#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

devrim renkdaş. bizim aldığımız formalarında etkisi yok mu ? para veriyoruz ve eleştiri hakkımız muhakkak var. bende 10 hafta boyunca takıma bişey katmayan bi futbolcunun takımdan derhal gönderilmesini isterim. yazık emeklere ya.

Renktaş ben Elano'yu bu maçta diğer maçlara göre daha iyi buldum.Gitmesini istemek için daha erken bana göre.

Elano'ya biraz da olsa güvenmek şart. Adam istediğinizi yapamadı diye sayıp sövmek biraz ağır kaçmıyormu ? bi maçta ceza sahası dışından güzel bir gol atmıştı sanırm. O zaman neden kimse eleştirmedi herkez övdü adamı...doğruya doğru bi maç için yerden yere vurmak gerekmez. !

Arkadaş ruhumuz fışkırık bizim. Şöyle adam gibi dökülelim diyen yok. De ki Elano şöyle yapmalı, şurda oynamalı. Ama yok. Haram zıkkım etmek en akıl karı. Vay halimize. Akıllanasımız gelmiyor bir türlü her nedense. :)

bu ne yaa ne kufurunden bahsedıosun sen

Ayhan 'a "git başımdan" (İng: F.k off) dedi bir frikik kullanırken, onu kastediyordur.

Ayhan bu seviyedeki lafları sık kullandığı için alınmamıştır diyorum bende...

Güney Amerika'lı oyuncu istemiyorum artık.Bu kadar olmaz.Kewell girdi oyuna nasıl tempomuz yükseldi.Bu Elano harbiden nasıl oynamış 35 defa Milli Takım'da Brezilya'da ya?

bilmiyorum belki ben yanlış gördüm.Ama boşver 4 sezon önce Mondragon'a nasıl küfürler etmişti maç sonunda Ayhan,hatırlıyosunuzdur umarım.Bunların hepsi müstahak Ayhan'a ! :confused:

Ama emin olmadan bu tür şeylere buraya taşıyarak futbolcuları hedef gösteriyorsunuz... İnsanların kafalarında farklı şeyler düşündürüyorsunuz.

Size göre Ayhan haketmiş olsa bile daha sağduyulu olmanız gerekir.

Ama emin olmadan bu tür şeylere buraya taşıyarak futbolcuları hedef gösteriyorsunuz... İnsanların kafalarında farklı şeyler düşündürüyorsunuz.

Size göre Ayhan haketmiş olsa bile daha sağduyulu olmanız gerekir.

evet haklısın belkide..90 +3 dk.'ya kadar sağduyumuz devam etti , ama sonra...

Hagiden sonra İyi başlayan 10 numaraların sonu bizde kötü bitti hep..Elano vazgeçilmez olucak eminim..

Hagiden sonra İyi başlayan 10 numaraların sonu bizde kötü bitti hep..Elano vazgeçilmez olucak eminim..

Onur sen yapma bari bu adam 10 numara değil.:oAyrıca devam edin sövmeye(lafım sana değil Onur).Aynısını geçen sene fenerliler Emre için yaptı.O da hazırlık kampına katılmadı.Şimdi ise Emre'siz top oynayamıyor fener.Ama siz görmeyin bunu.Sövmek daha kolay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt