#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elano'yu nezaman izleriz biliyormusunuz?

Ayhan veya Linderoth oynadigin'da.

Panathinakos maçında ilk 11de çıkacak değil mi.?

ELANO.JPG

laugh.gif
thumbsupz.gif

Yani şu maçtan sonra herkes görmüştür ki bu adam Lincoln falan değil beklemeyelim de zaten olmasında.Neyse Elano sert oynayan dikine ve hızlı oynayan,takım için çok faydalı oynayan bir futbolcu.Bireysel özelliği çok yok ve bizim için çok iyi yeterince bireysel adamımız var zaten.

Elano oyunun yönünü çabuk değiştirebiliyor ve çok isabetli paslar atabiliyor-aslında iyi koşularda yapıyor topsuz alanda.

Bizim Elano dan beklentimiz ne onu anlamak lazım önce.Bir Lincoln-Alex bekliyorsak hayal kırıklığı olur.

Elano muhteşem bir transferdir ileriki zamanlarda takıma tam adapte olucak ozaman daha fazla şeyler katacaktır takıma.

Aslanım ısınma turları başladı daha iyi olacaksın

Hadi iyisin.

Bir de şu yüzündeki ruhsuz ifadeyi terketsen, tam olacak.

Çok soğuk.

Arda'yı kesip oynayacağı için tartışıldı..Ama Arda'nın yokluğunda güzel bi futbol attığı ve attırdığı gollerle çok iyi bir performans sergiledi..Bu takıma yedek gelmedi Arda ile değişmeli oynaması normal.Takımımız 3 dalda yarışıcak o yüzden kimse kimsenin yokluğunu aratmaz..Tebrikler Elano başarılarına kata kata devam etmen dileğiyle..

Elano dan daha fazlasını beklemek abes olmaz heralde.

Kalitesi ismi belli adam Haldun Üstünel e tekrar teşekkürler.

Hem isini iyi yapip + Guleryuzlu olup,show gosteren keitamiz var zaten.elano isini iyi yapiyor,bu da yeterli bizim icin,yeterli olmali ya da.

Nasıl bir ayak varsa inanılmaz paslar atıyor. Uzun pasları harika.

Ne yalan söyleyim 2 gol bekliyordum 2 attı. Geldiğinden beri bir türlü şovunu göremiyorduk iyi oyun bekliyordum oynadı. Baros'a attığı pası başka kim atardı diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt