#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

PANA MACINDA Elano denen bir oyuncu varmis Galatasarayda, O NE YAPAR????

Gerrard kütüktür... Fizik gücü çok yüksektir, yerine iyi oturmuştur, takımı oynatır.. süper oyuncudur.. Ama kütüktür.. Asla bir Xavi olamaz, asla bir Lincoln olamaz..

haha :D ne adamsın ya lincolnün kapasitesi yetmez gerard olmaya :D

lincolnü savunacam derken saçmalama istersen :D

Kütük derken Teknigi yok diyorsan katiliyorum Emir sana. Yani bi lincoln bi xavi kadar teknik degil tabi.

Yahu siz deli misiniz.

Gerrard'taki pas yeteneği, şut yeteneği, dribling yeteneği. Bunlar teknik gerektirmiyor mu?

Frikiğin alasını atıyor. Teknik gerektirmiyor mu?

Delirdiniz mi lan.

Gerrard'ın tek bacağı lincolnx2 eder.

Harbi futbol cahilisiniz.

O kadar dalga geçtiğimiz Ziya Şengül'den, Hıncal Uluç'tan bir farkınız yok.

Yahu Emir sen bana anlatıver canım kardeşim o zaman.Bu Liverpool mal mı?Boşta Lincoln gibi adam var neden almıyorlar şu kütük! Steven'ın yerine?

çünkü artık teknik direktörler maestro istemiyor.. aşırı koşan 90 dakika pres yapan azman gibi futbolcular istiyor.. topu koşturma devri bitti, artık futbolcular koşuyor.. Elano pasçıydı, Hughes bu yüzden onu takımda istemedi... çok iyi oyuncu olması onlar için birşey ifade etmedi...

Ama işte olay bu ; topu koşturan Xavi'li Barcelona en büyük..

çünkü artık teknik direktörler maestro istemiyor.. aşırı koşan 90 dakika pres yapan azman gibi futbolcular istiyor.. topu koşturma devri bitti, artık futbolcular koşuyor.. Elano pasçıydı, Hughes bu yüzden onu takımda istemedi... çok iyi oyuncu olması onlar için birşey ifade etmedi...

Ama işte olay bu ; topu koşturan Xavi'li Barcelona en büyük..

İşte hocam kendi ağzınla söylüyorsun.:asd:Lincoln'ü ben de çok severim.Hala arkasında Lincoln yazan formamı giyerim çekinmeden ama bitti o ve onun gibi oyuncuların devri.İnanılmaz bir tekniği var Lincoln'ün canlı izledim ben de ama şu kampa katılmama olayı gözümdeki değerini bitirdi.Biraz çaba görmek istedik ondan yapmadı.Belki Rijkaard kalmasını isteyecekti ama o gelmeye bile tenezzül etmedi.Lincoln devri kapandı be Emir.Onu tartışmak yersiz artık.

Yahu siz deli misiniz.

Gerrard'taki pas yeteneği, şut yeteneği, dribling yeteneği. Bunlar teknik gerektirmiyor mu?

Frikiğin alasını atıyor. Teknik gerektirmiyor mu?

Delirdiniz mi lan.

Gerrard'ın tek bacağı lincolnx2 eder.

Harbi futbol cahilisiniz.

O kadar dalga geçtiğimiz Ziya Şengül'den, Hıncal Uluç'tan bir farkınız yok.

hayvan gibi kosar paslara iyidir süper sut ceker, ama öyle oo süper teknigi var adamin fallan denmez gerarda

Hoca bu soruya bezer bir soruyu Emir Beye sordum

hala cevap gelmedi:o

Emir in bu konuda objektif olma şansı yok o yüzden sorma:) Lincoln de la pena dan daha iyi bir futbolcu değildir. Diğer adamlar da sizin o bahsettiğiniz futbolun "show" yönünün en kralını yaparlar ama gereksiz olduğu için yapmazlar. Giggs dediğiniz adam bu yaşında 3 tane lincoln ü cebinden çıkarrı. Hem futbol zekası hem güçhem hız hem istikrar hem de karakter olarak. Sonra lincoln şöyle böyle...

Lincoln madem çok iyi neden milli takımda 1 kez dahi oynamadı ?

İşte hocam kendi ağzınla söylüyorsun.:asd:Lincoln'ü ben de çok severim.Hala arkasında Lincoln yazan formamı giyerim çekinmeden ama bitti o ve onun gibi oyuncuların devri.İnanılmaz bir tekniği var Lincoln'ün canlı izledim ben de ama şu kampa katılmama olayı gözümdeki değerini bitirdi.Biraz çaba görmek istedik ondan yapmadı.Belki Rijkaard kalmasını isteyecekti ama o gelmeye bile tenezzül etmedi.Lincoln devri kapandı be Emir.Onu tartışmak yersiz artık.

Lincoln'ın kampa katılmamasıyla ilgili derin mevzular var ustad... basına bu konuda kulak vermeyin... Lincoln devri benim için kapanmaz...

3 futbolcu benim için çok özeldir bu dünyada ;

Hagi, Xavi ve Lincoln... böyleleri daha gelmez...

Gerrard'ın çok iyi bir tekniği olmadığını öğrendik burada.

Sırada ne var?

Lincoln Gerrard'dan üstün bir futbolcu mu?

Sabri'de Ramos'tan daha iyi zaten.

Gerrard'ın çok iyi bir tekniği olmadığını öğrendik burada.

Sırada ne var?

Lincoln Gerrard'dan üstün bir futbolcu mu?

Sabri'de Ramos'tan daha iyi zaten.

sen motorlu Sabriyi görmedin galiba... Ramos kim...
smiley148.gif
Vamos Ramos !
laugh.gif

Gerard ın herhangi bir şutu lincoln e çarpsa veya premier ligde iki maça çıkıp o defanslarla boğuşsa kesin kendini öldürür . Dayanamaz, kimse de pohpohlamaz onu orada:D. Bırakın bu işleri futbol zekasıymış ,estetikmiş... Giggs gibi del piero gibi scholes gibi yaşlı kurtlar top diye oynar lincoln ü. Portekizli ronaldo topu kafasında sektirerek yarı saha geçti, eski maçlarıydı salaktı o zamanlar topla çok oynamayı bir halt sanıyordu. Alın size estetik, teknik. Bıraktı dünyanın en iyisi oldu. Nasıl bir bakış açınız var anlayamadım... Son kez söylüyorum de la pena en az lincoln kadar iyidir. Ki kendisi espanyoldaydı son tahlilde. Ara pası, uzun pas mı görmek istiyorsunuz? Bu adamı izleyin o zaman...

EMİR Renktaş sık dişini,

Lincoln'ün Zidane'den daha iyi olduğunu söylemene az kaldı.

Gerard ın herhangi bir şutu lincoln e çarpsa veya premier ligde iki maça çıkıp o defanslarla boğuşsa kesin kendini öldürür . Dayanamaz, kimse de pohpohlamaz onu orada:D. Bırakın bu işleri futbol zekasıymış ,estetikmiş... Giggs gibi del piero gibi scholes gibi yaşlı kurtlar top diye oynar lincoln ü. Portekizli ronaldo topu kafasında sektirerek yarı saha geçti, eski maçlarıydı salaktı o zamanlar topla çok oynamayı bir halt sanıyordu. Alın size estetik, teknik. Bıraktı dünyanın en iyisi oldu. Nasıl bir bakış açınız var anlayamadım...

hoca senin söylediğini kulağın duymuyor.. aynı şeyleri Hagi'yede söyle ozaman ?

bak, basın senin aklını yönetiyor oysa, senin özdüşüncelerinin olması lazım...

Lincoln'ın üzerine herkes gidiyor, bende bitane vururum arkadaş! derdindesin...

futbol zekasıymış, estetikmiş dediğin olay, futbolun ta kendisidir.. Portekizli Ronaldo nerde bıraktı estetiği, adam ayak bilekleriyle gitar çalıyor resmen...

sen bana Ronaldo düz topçu oldu dersen ben senin alnını karıslarım.. kusura bamya... Estetik, teknik, zeka, topu koşturma, ara pas, birebirde yakın top kontrolü... bunlar çok önemlidir.. bu yüzden Keita'yı bu kadar seviyorsunuz şu an... Scholes, Giggs dediğin adamlar, takım oynarsa oynar.. maç çeviremezler.. iyi takımları olduğu için, çok iyi popüler futbolcu olurlar.. onları Lincoln'le bir odaya koyarsan, Lincoln oturur onlara futbol öğretir.. istikrarlı olabilirler.. ancak Lincoln'ın yeteneğinin zerresi yoktur ikisindede... örneğin Beckham.. Milan'da Kaka bile altında kaldı.. çünkü adamda öyle bir topçu zekası varki, hiçbirşey yapmasa verdiği pasla gözlerin pasını siliyor.. topa vuruşuyla...

fizik, takım oyunu.. bunlar bir yere kadar.. futbolla takımı yönetmek, ayrı bir mevzudur..

EMİR Renktaş sık dişini,

Lincoln'ün Zidane'den daha iyi olduğunu söylemene az kaldı

Delikanlı Lincoln nerdesin haney nerdesin haney oooooo :m26: :m26::m26::m26::D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt