#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

İşte sizce futbol sadece topu almak, çalım atmak veya ara pas atmak...

Elano'nun BJK maçında 3. golümüzdeki pasını şu takımda Kewell'a o kadar iyi gönderebilecek başka orta saha oyuncusu yok. Arda o topu oraya atmaz. Önünde ki rakibini geçip Baros'a yerden vermeye çalışır pasını.

Xavi gelip şöyle pas mas yapsa, " oynamıyor yeaaa " diyeceksiniz.

Bal gibide oynuyor kardeşim.

Ayrıca Lincoln dediğiniz zırtapoz, milli takıma bir kez çağırılmamış olup, 27 yaşına dek Almanya dışında bir klübe gidememiştir.

Elano, Premier League'de forma giyerken, Brezilya Milli takımınında orta saha oyuncusu. ;)

Lincoln, Elano'dan iyi derseniz yurt dışında millet size bir taraflarıyla güler.

Siz hala ELANO VE ARDA'yı aynı tarz oyuncu sanıyorsunuz.

Siz öyle sanmaya devam edin...

Arda ile Elano arasında ki fark, İniesta ile Xavi arasındaki fark gibidir.

Elano forvet arkası değil, orta saha göbek oyuncusudur.

gülerim...

Elano'yla Lincoln'ı kıyaslayan adama gülerim... Almanya dışında bir takıma gidememiş öylemi ?... Senin saçma yolundan gidelim bir saniye için.. Premier lig'in vasat altı takımının yıldızı olunca mı dünyanın en iyi oyuncusu olunuyor ? UEFA kupası kazanmış takımın en büyük yıldızı olunca, Bundesliga'nın en iyisi seçilince mi derim bende sana ozaman...

Elano'yu beğenmiyormuşum gibi bir izlenime kapılmayın. Ben Elano'yu çok beğenirim, çok kaliteli pasçıdır. Henüz takıma alışamadı. İyi futbolcudur.

Ancak asla Lincoln ile aynı kefeye konmaz. Lincoln Brezilya milli takımına niye çağırılmadı ? Çünkü Brezilya milli takımının hocaları, sisteminde Lincoln'e yer vermek istemediler. Zaten kaç hoca geldi ki ?.. Onların Lincoln'ı çağırmaması, Lincoln'den birşey eksiltecek diğil...

Elano'nun BJK maçındaki pası muhteşem... Ancak, bu pası Lincoln atamaz dersen, sana artık ben hiçbirşey söylemem.. Siz, Lincoln'ın paslarını görene kadar, futbolu unutmuştunuz Hagi'den beri.. Kalleşliğin lüzumu yok... Batılı davranın, objektif olun... Kaldı ki, Elano, Lincoln'ın yerine alınmış bir oyuncu diğildir, oyun stilleri ve mevkiileri farklıdır... Ayrıca, şu an dünyada bana, Lincoln gibi pas atabilen, Xavi'den başka oyuncuda gösteremezsin...

LİNCOLNDEN Bİ HALT OLMAZ DEPLASMANLARA KEYFİ OLARAK GİTMEYEN SEZON BAŞI KAMPINA ZAMANINDA GELMEYEN RİJKAARDI BİLE REDDEDEN Bİ OYUNCU kusura bakmayın ama lincolnden bu saatten sonra cacık olmaz

Kaldı ki, Elano, Lincoln'ın yerine alınmış bir oyuncu diğildir, oyun stilleri ve mevkiileri farklıdır... Ayrıca, şu an dünyada bana, Lincoln gibi pas atabilen, Xavi'den başka oyuncuda gösteremezsin...

lincolnü xavi ile bir tuttun ya hakkatten oha yani.lincoln şimdi lampard,gerard,deco,kaka,iniesta,pirlo vs vs gibi oyunculardan daha iyi pasör öylemi:)tamam lincoln iyi topçudur.bundesliga gibi bir ligde 6 sezon başarı ile oynamıştır ama o kadarda diil yani.ayrıca elano tamda lincolnün yerine alındı.elano ofansif ortasaha olarak heryerde oynayabilen bir oyuncudur.söylermisin bana elano geldiğinden beri hangi mevkilerde oynadı?yok yani bek oynadıda benmi kaçırdım acaba?

Elanoooooooooo elanoooooooooo elanooooo elanoooooooooo :evilsmile:

gülerim...

Elano'yla Lincoln'ı kıyaslayan adama gülerim... Almanya dışında bir takıma gidememiş öylemi ?... Senin saçma yolundan gidelim bir saniye için.. Premier lig'in vasat altı takımının yıldızı olunca mı dünyanın en iyi oyuncusu olunuyor ? UEFA kupası kazanmış takımın en büyük yıldızı olunca, Bundesliga'nın en iyisi seçilince mi derim bende sana ozaman...

Elano'yu beğenmiyormuşum gibi bir izlenime kapılmayın. Ben Elano'yu çok beğenirim, çok kaliteli pasçıdır. Henüz takıma alışamadı. İyi futbolcudur.

Ancak asla Lincoln ile aynı kefeye konmaz. Lincoln Brezilya milli takımına niye çağırılmadı ? Çünkü Brezilya milli takımının hocaları, sisteminde Lincoln'e yer vermek istemediler. Zaten kaç hoca geldi ki ?.. Onların Lincoln'ı çağırmaması, Lincoln'den birşey eksiltecek diğil...

Elano'nun BJK maçındaki pası muhteşem... Ancak, bu pası Lincoln atamaz dersen, sana artık ben hiçbirşey söylemem.. Siz, Lincoln'ın paslarını görene kadar, futbolu unutmuştunuz Hagi'den beri.. Kalleşliğin lüzumu yok... Batılı davranın, objektif olun... Kaldı ki, Elano, Lincoln'ın yerine alınmış bir oyuncu diğildir, oyun stilleri ve mevkiileri farklıdır... Ayrıca, şu an dünyada bana, Lincoln gibi pas atabilen, Xavi'den başka oyuncuda gösteremezsin...

Objektif oluyorum ve söylüyorum. Evet Lincoln ile Elano kıyaslanamaz. Elano yetenekleriyle, karakteriyle, fiziği ile Lincoln'den 2 gömlek üstündür. Futbol bilgine şaşırıyorum bazen.

LİNCOLNDEN Bİ HALT OLMAZ DEPLASMANLARA KEYFİ OLARAK GİTMEYEN SEZON BAŞI KAMPINA ZAMANINDA GELMEYEN RİJKAARDI BİLE REDDEDEN Bİ OYUNCU kusura bakmayın ama lincolnden bu saatten sonra cacık olmaz

Lincoln aptal değil o kadar. Gelip antrenmanlara çıkıp parasını almayı bilirdi, sen merak etme. Ama bizim yönetim istemedi Lincolnün gelmesini. Yoksa Lincoln en fazla birkaç gün geç gelirdi ki zaten fenerin Brezilyalıları bile 5-10 gün geç geliyor. Katılmamışmış!!! Tekrar söylüyorum adam gelip parasını alırdı, fifadan bilmem kaç milyon € ceza yemek, futboldan 6 ay men edilmeyi hiçbir topçu göze almaz. Buna ancak sen inanırsın.

Deplasmana keyfi gidip gitmediğini bilemeyiz, medyanın söylentileri bunlar.

Cacık olur, sarımsaklı.

Zuhahahahaha Lincoln gibi pas atabilen XAVİ'dan başka oyuncu gösteremez miyim

Ahahahaha.

Steven Gerrard, Andres İniesta, Cesc Fabregas, Xabi Alonso, Sneijder, Paul Schols, Van Der Vaart, Deco, Frank Lampard, Ricardo Kaka.

Bu oyuncuların hepsi pas manyağı yapar.

Yeterli olmuştur herhalde.

Ayrıca Man City vasat takım diyorsun. Ama Man City, Shalke 04'ten daha iyi takımdır.

Anladık tam bir Lincoln fanatiğisin ama,

Abartma istersen.

Demek sen pas atan oyuncu görmemişsin ;)

Manchester City mi vasat altı?! Adam oynadığı maçların %80'ninde kaçak dövüşmüş, hala şöyle pas attı, böyle çalım attı gibilerinden halı saha muhabbetleri yapılıyor! Arda'nın oynadığı topun yarısını oynamadı, hasta Kewell kadar mücadele sergilemedi. Çünkü gücü ve yüreği yok! Ama Allah'ı var akıllı adam. Rijkaard gibi bir hocayla 1 gün bile varolamayacağını bildiğinden, zahmet edip takıma dönmedi!

Medya söylentilerimi :)

Lincoln'ün deplasmanlara sakatlık bahanesiyle gitmediğini cümle alem biliyordu ama susuyordu. Çünkü o dönemlerde müthiş verim alıyorduk. Söylesek ortalık karışırdı.

Adam biraz hassas yaa :)

Lincoln aptal değil o kadar. Gelip antrenmanlara çıkıp parasını almayı bilirdi, sen merak etme. Ama bizim yönetim istemedi Lincolnün gelmesini. Yoksa Lincoln en fazla birkaç gün geç gelirdi ki zaten fenerin Brezilyalıları bile 5-10 gün geç geliyor. Katılmamışmış!!! Tekrar söylüyorum adam gelip parasını alırdı, fifadan bilmem kaç milyon € ceza yemek, futboldan 6 ay men edilmeyi hiçbir topçu göze almaz. Buna ancak sen inanırsın.

Deplasmana keyfi gidip gitmediğini bilemeyiz, medyanın söylentileri bunlar.

Cacık olur, sarımsaklı.

Boş versene hocam kaç tane deplasmana gitmedi sakatım ayağına nedense bu sakatlıklar hep deplasman zamanına geldi ve her nedense kamp zamanına hiçbir zaman zamanında gelemedi ve her nedense hiçbir alıcıda çıkmadı ve şuan hiçbir takımda oynamıyor brezilyaya kapağı atamazsa devre arasına kada boşta sonrası nolur bilinmez

Ayrıca Man City vasat takım diyorsun. Ama Man City, Shalke 04'ten daha iyi takımdır.

Şuanki modifiyeli haliyle(Adebayor,Cruz,Barry,Toure,Bellamy,Robinho) belki evet ama Lincolnün Schalke döneminde bu Manchester City ligi 10.-13.lük arasında bitiriyordu. Schalke ise Şampiyonlar liginde grup atlamakla, Almanyada Bayerni takip etmekle meşguldu. Geçiniz lütfen.

Sercandan bir haber ver dostum. :)

Zuhahahahaha Lincoln gibi pas atabilen XAVİ'dan başka oyuncu gösteremez miyim

Ahahahaha.

Steven Gerrard, Andres İniesta, Cesc Fabregas, Xabi Alonso, Sneijder, Paul Schols, Van Der Vaart, Deco, Frank Lampard, Ricardo Kaka.

Bu oyuncuların hepsi pas manyağı yapar.

Yeterli olmuştur herhalde.

Anladık tam bir Lincoln fanatiğisin ama,

Abartma istersen.

Demek sen pas atan oyuncu görmemişsin ;)

saydığın oyuncuların hiçbiri Lincoln'le kıyaslanacak futbolcular diğil... yetenek olarak Lincoln hepsini 10'a çarpar, 100'e böler... şurda oynamamış, burda oynamamış, o Real'de oynamış bu Chelsea'de oynamış çekme bana... Bizim üst kattada bir kız var, Fazıl Say'dan daha iyi piyanist, ama meşhur diğil.. Bu onun Fazıl Say'dan kötü piyanist olduğunu mu gösterir ?.... Birey akıllıdır, sürüye uymayın...

Man City Schalke'yle kıyaslanacak kadar büyük bir kulüp diğildir. Arap parası gelmeden, bizim Gaziantep'ten farksız bir kulüptü son 20, 30 yılda...

Bugün aynı parayı Bursa'ya ver, Bursada büyük kulüp olur.. Premier Lig'in, reklam gelirleriyle, ve şirketlerin para kazanmasıyla ilgili bir durumdur bu... Derin düşünün..

Lincoln'ın yeteneğini, düşüncesizlerle tartışacak diğilim, benim son zamanlarda, Hagi'den ve Xavi'den sonra gördüğüm en iyi orta saha topçusu Lincoln'dır.. Asosyaldir, takımın parçası diğildir o ayrı... Ama formda Lincoln herkesi susturmasını bilir.. Şimdi car car konuşuyor herkes.. Konuşsunlar, çokta umrumda.. Allah'a şükür benim düşüncelerime, basın ve yönetimler yön vermiyor.. Gerçeği görebilen gözlerim var... Lincoln'ın ayakları ve gözlerindeki kıvılcım, oyunu okuyuşu, zekası, hızlı düşünebilme yeteneği kimsede yoktur, son zamanlarda görmedim... Diğer liglerde, üstün futbol seviyesi olduğundan, o futbolcular, elbet bir yerlere geliyorlar... Ancak topla hepsini, ıssız adaya koy, Lincoln hepsinin hocası olur.. Bunu böyle bilin... Bazı insanların yeteneği doğuştandır...

saydığın oyuncuların hiçbiri Lincoln'le kıyaslanacak futbolcular diğil... yetenek olarak Lincoln hepsini 10'a çarpar, 100'e böler...

:D:D:D

Kusura bakma her yoruma saygı duyarım buna gülmek geldi içimden

Sen Lincoln Kakayı,İniestayı,Fabregası,Gerardı,Lampardı,Sneijderi 10a çarpar 100e bölerdersen adama sadece gülerler:ka25::2aloh1::asd::m26:

:D:D:D

Kusura bakma her yoruma saygı duyarım buna gülmek geldi içimden

Sen Lincoln Fabregası,Gerardı,Lampardı 10a çarpar 100e bölerdersen adama sadece gülerler:ka25::2aloh1::asd::m26:

Fabregas'ı, Gerrard'ı, Lampard'ı çoook izledim.. Lincoln.. onuda çoooooook izledim... o adamlar sisteme uyar hoca nederse yapar, görevini başarıyla yerine getirir.. orkestrada çalan kemancılar, cellistler gibi... Lincoln ise, solo giden kemancıdır.. yeterince açık olabildim umarım... sıyrılıp oyunu kendi okur, verilebilecek en muhteşem pası verir...

Schalke'de izlediniz mi hiç Lincoln'ı bilmiyorum ?.... Aslen Lincoln'ın takımlardan gönderilme nedeni nedir biliyormusunuz ? Futbolu hocalardanda iyi bilmesi, takımın ona yetersiz kalması, ve ortaya çıkan kıskançlık durumlarıdır... Bir işte çok üstün insanların, çok iyi yerlere gelmesini diğer insanlar engeller.. Bunuda unutmayınız...

saydığın oyuncuların hiçbiri Lincoln'le kıyaslanacak futbolcular diğil... yetenek olarak Lincoln hepsini 10'a çarpar, 100'e böler... şurda oynamamış, burda oynamamış, o Real'de oynamış bu Chelsea'de oynamış çekme bana... Bizim üst kattada bir kız var, Fazıl Say'dan daha iyi piyanist, ama meşhur diğil.. Bu onun Fazıl Say'dan kötü piyanist olduğunu mu gösterir ?.... Birey akıllıdır, sürüye uymayın...

Man City Schalke'yle kıyaslanacak kadar büyük bir kulüp diğildir. Arap parası gelmeden, bizim Gaziantep'ten farksız bir kulüptü son 20, 30 yılda...

Bugün aynı parayı Bursa'ya ver, Bursada büyük kulüp olur.. Premier Lig'in, reklam gelirleriyle, ve şirketlerin para kazanmasıyla ilgili bir durumdur bu... Derin düşünün..

Lincoln'ın yeteneğini, düşüncesizlerle tartışacak diğilim, benim son zamanlarda, Hagi'den ve Xavi'den sonra gördüğüm en iyi orta saha topçusu Lincoln'dır.. Asosyaldir, takımın parçası diğildir o ayrı... Ama formda Lincoln herkesi susturmasını bilir.. Şimdi car car konuşuyor herkes.. Konuşsunlar, çokta umrumda.. Allah'a şükür benim düşüncelerime, basın ve yönetimler yön vermiyor.. Gerçeği görebilen gözlerim var... Lincoln'ın ayakları ve gözlerindeki kıvılcım, oyunu okuyuşu, zekası, hızlı düşünebilme yeteneği kimsede yoktur, son zamanlarda görmedim... Diğer liglerde, üstün futbol seviyesi olduğundan, o futbolcular, elbet bir yerlere geliyorlar... Ancak topla hepsini, ıssız adaya koy, Lincoln hepsinin hocası olur.. Bunu böyle bilin... Bazı insanların yeteneği doğuştandır...

:tiphat:

Lincoln gibi oyuncu artık çok az kaldı, artık futbol izbandut gibi adamlarla fiziğe dayalı oynanıyor. O bakımdan Lincolnün değerini bilmeliydik, bu kadar teknik bir oyuncu bulunmaz.

Ali Sami Yende Lincolnü canlı izlemekten duyduğum hazzı Hagi ve Jardel'i izlerken duymuştum en son.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt