#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Sakin olup bu adama küfretmemek zor gerçekten. Ben hiçbir zaman beğenmedim yorumlarını, çok yanlı buldum, ama birçok arkadaşım tersini savunuyordu, ama feneri de eleştiriyor diye. Takımdan kim gitti lan rıdvan ortada top yapacak adam kalmadı, Arda ortaya çekildi, Elano geldi, Sarp geldi, Ayhan duruyor, Topal bizimle. Bari objektif olmayacaksın, biraz beynini kullan, daha yaratıcı bir şekilde kuyruk acını dindir be kardeşim, en olmayacak yerden sallıyorsun.

Bu Ntvspor'un bütün yorumcular böyle.Bi Sergen'den olumlu yorumlar dinledim şu ana kadar.Ama takacak kapakları Elano.İyi hazırlasınlar kendilerini.

Bu Ntvspor'un bütün yorumcular böyle.Bi Sergen'den olumlu yorumlar dinledim şu ana kadar.Ama takacak kapakları Elano.İyi hazırlasınlar kendilerini.

Sergen'de Fenerbahçe'ye, Beşiktaş'a (özellikle Delgado'ya) giydiriyor.. Bizim takımı övüyor.. Seviyoruz Sergen'i..:D

Rıdvan efendi gene patlattı bombaları dün gece.Neymiş Galatasaray geçen senelerde orta sahada top yapan bir takımmış ama bu sene bunu yapacak oyuncusu yokmuş.:ka23::cheeky-smiley-022:Bu ezik herif Elano transferinden hala haberdar değil heralde.Arda-Topal-Elano üçlüsü rakibe top göstermez pas manyağı yapar.Galatasaray'ın Xavi-Toure-Iniestas'dır bu üç oyuncu.Ama oraya objektifim ayağına çıkıp fener fanatikliği yapan Rıdvan bunu bilmiyor,bilmek istemiyor.İnsanı spor programı izlemekten soğutuyorlar.:(

Bu konuda Rıdvan'a katılıyorum. Elano, Arda, Kewell ve Keita son bölgede çok değerli oyuncular. Ama ön liberolarımız gerçekten zayıf. Mehmet Topal umarım düzelecek ve oynayacaktır. Ve defansif anlamda Galatasaray'ı rahatlatacaktır. Barıştan iyi pas yüzdesi de oyunun hücum yönünde bize katkı sağlayacaktır. Ancak bu senenin tabiriyle hala box to box bir oyuncumuz yok. Yani iyi top yapan tam bir orta saha. Ayhan'ın gelişmiş hali. Uğur ve Emre Güngör oynayabilirlerse o açıdan fazla zorluk çekmeyiz ancak şu bir gerçek ki hücumun başlangıç kısmında Suat gibi, Tugay gibi, Effenberg, Mattias Sammer, Pirlo gibi oyunculardan birine ihtiyacımız var. Yada ne kadar içimizi sızlatsa da iyi bir Emre Belözoğlu gibi.

Bu eksiklerimizi giderirsek UEFA kupasında iddialı oluruz. Çünkü Avrupada başarı malesef sadece çok iyi oyuncularla gelmiyor, eksiksiz, makina şeklinde çalışan bir takıma sahip olmanız gerekiyor. Orta sahada Rıdvan'ın da bahsettiği eksiklik malesef takımımızın yumuşak karnı.

Bu konuda Rıdvan'a katılıyorum. Elano, Arda, Kewell ve Keita son bölgede çok değerli oyuncular. Ama ön liberolarımız gerçekten zayıf. Mehmet Topal umarım düzelecek ve oynayacaktır. Ve defansif anlamda Galatasaray'ı rahatlatacaktır. Barıştan iyi pas yüzdesi de oyunun hücum yönünde bize katkı sağlayacaktır. Ancak bu senenin tabiriyle hala box to box bir oyuncumuz yok. Yani iyi top yapan tam bir orta saha. Ayhan'ın gelişmiş hali. Uğur ve Emre Güngör oynayabilirlerse o açıdan fazla zorluk çekmeyiz ancak şu bir gerçek ki hücumun başlangıç kısmında Suat gibi, Tugay gibi, Effenberg, Mattias Sammer, Pirlo gibi oyunculardan birine ihtiyacımız var. Yada ne kadar içimizi sızlatsa da iyi bir Emre Belözoğlu gibi.

Bu eksiklerimizi giderirsek UEFA kupasında iddialı oluruz. Çünkü Avrupada başarı malesef sadece çok iyi oyuncularla gelmiyor, eksiksiz, makina şeklinde çalışan bir takıma sahip olmanız gerekiyor. Orta sahada Rıdvan'ın da bahsettiği eksiklik malesef takımımızın yumuşak karnı.

Arda,Elano ve Mehmet Topal'dan bahsediyoruz yapmayın lütfen.Yumuşak karınımız dediğin yerde bu adamlar oynuyor.Siz Elano'yu amf sanıyorsunuz galiba.O tarz oyuncuları premierlig'in kapısından sokmazlar.Elano Pirlo gibi olmasa da ona yakın tarzda bir futbolcudur.Ortasahanın pas yapabilmesi,oyun kurabilmesi için en önemli şey teknik kapasitedir.Topal köprü görevini görsün yeter.Onda bunu yapabilecek kapasite var.Teknik desen Elano ve Arda'da alası var.Peki bu şartlarda bu ortasaha nasıl iyi top yapamaz?Örnek olarak Barça'yı kullanmak istemesem de yine Barça'dan örnek vereceğim.Galatasaray'ın Xavi'si Elano,Toure'si Topal,Iniesta'sı Arda'dır.Elano Lincoln'ün yerine gelmiştir ama onun gibi amf değil mc'dir.

Sen H.Ünsal'sın,sen Rıdvan'sın yada Tanjusun

Seni dünyada kimse bilmez sen eskiden Türkiye'de tanınan şimdinin ünü yerlerde gezen adamısın

Sen UEFA kupasını kazanmışsın ve eski takımın Galatasaray öyle bir kadro kuruyorki sol bekteki adam senden kaliteli (H.Balta>Ünsal)

Takım kaliteli oluyor gelen adama bakıyorsun Elano,Keita,Kewell,Baroş

Takım için UEFA kupasını almak o senelere göre daha kolay gibi

Eğer Şampiyonlar Ligi Şampiyonlugu olursa bir daha kimse seni hatırlamaz bu adamları hatırlarlar

İlk Şampiyonlar Ligi Kupasını ülkeye getiren Arda,Keita,Elano,Uğur diye

O zaman sende belkide sallarsın eski takımına ne yapsalar sana yaranamazlar bugün Kral dediğimiz adam da sallıyor,H.Ünsal'da

O kadar parayı siz kazandınız ve sizin adınızı ünlendiren Galatasaraydır H.Şükür'e kral diyorsun ben heykel istemem vs diyor istemezsen isteme Hakan

Daha sizin yarı yaşınızda

Arda,Uğur,M.Topal ki iyi futbolcu demesek de Sabri ve yabancılar Keita,Baroş,Nonda

Sizden daha Galatasaraylıdır

1. Iyi de gece sene Lincoln vardi, onun yerine defansi azcik daha iyi olan biri lazim diyorduk ve hem defansi hem ofansi Lincolnden iyi olan birini aldik. Ridvan Lincoln gitti diye Galatasaray pas yapamaz diyor ama biz Lincolnden daha iyisini aldik orta sahaya. Yani anlayacagin Ridvan sacmaliyor. Bu cok dogal, sonucta Ridvan objektif gözükmeye calissa da damarda akan kanın rengi sari-lacivert. Adamlarda korku var korku.

2. Bizim ve Milli takim icin Mehmet Topak cok degerli bir oyuncu diyorduk. Forumlarda ilk 11 kurarken 90% Topali ilk 11 koyar. Yani Mehmet Topalin ilk 11 deki yeri Garanti gibi görüyor herkes. Hem Galatasaray da hem Milli takimda.

Büyük ihtimal söyle bir orta saha olacak bu sene:

------Topal--------

--Elano----Arda---

Eger böyle bir orta sahayla oynamamiz mümkün degil diyorsan,

Rijkaardin su aciklamasini dinlemissindir:

"Arda ve Elano kilit oyuncularimiz"

Sen simdi Topali yetersiz oldugunu ve yerine box to box bir oyuncu, Emre Belezoglu gibi birini mi istiyorsun?

Senin o bahsettigin Ayhanin gelismis hali Elanodur.

Knimca Saglam bir Topal ve Linderoth varsa ön liberoya transfer gerekmiyor.

Isi garanti altina almak icin Mehmet Aurelio dusunulebilir ama Sarp varken onu almayiz gibi geliyor bana.

Arda,Elano ve Mehmet Topal'dan bahsediyoruz yapmayın lütfen.Yumuşak karınımız dediğin yerde bu adamlar oynuyor.Siz Elano'yu amf sanıyorsunuz galiba.O tarz oyuncuları premierlig'in kapısından sokmazlar.Elano Pirlo gibi olmasa da ona yakın tarzda bir futbolcudur.Ortasahanın pas yapabilmesi,oyun kurabilmesi için en önemli şey teknik kapasitedir.Topal köprü görevini görsün yeter.Onda bunu yapabilecek kapasite var.Teknik desen Elano ve Arda'da alası var.Peki bu şartlarda bu ortasaha nasıl iyi top yapamaz?Örnek olarak Barça'yı kullanmak istemesem de yine Barça'dan örnek vereceğim.Galatasaray'ın Xavi'si Elano,Toure'si Topal,Iniesta'sı Arda'dır.Elano Lincoln'ün yerine gelmiştir ama onun gibi amf değil mc'dir.

Ben yazimi yazarken sen cevaplamissin bile, katiliyorum.

Seni dünyada kimse bilmez sen eskiden Türkiye'de tanınan şimdinin ünü yerlerde gezen adamısın

Sen UEFA kupasını kazanmışsın ve eski takımın Galatasaray öyle bir kadro kuruyorki sol bekteki adam senden kaliteli (H.Balta>Ünsal)

Eğer Şampiyonlar Ligi Şampiyonlugu olursa bir daha kimse seni hatırlamaz bu adamları hatırlarlar

O zaman sende belkide sallarsın eski takımına ne yapsalar sana yaranamazlar bugün Kral dediğimiz adam da sallıyor,H.Ünsal'da

O kadar parayı siz kazandınız ve sizin adınızı ünlendiren Galatasaraydır H.Şükür'e kral diyorsun ben heykel istemem vs diyor istemezsen isteme Hakan

Arda,Uğur,M.Topal ki iyi futbolcu demesek de Sabri ve yabancılar Keita,Baroş,Nonda

Hakan Balta'yı saymazsak güzel yazı.

Çerçevelik yazı.

Sadece şu cümlesine katılıyorum.

15 yıl sonra Sabri futbolu bıraktından sonra aynı şeyleri ona da yazacağınızdan yazı tutarsız olmuş. Hakan Ünsal Galatasaray 'ın çoğu üyesinden, futbolcusundan, yöneticisinden büyük Galatasaraylıdır. Bunu herkesin anlamasına gerek yok;)

Hakan Ünsal 'ın ne dediğini bilmiyorum ama bırakın millet istediği eleştiriyi yapsın. 2 gün sonra takım kötü sonuç aldığında herkes ağzına geleni söylerken iyi bu kadar emek vermiş adamların mı konuşması yasak?

Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Emek verdiyse milyon dolarları çatır çatır aldı ayrıca H.Ünsal dediğiniz kadar kaliteli bir futbolcu değildi tekniği olmayan bir futbolcuydu o adamları herkes sanki uzaylıymış gibi davrandı kral dedik imparator dedik bugün kralımız diyorki fenere gidebilirdim vs bizde yapıyoruz eleştirimizi adamlar neredeyse hep Galatasaray'ı eleştiriyor

Hakan Baltada begenilmiyor ya ne diyeyim:rolleyes:

Hakan baltayi ben fena bulmiyorum ama simdi bir bek oyuncunun yapmasi gereken ortayi acmayan, bindirme yapmayan, kisaca ofansa olan katkisi az olan Hakani begenmeyen cok olur, burda sasiralacak birsey yok ki.

Defansi saglam ve hep ayni performans gösteriyor.

Bu yüzden iyi bir oyuncu ama cok iyi asla degil.

:2_thumbs_up_-_anima
Hakan balta ben fena bulmiyorum ama simdi bir bek oyuncunun yapmasi gereken ortayi acmayan, bindirme yapmayan, kisaca ofansa olan katkisi az olan Hakani begenmeyen cok olur, burda sasiralacak birsey yok ki.

Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bir laf var,kedi yemek yediği kaba pisliğini yapmamalı diye,o yüzden o futbolcular bu kadar lüx içinde ve şöhret içinde yaşıyorlarsa bunda Galatasaray'ın hakkını ödeyemezler,şimdi tv programlarında eleştirebilirler ama intikam alırcasına değil,mantıklı düşünceli,Cüneyt Tanman'da bu takımda oynadı bir kere yanlış birşey söylediğini duymadım,adamlık meselesi birazda!

H.Ünsal,Maicon'du sanki süper teknikli bindirmeleri çalımları ortaları olan hatta kendi ortasına gol atan biriydi ya abartmayın şu adamı H.Balta daha kalitelidir

Hakan baltayi ben fena bulmiyorum ama simdi bir bek oyuncunun yapmasi gereken ortayi acmayan, bindirme yapmayan, kisaca ofansa olan katkisi az olan Hakani begenmeyen cok olur, burda sasiralacak birsey yok ki.

Gerektiği zaman çıkıp bu dediklerini de yaptığını hatırlıyorum. Ayrıca o kadar hucümcüyla oynarken beklerin de bu kadar hücuma katılmaları biraz mantıksız değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt