#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elano için şunu söyleyim. Kesinlikle tam bir takım oyuncusu ve attığı her uzun pas 40 - 50 metre direk adamın ayağına. Toplu oyunda sıkışınca gereksiz zorlamıyor. Koşu yapanları iyi görüyor. Futbolu gereği gibi oynuyor. 65 dk da yapılacak herşeyi yaptı ve tam hazır olmadığından oyundan çıktı. M. City de bir ara yakaladığı formu bizde de yakalarsa inanın ligi çok rahat farkla götürürüz. Elano tam bir profesyonel.

Elano için şunu söyleyim. Kesinlikle tam bir takım oyuncusu ve attığı her uzun pas 40 - 50 metre direk adamın ayağına. Toplu oyunda sıkışınca gereksiz zorlamıyor. Koşu yapanları iyi görüyor. Futbolu gereği gibi oynuyor. 65 dk da yapılacak herşeyi yaptı ve tam hazır olmadığından oyundan çıktı. M. City de bir ara yakaladığı formu bizde de yakalarsa inanın ligi çok rahat farkla götürürüz. Elano tam bir profesyonel.

Tolga doğru tespitler, umarım taraftar da şov beklentisi içine girerek anlamsız yorumlarda bulunmaz, artık gelen her orta sahadan beklentimiz farklılaştı, ön plana çıkmayınca hemen oyuna katkısı yok veya sorumluluk almıyor tipinde yaklaşımlara giriyoruz, bu adama ayak uydurabilirse diğerleri de tıkır tıkır işleyen bir ortamız olur. Çok hızlı düşünüp çok hızlı uygulayabiliyor Elano, bence Rijkaardın oturmaya çalıştığı sistem içinde en önemli adam olacaktır, ne kadar gözükmese de.

Ters kanada attığı uzun toplar hem takım hem de kendisinin alışmasıyla çok daha etkili olacaktır. Bir de özel talimat almış gibi sürekli bunları deniyor. Tüm orta saha elemanları az çok bu işi yapabilirlerse ki bunun için tobi ve ayhanı bekliyorum, gerçekten tutulmaz bir takım oluruz. Henüz ayağa top yapamıyoruz ona rağmen herkese 3-4. Bir de topun hakimiyetini alırsak...

mor formasını aldım :D hadi bakalım umarım performansının üzerine koyarda devam eder

İzlediklerim kadarı ile şunu gözlemledim Arda nın oyun yapısı ile hiç alakası yok Arda çok iyi top saklıyor Elano ise çok iyi ara ve uzun paslar atıyor bence ikisi bir birini tamamlıyor.

BELANO ! Şu adam da hız, teknik, mücadele vs.. yok diyorlar ya :D

Aynen.. :)

Elano tam bir hayal kırıklığı benim için.Bir türlü oyunun içine giremiyor.Takıma katkı sağlayamıyor maç içinde.Boşa dolanıyor sahada malasef.

Bir sıkıntısı yoktur umarım.Uzun süredir takımla beraber olmasına rağmen hala form tutamadı.Elano gibi bir futbolcunu takımı sırtlaması gerek.Kısa vadede bu durumun düzeleceğini umuyorum.

Elano bende hayal kırıklığı yarattı. Alex tipi bir oyuncu, ben daha çok koşan sorumluluk alan Arda gibi bir oyuncu bekliyordum. Belki faydalı olacak ama ben bu tip oyuncuları beğenmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt