#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

başkanın son açıklamasındna sonra çok yüksek fiyat verilmemesi halinde satılmayacaktır heralde,kesin kanıya varmadım ne bilim ben,sadece satılmaması daha yüksek ihtimal görünüyor.

kalıyo işte gençler kasmayın tamam kapaklara hazırlıklı olun:asd:

elano size kapakları takcak serhat en çok o yüzden kalmasına sevindim:o

Kendi içinde çelişiyorsun sen.

öööfffff lafın gelişi dedik onları,yönetmdenmiyim olm ben:o,ayrıca sende burda gidecek demişsin bak sen nerden biliosn:o

Gidecek mi demişim? :) Gelirseler gidecektir demişim. Yani gelmezlerse gitmez anlamına geliyor bu. Ama sen her şekilde Elano kalacak diyorsun.

Bencede satılması Galatasaray için en hayırlısı. Her ne kadar bizde bazı nedenlerden dolayı verimli olamasada kaliteli oyuncudur kendisi. Kalırsa da faydalı olacağını sanmıyorum. Verimli olabilmesi için oynadığı bölgenin, sistemin değişmesi yada bu sistemde Mustafa Sarpı kesmesi gerekir. Rijkaard ise ne sistemden nede Sarptan vazgeçmeyecektir. Şuan gündemde olan transferler gelirse de yedek kalacaktır.

Bencede satılması Galatasaray için en hayırlısı. Her ne kadar bizde bazı nedenlerden dolayı verimli olamasada kaliteli oyuncudur kendisi. Kalırsa da faydalı olacağını sanmıyorum. Verimli olabilmesi için oynadığı bölgenin, sistemin değişmesi yada bu sistemde Mustafa Sarpı kesmesi gerekir. Rijkaard ise ne sistemden nede Sarptan vazgeçmeyecektir. Şuan gündemde olan transferler gelirse de yedek kalacaktır.

Sistemin değişmesine gerek kalmadan da faydalı olabilir. Kendisi ofansa yönelik bir oyuncudur ve ofansa yönelik kullandığımız çoğu bölgede iş görür. Veya bence en iyisi Rosicky, Ledesma'da gelirse sağ içte oynaması olur. Böylece istediğimiz pas oyununu gerçekten yapabilecek bir kadroya sahip olmuş oluruz;

Ufuk

Sabri - Neill - Ali - Hakan

Cana - Ledesma

Elano - Rosicky - Arda

Baros​

Şimdi bu düzende oynarsak, Sabri zaten ileri-geri durmadan çalıştığı için Elano sağ içte gayet iyi oynar. Cana zaten kendini ispatlamış bir ön libero ve top ayağına geldiğinde topu ayağında tutmadan hızlıca düşünüp pasını hemen aktarıyor. Ledesma zaten pas tekniği iyi olan birisi. Elano'da mücadele eden bir oyuncu ve oyunun sadece tek yönünü düşünmeyen bir oyuncu, topsuz alanı da çok iyi oynuyor. Bunun dışında Rosicky'de aynen böyle topsuz alanı çok iyi oynayan bir oyuncu, diğer özelliklerini zaten saymıyorum ve Arda'da sürekli mücade eden bir oyuncu. Çok iyi top çaldığını hepimiz biliyoruz. Ve bu saydığım oyuncuların hepsi (Cana hariç) pasör oyuncular , teknikleri ve oyun zekaları üst düzey oyuncular.

Keşke böyle oynasak...

Elanonun bize yapabileceği tek fayda iyi bir fiyata satılması olur.Yok oyun zekasıymış pasörmüş hani nerde bu özellikler?%60 pas yüzdesiyle oynarken mi gördünüz bunları? Yada 0 asistle oynarken? yok geride oynamışmış yanındaki oyuncular kazmaymışmış.Sabrinin bile iyi bir ara pasından asisti var.Hani şu şuursuz dediğiniz adam.

Elanoya dikkat edin adamda önsezi denen bişey yok, adam arkadan topu almak için geliyor elano hissetmiyor bile sonundada kaptırıyor.Birde mücadele eden bir oyuncu diyorsunuz ki tam bir facia.İnanın Lincoln kadar savunmaya yardım edişi savunma bilgisi yoktur elanonun.Rakibi zorlaması, top kapması rakibin önünü kapaması(bunu çok etkisiz biçimde yapıyor hakkını yemeyelim) bunların hiçbirini görmedik bir sezon boyunca.

Brezilya milli takımındada durum farklı değildi sadece gol attı diye kapandı bu gerçekler.Bizdeki oyunundan çok farklı oynadı felan diyeni Allah çarpar.Hatta maiconun performansını bile elanoya yoranlar varki tam bir rezalet.Hiç interi felanda izlememişler heralde.Maicon zaten sürekli ileri çıkan bu tarz bir oyuncu.Bırakın elanoda önünde boş koşan adama pasını verebilsin bunu futbolcu lisansı olan hatta olmayan herkes yapabilir.

Bu olayı bile çok müthiş bir şekilde gösterdiniz.Sanırsın maicon interde veya daha önce hücüma çıkamayan bir halta yaramayan çağlar tarzı bir oyuncu.Hayatımda gördüğüm en overrated oyuncudur Elano.

Elanonun bize yapabileceği tek fayda iyi bir fiyata satılması olur.Yok oyun zekasıymış pasörmüş hani nerde bu özellikler?%60 pas yüzdesiyle oynarken mi gördünüz bunları? Yada 0 asistle oynarken? yok geride oynamışmış yanındaki oyuncular kazmaymışmış.Sabrinin bile iyi bir ara pasından asisti var.Hani şu şuursuz dediğiniz adam.

Elanoya dikkat edin adamda önsezi denen bişey yok, adam arkadan topu almak için geliyor elano hissetmiyor bile sonundada kaptırıyor.Birde mücadele eden bir oyuncu diyorsunuz ki tam bir facia.İnanın Lincoln kadar savunmaya yardım edişi savunma bilgisi yoktur elanonun.Rakibi zorlaması, top kapması rakibin önünü kapaması(bunu çok etkisiz biçimde yapıyor hakkını yemeyelim) bunların hiçbirini görmedik bir sezon boyunca.

Brezilya milli takımındada durum farklı değildi sadece gol attı diye kapandı bu gerçekler.Bizdeki oyunundan çok farklı oynadı felan diyeni Allah çarpar.Hatta maiconun performansını bile elanoya yoranlar varki tam bir rezalet.Hiç interi felanda izlememişler heralde.Maicon zaten sürekli ileri çıkan bu tarz bir oyuncu.Bırakın elanoda önünde boş koşan adama pasını verebilsin bunu futbolcu lisansı olan hatta olmayan herkes yapabilir.

Bu olayı bile çok müthiş bir şekilde gösterdiniz.Sanırsın maicon interde veya daha önce hücüma çıkamayan bir halta yaramayan çağlar tarzı bir oyuncu.Hayatımda gördüğüm en overrated oyuncudur Elano.

Bir insanı sevmeyebilirsin, nefret bile edebilirsin ama var olan özellikleri nefretin yüzünden yokmuş gibi söyleyemezsin, Allah çarpar adamı. Pas yüzdesi, oyun zekası hani nerede demişsin ve %60 ile oynuyor demişsin. Bunu tüm sene söyledin bıkmadan usanmadan ama biraz düşünsen bu %60 olayını çok rahat çözerdin. Aynı Elano neden milli takımda en az %70-80 pas yüzdesiyle oynuyor peki ? Veya sen tut getir Xavi'yi bizim takımda %80-90'larda pas yüzdesiyle oynayabilecek mi ? Hayır. Peki o %60 olduğu için pasör özelliğini kaybetmiş olacak mı ? Hayır.

Şimdi pas tekniği kötü olan birisi ve oyun zekası olmayan birisi şunları yapar mı Allah aşkına şu mübarek ayda doğru düzgün cevap ver bana.

[video=youtube;9kBug6vbcvU]https://www.youtube.com/watch?v=9kBug6vbcvU[/video]

[video=youtube;_vec5yM6rlw]https://www.youtube.com/watch?v=_vec5yM6rlw&feature=related[/video]

[video=youtube;wHNvMYmHcPU]https://www.youtube.com/watch?v=wHNvMYmHcPU[/video]

[video=youtube;W5eGe6_Wu40]https://www.youtube.com/watch?v=W5eGe6_Wu40&feature=related[/video]

...en ufak örnek mesela bunlar. Bu videoları dünyada futbolla ilgilenen hangi insana göstersen sana der ki " bu adam pasör, bu adamın oyun zekası üst seviyede " . Bunu der yani ki 60 metrelik ayağa paslarını (sizin deyiminizle top şişirmelerini (!) ) koymadım bile sen düşün artık.

Elano'yu beğenmeyenlere hiç birşey diyemem, saygı duyarım. Ama bu forumda Elano'yu Barış'tan Sarp'tan kötü diyenler var, oyun zekasını,kalitesini küçümseyenler var ki bunlar ya "çoluk çocuk" ki umarım öyledir, ya da futboldan anlamayan cahil cüheladır. Başka açıklaması yok bunun.

Bir insanı sevmeyebilirsin, nefret bile edebilirsin ama var olan özellikleri nefretin yüzünden yokmuş gibi söyleyemezsin, Allah çarpar adamı. Pas yüzdesi, oyun zekası hani nerede demişsin ve %60 ile oynuyor demişsin. Bunu tüm sene söyledin bıkmadan usanmadan ama biraz düşünsen bu %60 olayını çok rahat çözerdin. Aynı Elano neden milli takımda en az %70-80 pas yüzdesiyle oynuyor peki ? Veya sen tut getir Xavi'yi bizim takımda %80-90'larda pas yüzdesiyle oynayabilecek mi ? Hayır. Peki o %60 olduğu için pasör özelliğini kaybetmiş olacak mı ? Hayır.

Şimdi pas tekniği kötü olan birisi ve oyun zekası olmayan birisi şunları yapar mı Allah aşkına şu mübarek ayda doğru düzgün cevap ver bana.

[video=youtube;9kBug6vbcvU]https://www.youtube.com/watch?v=9kBug6vbcvU[/video]

[video=youtube;_vec5yM6rlw]https://www.youtube.com/watch?v=_vec5yM6rlw&feature=related[/video]

[video=youtube;wHNvMYmHcPU]https://www.youtube.com/watch?v=wHNvMYmHcPU[/video]

[video=youtube;W5eGe6_Wu40]https://www.youtube.com/watch?v=W5eGe6_Wu40&feature=related[/video]

...en ufak örnek mesela bunlar. Bu videoları dünyada futbolla ilgilenen hangi insana göstersen sana der ki " bu adam pasör, bu adamın oyun zekası üst seviyede " . Bunu der yani ki 60 metrelik ayağa paslarını (sizin deyiminizle top şişirmelerini (!) ) koymadım bile sen düşün artık.

İstisnalar kaydeyi bozmaz olayını bilmiyorsun sanırım?Sabride uzaktan gol atıyor her sene 1-2 tane.Ama matematik denen bir olay var yüzdeye vurunca gerçek başarıyı görüyoruz.Ayrıca %60 oynamasının tek sebebi elanonun kendisir.Çünkü Barış ve sarp yüzde80 lerdeydi.E elano ileri mi pas oynuyor?Hayır oda değil en çok caner erkine pas vermiş geçmiş mesajlarda var bu.Zaten asisti felanda yok top şişirmeye ileri oynamak diyorsan oda ayrı tabi.

Elano'yu beğenmeyenlere hiç birşey diyemem, saygı duyarım. Ama bu forumda Elano'yu Barış'tan Sarp'tan kötü diyenler var, oyun zekasını,kalitesini küçümseyenler var ki bunlar ya "çoluk çocuk" ki umarım öyledir, ya da futboldan anlamayan cahil cüheladır. Başka açıklaması yok bunun.

Aynen çoluk çocuk kardeşim.

Elano G.Saray'a gelmiş en buyuk, en kaliteli 2-3 oyuncudan biridir. Ulkemizin fizige dayalı, teknik yoksunu oyun anlayışı, Elano'nun hatası değil, yanında Sarp, Barış oynuyor. Elano'nun yanına Pirlo'yu alalım. Ligin sertliği için federasyona başvuralım, hakemlerden yardım isteyelim. Olmadı liglerden çekilelim, yakın olması nedeniyle Yunan ya da Bulgar liginde mucadele edelim.

Not: Ciddi değilim, taş atıyorum Elano'ya.

Oğlum seviyorum lan seni! Bu beceriksiz transfer komitesi orta sahaya 2 değil de 1 takviye yapsın,bu adam gitmesin.

Dünya kupası stresini atmış Elano çok daha iyi performans gösterecektir.

rosicky,ledesma da gelmedi,kıvırmış scoutgs,bide elano gitsin tam olsun bence,kafamızda saç kalmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt