#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Bugün Elano'dan çok iyi bir performans bekliyorum.

Elano Sturm Graz macinda en kötü Oyuncuydu benim icin.

Bugünkü macta iyi olmasini bekliyorum!

Ankaragücü maçında şu ana kadar çok etkili olamadı.

Evet bir brezilya kazığıyla karşı karşıyayız.Bizde başarılı olan kaç tane brezilyalı tanıyorsunuz.Ben bilmiyorum nedir bu brezilyalı sevdası.Alın milli takım oyuncusu Elano.

Karaktersiz Lincoln ile karakterli Elano arasında şu anda bir fark yok. :)

Are you BİG player ?

Pas hatası yapmış olması orta sahada pas trafiğini yönlendirdiği gerçeğini değiştirmez. Benim futbol mantaliteme göre iyi bir oyun sergiledi, pas hatalarından çok daha fazla isabetli pasları vardı.

Sen bardağın boş tarafına bakıyorsun, ben dolu tarafına. Ve bence bardağın dolu tarafı boş tarafından çok daha fazla.

Daha çok şey istiyorsan biraz sabır lazım. Sadece sabır.

Herkes hazza koşar, çok azı onun başında beklemeyi bilir diye boşuna dememişler.

santos gibi bütün gücünü tüketmedi adam, santos ilk 3 maçında güzel oynadı şimdi ortalada yok. elano yeni yeni geliyor diğer maçları görün siz.

34. maçımıza kadar sabredeyim mi arkadaslar ? Biz bu adamı ayhan tarzı bi oyuncu diye mi aldık? Tek pasla yada şutla birden oyunun kaderini değiştirebilsin diye sanıyodum. Neyse sabredelim biz bikaç sene daha. Sonrada dalga geçtiğimiz 6 senede 1 şampiyon olan bjk'nin durumuna düşelim (!)

34. maçımıza kadar sabredeyim mi arkadaslar ? Biz bu adamı ayhan tarzı bi oyuncu diye mi aldık? Tek pasla yada şutla birden oyunun kaderini değiştirebilsin diye sanıyodum. Neyse sabredelim biz bikaç sene daha. Sonrada dalga geçtiğimiz 6 senede 1 şampiyon olan bjk'nin durumuna düşelim (!)

Tek pasla oyunu değiştiren kaç tane oyuncu var dünyada? Messi mi sanıyorsun Elano'y?u?

Sabredin.

elano buysa eger ben lincolnu geri istiyorum.insallah ilerleyen maçlarda kendine gelir.sabretmek lazım ;)

Elano zaman zaman zaman diyoruz ama artık nereye kadar bu zaman ?

Keita da bu sene geldi Elano da, ikisi de yeni oyuncu ancak ikisinin performansı arasında dağlar kadar fark var. Ancak inanıyorumki patlamasını yapacak ve ne olduğunu herkese gösterecek..

Çok haksızlık ediyorsunuz çoook..

Sen Lincoln'ü mü destekliyorsun Galatasaray'ı mı? Şu an bu takımın formasını kim giyiyor?

Saptırma konuyu. Ben sadece elano'yu desteklemiyorum.Yaptığı şeyleri ayhan'da yapıyor. Ama ben onun oyunun kaderini değiştirsin diye formayı giyiyor sanıyodum. E bunuda yapamıyorsa savunmayın şu durumdayken. Kaçıncı haftadayız hala sabır.

Saptırma konuyu. Ben sadece elano'yu desteklemiyorum.Yaptığı şeyleri ayhan'da yapıyor. Ama ben onun oyunun kaderini değiştirsin diye formayı giyiyor sanıyodum. E bunuda yapamıyorsa savunmayın şu durumdayken. Kaçıncı haftadayız hala sabır.

Yanlış sanıyorumuşsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt