mehmet fırat1
Sarı Üye
- 15 Şubat 2009
- 219
- 0
- 1.286
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
bugün harikalar yarattı.
bugün harikalar yarattı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En azından ne yaptığını biliyordu, ayhana resti çekmeside çok iyi oldu
Sen maçı izledin mi? Elano takımın aklı başında oynayan 1-2 futbolcusundan biriydi.
BU KONUDA LINCOLN YER ALMAYACAK. BAŞKA DA UYARI YAPILMAYACAK. GIDIN LINCOLN FORUMU KURUN ORADA TARTIŞIN ÇOK İSTİYORSANIZ.
Gerçekten düşünce özgürlüğünün olduğu bir forumda hala resmi sitede fotoğrafı yeralan bir futbolcu hakkında yazabilmek serbest olmalı. Yılların Galatasaraylısı Ayhan'a 'Ayhan rezilsin sen' demek bile serbest ise kişinin sadece fikirlerini yazabilmesi serbest olmalı.
Yalnız Elano'nun Ayhan'a dediği "Fuck Off" da güzel durmadı bence .. Maç içindeki heyecana veriyorum .. Sen iyi futbolcusun Elano daha zamanın var azcık daha sabır ..
rest çekti ben de bir şey yapacak sandım.ayhan bile daha iyi kullanırdı.
Ayhan kaç tane duran topu iyi kullanmış bunu kullanıcak.
Resmi futbolcumuz Cassio Lincoln bu Elano'dan 10 kat daha iyi bir futbolcu.
Elano kac tanesini iyi kullandi madem Ayhan'in 8 senedir kullandigi duran toplarin analizini yaptin bunu da yap hele.
Fuck off dedi mi bilmiyorum, sadece off dedigini duydum, o yuzden birsey diyemem ama takim kaptanina saha icinde fuck off diyen adama tepkimi koyarim.
Galatasaray'ın en yeni futbolcusu, Galatasaray'ın en eski futbolcusuna parlıyor. Haydi Elano iyi olsa neyse deriz. Elano sahada varmı yokmu belli değil. Adeta yürüyor. Sıfır yaratıcılık. Ayhan ise iyi de kötü de oynasa her zaman presini, top çalmasını yapan bir isim. Formasını terleten bir isim.