaman gerçek elanoyu görecez.

Elano girdikten sonra fazla bulusamadi topla, ama her bulustugunda adrese teslim paslariyla benim umudumu daha da cok artirtti.

Birde takima tam alisinca, yorgun olmayinca gørecegiz daha Elano'yu

3.golde Kewell'a attığı pas gözlerimin pasını sildi.

Biraz daha alışsın takıma ve çevreye eminim bize cok zevkli maclar izlettirecek hafif ürkekliği var biraz da kondüsyon sorunu bunları atsın üzerinden bomba olacak kewell'a attığı top bile kalitesini gösteriyo.

Saçları 3 numara yaptırsın uçar bu süperman. Çok daha yakışıyo zaten şimdi görünce aklıma kansız bir kıvırcık geliyo, siz anladınız kim olduğunu, ismi lazım değil.

Saçları 3 numara yaptırsın uçar bu süperman. Çok daha yakışıyo zaten şimdi görünce aklıma kansız bir kıvırcık geliyo, siz anladınız kim olduğunu, ismi lazım değil.

Usta birinden bahsettiniz galiba? :tiphat:

cassio_lincoln_gol_sevinci.jpg

"REIS"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt