#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

elano kalıyor beyler boşuna umutlanmayın

Tiago +5 m. euro ya Elano yu elden çıkarmak gerekir.

eğer denildigi gibi 5 yabancı transferi olacaksa elano gider büyük ihtimal.

Gitse de olur gitmesede. Bu sene iyi bir performans gösteremedi ama bu sene daha iyi olcak diye düşünüyorum.

Kampa katılacağın günü bekliyorum reis.

Biraz önce Lig TV'de Brezilyanin bir kanaliyla Elano'nun Istanbulda yaptigi bir röportaji izledim. Hic bu kadar inceden görmemistim Elano'yu. Adam cok mütevazi, bu cok sasirtti beni...

Istanbul icin Brezilya'dan sonra en mutlu oldugum yer dedi, spikere bogaz turu yaptirip, Galatasaray Adasina götürdü, kebaplari, mezeleri teker teker tanitti. Büyük sempatimi kazandi hal ve tavirlarla ve son olarak da Ukrayna'da para icin oynadigini söyledi, -20 derecede ekonomik duruma baktim, ailemin gelecegini koruma altina aldim dedi...

Zaten her oyuncu para için oynar. Ekstradan kulübe karşı özel sevgisi vardır o ayrı.

Çok büyük Galatasaray'lı geçinen sözde efsanevi futbolcularımızın niye her biri ayrıldıktan sonra "alacaklarım vardı" lafları ediyor?

atakan gidişatı değil kendi istediğini söylüyor:asd:

Adnan sezgin 2 oyuncu daha alıcağız demiş.Bir tane eksik kalıyor oda Elanonun gitmesi sanırım.

Gidişatla ne alakası var Atakancım. Adam sakattı , ekstra izin istemiş dönecek işte bu hafta içinde. :)

Kadrodan çıkarıldı falan da basının uydurmaları. Adama sağlık kontrolü yapılmadı ki daha o kadroya adı verilsin. .

Bu arada Lincoln sakatlanınca tü kaka oluyordu.Bakın medya elano içinde yazıyor.Ya Elano da suçlu ya da Lincolne haksızlık ettik.Bence ikincisi.

Adnan sezgin 2 oyuncu daha alıcağız demiş.Bir tane eksik kalıyor oda Elanonun gitmesi sanırım.

Bu arada Lincoln sakatlanınca tü kaka oluyordu.Bakın medya elano içinde yazıyor.Ya Elano da suçlu ya da Lincolne haksızlık ettik.Bence ikincisi.

Cana

Pino

Kewell

+

+

Neresi eksik kalıyor? 6 transfer mi oluyor yoksa? Elano buranın yavrum, yedirmeyiz.

Cana

Pino

Kewell

+

+

Neresi eksik kalıyor? 6 transfer mi oluyor yoksa? Elano buranın yavrum, yedirmeyiz.

5 oyuncu alacağız demişti başkan.2 si geldi Adnan sezginde 2 oyuncu daha alacağız demiş.Bir kişi eksik kalıyor Elanonun gitmeside transfer sayılıyor sanırım.5 eder.

Elano reis beklemedeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt