Uğur Öztürk
Kırmızı Üye
- 26 Nisan 2009
- 1.525
- 0
- 1.306
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer
Bugün Elano'dan çok iyi bir performans bekliyorum.
Bugün Elano'dan çok iyi bir performans bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elano Sturm Graz macinda en kötü Oyuncuydu benim icin.
Bugünkü macta iyi olmasini bekliyorum!
Pas hatası yapmış olması orta sahada pas trafiğini yönlendirdiği gerçeğini değiştirmez. Benim futbol mantaliteme göre iyi bir oyun sergiledi, pas hatalarından çok daha fazla isabetli pasları vardı.
Sen bardağın boş tarafına bakıyorsun, ben dolu tarafına. Ve bence bardağın dolu tarafı boş tarafından çok daha fazla.
Daha çok şey istiyorsan biraz sabır lazım. Sadece sabır.
Herkes hazza koşar, çok azı onun başında beklemeyi bilir diye boşuna dememişler.
santos gibi bütün gücünü tüketmedi adam, santos ilk 3 maçında güzel oynadı şimdi ortalada yok. elano yeni yeni geliyor diğer maçları görün siz.
34. maçımıza kadar sabredeyim mi arkadaslar ? Biz bu adamı ayhan tarzı bi oyuncu diye mi aldık? Tek pasla yada şutla birden oyunun kaderini değiştirebilsin diye sanıyodum. Neyse sabredelim biz bikaç sene daha. Sonrada dalga geçtiğimiz 6 senede 1 şampiyon olan bjk'nin durumuna düşelim (!)
Tek pasla oyunu değiştiren kaç tane oyuncu var dünyada? Messi mi sanıyorsun Elano'y?u?
Sabredin.
Lincoln yapıyodu zaman zaman.
Sen Lincoln'ü mü destekliyorsun Galatasaray'ı mı? Şu an bu takımın formasını kim giyiyor?
Saptırma konuyu. Ben sadece elano'yu desteklemiyorum.Yaptığı şeyleri ayhan'da yapıyor. Ama ben onun oyunun kaderini değiştirsin diye formayı giyiyor sanıyodum. E bunuda yapamıyorsa savunmayın şu durumdayken. Kaçıncı haftadayız hala sabır.
Yanlış sanıyorumuşsun.