#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

arasıra güzel bilek hareketlerin vardı ondan başka bişi yoktu Elano...

Sen maçı izledin mi? Elano takımın aklı başında oynayan 1-2 futbolcusundan biriydi.

BU KONUDA LINCOLN YER ALMAYACAK. BAŞKA DA UYARI YAPILMAYACAK. GIDIN LINCOLN FORUMU KURUN ORADA TARTIŞIN ÇOK İSTİYORSANIZ.

Gerçekten düşünce özgürlüğünün olduğu bir forumda hala resmi sitede fotoğrafı yeralan bir futbolcu hakkında yazabilmek serbest olmalı. Yılların Galatasaraylısı Ayhan'a 'Ayhan rezilsin sen' demek bile serbest ise kişinin sadece fikirlerini yazabilmesi serbest olmalı.

Eğer maç 2-2 bitseydi futbolcular hakkında ne konuşulacaktı acaba .. Bırakın bu işleri Elano'nun gerçek oyunu bu değil elbet ama gerçek oyununu oynadığında da kalkıp konuşmayın o zaman Elano süper bilmem ne diye ..

Yalnız Elano'nun Ayhan'a dediği "Fuck Off" da güzel durmadı bence .. Maç içindeki heyecana veriyorum .. Sen iyi futbolcusun Elano daha zamanın var azcık daha sabır ..

Gerçekten düşünce özgürlüğünün olduğu bir forumda hala resmi sitede fotoğrafı yeralan bir futbolcu hakkında yazabilmek serbest olmalı. Yılların Galatasaraylısı Ayhan'a 'Ayhan rezilsin sen' demek bile serbest ise kişinin sadece fikirlerini yazabilmesi serbest olmalı.

Yorum yazacak bile halim yok ama ;

-Lincoln konusu ; Bu topakta tartışılmayacak . Ya da başka alakasız yerlerde .

-Ayhan ya da herhangi bir futbolcumuza bu tür ifadelerde " report " tuşunu kullanınız .

-Kötü bir şey cezasız kalırsa ( ki kalmaz ;) ) o kötü şeyi tekrar yapmak serbest olur mu ?

Evet hemen ne bu sinir diyorum ?

Maçı izlediniz mi bilmiyorum ama Elano'nun her işine karıştı Ayhan.

Oyun kuruculuk görevine bile karıştı deyim yerindeyse.

Frikik atacak gene karıştı en sonunda Elano patladı orda zaten.

Ayhan karışmasaydı eminim daha da iyi olacaktık. Dikkat edin her oyunu Ayhan başlattı neredeyse.....

Sahada ne yaptığını bilen 1-2 kişiden biriydi, diğeride Mustafa'ydı.

İyi ki almışız seni Elano !!!

Ayhan kaç tane duran topu iyi kullanmış bunu kullanıcak.

Elano kac tanesini iyi kullandi madem Ayhan'in 8 senedir kullandigi duran toplarin analizini yaptin bunu da yap hele.

Fuck off dedi mi bilmiyorum, sadece off dedigini duydum, o yuzden birsey diyemem ama takim kaptanina saha icinde fuck off diyen adama tepkimi koyarim.

Resmi futbolcumuz Cassio Lincoln bu Elano'dan 10 kat daha iyi bir futbolcu.

Hala Lincoln karşılaştırması.Bıkmayacak mısınız?Anlama güçlüğü filan mı var?Elano merkez ortasaha oyuncusudur amf değil!Ayhan'ın işine karıştığı,Arda'nın tek pas oynamasını bilmediği bir takımda çok iyi oynuyor bence.Ayıptır arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim.

Elano yanlis pozisyonda oynuyor ve bence bu gidisle biraz zor forma girer. seneye artik insallah.

Mustafa'dan sonra takımın en iyi oyuncusuydu. Daha da iyi olacak! Yeter ki rahat bırakın adamı!

Milli takımda harikalar yaratıyor bize gelince tık yok...Bir an önce alışmalı takıma..

Galatasaray'ın en yeni futbolcusu, Galatasaray'ın en eski futbolcusuna parlıyor. Haydi Elano iyi olsa neyse deriz. Elano sahada varmı yokmu belli değil. Adeta yürüyor. Sıfır yaratıcılık. Ayhan ise iyi de kötü de oynasa her zaman presini, top çalmasını yapan bir isim. Formasını terleten bir isim.

Takımın bugün en iyilerinden biriydi. Hatta aklıma başka isim gelmiyor, en iyisiydi. Lincoln tartışılırsa bu konu içersinde direk şutlanır o kişi, söyliyeyim.

Gidin başka yerde tartışın o herifi.

Elano ulaaan !

Elano kac tanesini iyi kullandi madem Ayhan'in 8 senedir kullandigi duran toplarin analizini yaptin bunu da yap hele.

Fuck off dedi mi bilmiyorum, sadece off dedigini duydum, o yuzden birsey diyemem ama takim kaptanina saha icinde fuck off diyen adama tepkimi koyarim.

Dedi ya görüntüleri izle .. Ben deağzını okudum .. Bildiğin Fuck Off dedi .. Çok da abartmayalım maç hırsına verdim ben..

Galatasaray'ın en yeni futbolcusu, Galatasaray'ın en eski futbolcusuna parlıyor. Haydi Elano iyi olsa neyse deriz. Elano sahada varmı yokmu belli değil. Adeta yürüyor. Sıfır yaratıcılık. Ayhan ise iyi de kötü de oynasa her zaman presini, top çalmasını yapan bir isim. Formasını terleten bir isim.

Yürüyor, yaratıcılık sıfır ? Ayhan pres top çalma ?

Yapma Allah aşkına !

Ayhan Elano'nun her işine karışmasa, oyun kuruculuğu ona verse bak nasıl oluyor bu maç.

Elano'ya pas bile gelmedi. Elano etkili olduğu anlarda geriye geldi top aldı ters top felan attı.

Lincoln'ü öveceksen, Elano'yu kötüleyeceksen işimiz var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt