#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Elano'yu - kendisi hakkında bildiğim kadarıyla - yazıyım.

Manchester City'nin, - para geldikten sonra - 'ki ilk büyük transferidir. 2 senede 10, 15 kadar maçını izledim, Avrupa kupaları dahil. Kendisi hakkında edindiğim izlenim şu şekilde;

Bu adam maça konsantre şekilde çıkar, kendini verir, ve istekli oynarsa, sahanın en iyi oyuncusu olmaması işten bile diğil. İnanılmaz, süper bir yetenek. Hayatımda gördüğüm en iyi frikik ustalarından biri.

Yanlız, bu adam sandığınız gibi Lincoln'un yerinde oynayacak bir adam diğil, tam olarak. Elano, - izlediğim kadarıyla - orta alandan üçgenler yaratarak, yer açan, takımın kanatlardan bindirmesine olanak sağlayan, yeri geldiğinde füze gibi depar atabilen, çok sert ve sağlam paslar atabilen bir adam. Topla oynayışı Lincoln gibi yumuşak diğil. Sert ve sağlam, hızlı oynayan bir adam. Asla varyete yapmayan, ve direk sonuca yönelik süratli oyun oynayan bir adam. Bu adama maestro diyemezsiniz, ancak organize oyunda, görevini kusursuza yakın, hatta fazlasıyla yerine getirebilen bir -bomba- diyebilirsiniz.

Rijkaard ve Neskeens, bu adamı takıma tam olarak monte ettikleri takdirde meyvasını fazlasıyla alacaklardır. Tabi akıllarda soru işareti kalıyor ; Elano girdiği takdirde, orta sahadan birini çıkarmak zorundasınız; Bu Ayhan'mı olur, Barış'mı olur, Kewell'mı olur onu hoca bilir. Ben şahsen Kewell'ın Keita'yla yarı zamanlı oynamasından yanayım. Elano, Linderoth ve Barış'la beraber orta saha ve forvet arasında oynamalıdır.

Yanlız bu adamın bir problemi var ; bazen, deplasman maçlarına gitmiyor, hele hele bazen, - özellikle önemsiz maçlarda -, - küçük rakiplere karşı - tamamen isteksiz oynuyor, sahada hayalet gibi dolanıyor. Örneğin, geçtiğimiz sezon Stoke, Hull ve Boro maçlarında adamın adını duymadım. Ancak büyük maçlarda, Avrupa maçlarında, %100 inanılmayacak kadar mükemmel bir performansla oynuyor, böyle bir artısıda var.

Kısacası iyi bir transfer. Doğru kullanılırsa, çok büyük işler yapar. Huyuna gidilmeli ve çok sık oynatılmalı. Rijkaard ve Neskeens'in bu adamdan en iyi verimi alacağına şüphem yok.

Zaten Lincoln gibi olmasın sert olsun erkek gibi,Lincoln'ü bayan voleybol takımına almak lazım...

lincolnden kurtulduğumuz iyi oldu. Elano ondan çok daha kaliteli;)

Birkaç resmini koyacak biri yok mu, şöyle goller atıldığındaki tepkilerini falan??

Elano'yu - kendisi hakkında bildiğim kadarıyla - yazıyım.

Manchester City'nin, - para geldikten sonra - 'ki ilk büyük transferidir. 2 senede 10, 15 kadar maçını izledim, Avrupa kupaları dahil. Kendisi hakkında edindiğim izlenim şu şekilde;

Bu adam maça konsantre şekilde çıkar, kendini verir, ve istekli oynarsa, sahanın en iyi oyuncusu olmaması işten bile diğil. İnanılmaz, süper bir yetenek. Hayatımda gördüğüm en iyi frikik ustalarından biri.

Yanlız, bu adam sandığınız gibi Lincoln'un yerinde oynayacak bir adam diğil, tam olarak. Elano, - izlediğim kadarıyla - orta alandan üçgenler yaratarak, yer açan, takımın kanatlardan bindirmesine olanak sağlayan, yeri geldiğinde füze gibi depar atabilen, çok sert ve sağlam paslar atabilen bir adam. Topla oynayışı Lincoln gibi yumuşak diğil. Sert ve sağlam, hızlı oynayan bir adam. Asla varyete yapmayan, ve direk sonuca yönelik süratli oyun oynayan bir adam. Bu adama maestro diyemezsiniz, ancak organize oyunda, görevini kusursuza yakın, hatta fazlasıyla yerine getirebilen bir -bomba- diyebilirsiniz.

Rijkaard ve Neskeens, bu adamı takıma tam olarak monte ettikleri takdirde meyvasını fazlasıyla alacaklardır. Tabi akıllarda soru işareti kalıyor ; Elano girdiği takdirde, orta sahadan birini çıkarmak zorundasınız; Bu Ayhan'mı olur, Barış'mı olur, Kewell'mı olur onu hoca bilir. Ben şahsen Kewell'ın Keita'yla yarı zamanlı oynamasından yanayım. Elano, Linderoth ve Barış'la beraber orta saha ve forvet arasında oynamalıdır.

Yanlız bu adamın bir problemi var ; bazen, deplasman maçlarına gitmiyor, hele hele bazen, - özellikle önemsiz maçlarda -, - küçük rakiplere karşı - tamamen isteksiz oynuyor, sahada hayalet gibi dolanıyor. Örneğin, geçtiğimiz sezon Stoke, Hull ve Boro maçlarında adamın adını duymadım. Ancak büyük maçlarda, Avrupa maçlarında, %100 inanılmayacak kadar mükemmel bir performansla oynuyor, böyle bir artısıda var.

Kısacası iyi bir transfer. Doğru kullanılırsa, çok büyük işler yapar. Huyuna gidilmeli ve çok sık oynatılmalı. Rijkaard ve Neskeens'in bu adamdan en iyi verimi alacağına şüphem yok.

Kewell'la Keita'yı yarı zamanlı oynayacaklar diye mi o kadar para verdik biz. Keita tam kondüsyon depolasın 90 dk'yı çıkartır aslanlar gibi. Artık Kewell'la rotasyona girebilecek bir sürü futbolcumuz oldu bu sene. Aydın, Serdar, biraz daha kasarsak Alpaslan bile..

https://www.milliyet.com.tr/Spor/So...=08.08.2009&b=Elano-Benayoun kapidan cevrildi

Gülüyorum bu haberlere. Hakkaten bu kadar mı ucuz bu medya her haberleriyle satılık olduklarını belli ediyorlar. Bakalım Beşiktaş'ın alacağı 10,5 numaranın (lafa gel) durumu hepimiz tarafından ne kadar biliyo olucak. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Geçiyoruz bu haberi de bir çırpıda...

Ekli dosyalar

• elano.webp
    elano.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 157
  • elano1.webp
    elano1.webp
    18 KB · Görüntüleme: 178
  • elano2.webp
    elano2.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 154
  • elano4.webp
    elano4.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 144

Elano o saati begeniyor herhalde :D Karsilama'da o saati de takti:D

https://www.milliyet.com.tr/Spor/So...=08.08.2009&b=Elano-Benayoun kapidan cevrildi

Gülüyorum bu haberlere. Hakkaten bu kadar mı ucuz bu medya her haberleriyle satılık olduklarını belli ediyorlar. Bakalım Beşiktaş'ın alacağı 10,5 numaranın (lafa gel) durumu hepimiz tarafından ne kadar biliyo olucak. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Geçiyoruz bu haberi de bir çırpıda...

:D:allecto::ciftetelli::m26::wave::asd::2aloh1::008:

benden bu kadar

Elano'nun son durumunu bilmeyen adamın yıldırayın ve nihatın son durumundan haberi var mı acaba

haber tamamen sallama

Türk spor medyası diye birşey yoktur hiçbir gazetenin spor bölümü para etmez o kadar

Galatasaray'da en fazla merak edilen isim olan son transfer Elano Blumer, Netanya maçında Ali Sami Yen Stadı'nın atmosferine ve taraftarların coşkusuna hayran kaldı. Brezilyalı oyuncunun yarınki Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği ifade edildi.

imbom'un süper transferi Elano, Netanya maçında atmosferi ve takım arkadaşlarını mükemmel bulduğunu söyledi.

Arda başta olmak üzere Aydın, Keita ve bütün takım arkadaşlarına hayran kaldığını belirten Elano, antrenman eksiğini kapatmak için takım arkadaşlarından ayrı çalıştığını bildirdi. Elano’yu Rijkaard’ın tam hazır olmadığı için büyük ihtimalle Gaziantepspor maçı kadrosuna da almayacağı öğrenildi. Sambacı futbolcu ikinci haftada Ali Sami Yen’de oynanacak Denizlispor maçının kadrosunda bulunacak.Fotospor

Rıdvan efendi gene patlattı bombaları dün gece.Neymiş Galatasaray geçen senelerde orta sahada top yapan bir takımmış ama bu sene bunu yapacak oyuncusu yokmuş.:ka23::cheeky-smiley-022:Bu ezik herif Elano transferinden hala haberdar değil heralde.Arda-Topal-Elano üçlüsü rakibe top göstermez pas manyağı yapar.Galatasaray'ın Xavi-Toure-Iniestas'dır bu üç oyuncu.Ama oraya objektifim ayağına çıkıp fener fanatikliği yapan Rıdvan bunu bilmiyor,bilmek istemiyor.İnsanı spor programı izlemekten soğutuyorlar.:(

Rıdvan efendi gene patlattı bombaları dün gece.Neymiş Galatasaray geçen senelerde orta sahada top yapan bir takımmış ama bu sene bunu yapacak oyuncusu yokmuş.:ka23::cheeky-smiley-022:Bu ezik herif Elano transferinden hala haberdar değil heralde.Arda-Topal-Elano üçlüsü rakibe top göstermez pas manyağı yapar.Galatasaray'ın Xavi-Toure-Iniestas'dır bu üç oyuncu.Ama oraya objektifim ayağına çıkıp fener fanatikliği yapan Rıdvan bunu bilmiyor,bilmek istemiyor.İnsanı spor programı izlemekten soğutuyorlar.:(

Ahahaha, yine mi bizden bahsetti? Bizimle alakası olmayan maçların sonrasında bile bizden bahsetmeden duramıyor. Bu ne kuyruk acısıdır, bu ne korkudur, ayrıca bu ne ezikliktir? Korkunun ecele faydası yok ama Rıdvan'cım, gümbür gümbür geliyoruz!:ka19:

Ben size diyorum ya herkes bizi merak ediyor, bizden korkuyor.

Dün Sansal mesela maratonda Besiktas maci konusurken 2 de 1 "Galatasarayi merak ediyorum, fantastik oyuncular aldilar" "Elanoyu merak ediyorum, nerde oynicak ki" diye Galatasaray hakkinda konusmaya basliyordu.

Besiktas ve Fenerliler bizim stoperlerle dalga geciyorlardi daha 2 hafta önce. Simdi Billica ve Ferrari ye "canli bomba" ve " cok yavas, Ferrarinin F`si bile etmez" diyorlar))))))

Ağzımdan aldın yemin ederim lafı.

ELano lan, boru mu :)

Sanki Arda, Kewell, Topal takımdan ayrıldı da Galatasaray pas yapamaz hale geldi.

Hey Allah'ım :)

Sakin olup bu adama küfretmemek zor gerçekten. Ben hiçbir zaman beğenmedim yorumlarını, çok yanlı buldum, ama birçok arkadaşım tersini savunuyordu, ama feneri de eleştiriyor diye. Takımdan kim gitti lan rıdvan ortada top yapacak adam kalmadı, Arda ortaya çekildi, Elano geldi, Sarp geldi, Ayhan duruyor, Topal bizimle. Bari objektif olmayacaksın, biraz beynini kullan, daha yaratıcı bir şekilde kuyruk acını dindir be kardeşim, en olmayacak yerden sallıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt