#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Cüneyt,Coşkun Özarı,Turgay Şeren,Bülent Korkmaz,Hagi bu adamlar nerde oynadılar Batman Petroldemi

H.Ünsal,H.Şükür nerde oynadılar Mersin İdman Yurdundamı

Bunu söylüyoruz sanki Adnan Polat'a laf sokmak takımı kötülemek için yorum yapabiliyorlar

Emek verdiyse milyon dolarları çatır çatır aldı ayrıca H.Ünsal dediğiniz kadar kaliteli bir futbolcu değildi tekniği olmayan bir futbolcuydu o adamları herkes sanki uzaylıymış gibi davrandı kral dedik imparator dedik bugün kralımız diyorki fenere gidebilirdim vs bizde yapıyoruz eleştirimizi adamlar neredeyse hep Galatasaray'ı eleştiriyor

İzin verin de alsın yani. Ayrıca milyon dolarların hepsini çatır çatır almadı işte. Takımdan ayrılırken kulübün hala Hakan Ünsal 'a yüklü bir para borcu vardı ama Hakan Ünsal bunun yarısından vazgeçti. O dönemde Adnan Polat para toplama kampanyası çıkmıştı hatırlarsanız. Türkiye 'de hiç kimse Hakan Ünsal kadar para yardımında bulunamadı. Hakan Ünsal 6 Pas programında canlı yayında bunu söylemiş ve hiçbir yönetici de yalanlayamamıştır.

Nonda, Baroş, Keita 'yı bile Hakan Ünsal 'dan büyük Galatasaraylı yaptınız. Alışmışsınız körler sağırlar birbirini ağırlar durumuna. Hakan Ünsal bugün Galatasaray 'a toz kondurmasaydı ondan büyük Galatasaraylı yoktu.

Şimdi Hakan Ünsal 'a yapılanlar 20 yıl sonrayada Arda 'ya, Sabri 'ye, Uğur 'a yapılacaktır. Üstelik onlar Hakan Ünsal kadar büyük başarılara imza atabilecekler mi bakalım.

Targutay'a katılıyorum bu konuda.Hakan ünsal okadar iyi futbolcu değildi.Bugünlere Galatasaray sayesinde geldi.Hiçde sevmem zaten kendisini.

Neyse arkadaşlar burası Elano topici.

Dunyanin neresine giderseniz gidin!

Hakan Balta > Hakan Unsal..Bu kadar.

İzin verin de alsın yani. Ayrıca milyon dolarların hepsini çatır çatır almadı işte. Takımdan ayrılırken kulübün hala Hakan Ünsal 'a yüklü bir para borcu vardı ama Hakan Ünsal bunun yarısından vazgeçti. O dönemde Adnan Polat para toplama kampanyası çıkmıştı hatırlarsanız. Türkiye 'de hiç kimse Hakan Ünsal kadar para yardımında bulunamadı. Hakan Ünsal 6 Pas programında canlı yayında bunu söylemiş ve hiçbir yönetici de yalanlayamamıştır.

Nonda, Baroş, Keita 'yı bile Hakan Ünsal 'dan büyük Galatasaraylı yaptınız. Alışmışsınız körler sağırlar birbirini ağırlar durumuna. Hakan Ünsal bugün Galatasaray 'a toz kondurmasaydı ondan büyük Galatasaraylı yoktu.

Şimdi Hakan Ünsal 'a yapılanlar 20 yıl sonrayada Arda 'ya, Sabri 'ye, Uğur 'a yapılacaktır. Üstelik onlar Hakan Ünsal kadar büyük başarılara imza atabilecekler mi bakalım.

Bunun üstüne söze gerek var mı? Delikanlılık bunu sadece yapmakla olur, çıkıp sağda solda söylemekle değil. Hasan Şaş için Adnan Başkan diyor, Hasan gerektiğinde hesabının Galatasaray için kullanabileceğini söyleyecek kadar delikanlıdır diye, ama Hakan nedense kendisi söyleyebiliyor. Yanlış anlama yalnız ben Hakanı eleştirmek adına söylemiyorum bunu, ama verdiğin örnek biraz çelişiyor sanki.

Bunun üstüne söze gerek var mı? Delikanlılık bunu sadece yapmakla olur, çıkıp sağda solda söylemekle değil. Hasan Şaş için Adnan Başkan diyor, Hasan gerektiğinde hesabının Galatasaray için kullanabileceğini söyleyecek kadar delikanlıdır diye, ama Hakan nedense kendisi söyleyebiliyor. Yanlış anlama yalnız ben Hakanı eleştirmek adına söylemiyorum bunu, ama verdiğin örnek biraz çelişiyor sanki.

Emin ol başka biri olsaydı gazetelere boy boy fotoğraf verip röportaj yaparak davulla zurnayla duyururdu. Çoğu insan da çıkar şakşak alkışlardı Hakan Ünsal 'ı. Programın ortasında Galatasaray 'da yapılan ödemeler hakkında zan altında kalınca laf arasında söyleyip kapattı konuyu.

Hakan Ünsal babamın oğlu değil ama bu gördüklerimi söylemezsem yenilen hakka ortak olmuş olurum.

Emin ol başka biri olsaydı gazetelere boy boy fotoğraf verip röportaj yaparak davulla zurnayla duyururdu. Çoğu insan da çıkar şakşak alkışlardı Hakan Ünsal 'ı. Programın ortasında Galatasaray 'da yapılan ödemeler hakkında zan altında kalınca laf arasında söyleyip kapattı konuyu.

Hakan Ünsal babamın oğlu değil ama bu gördüklerimi söylemezsem yenilen hakka ortak olmuş olurum.

Doğrudur renktaş sen direk o şekilde söyleyince ben dedim herhalde Hakan kendine pay çıkardı diye. Hakkını da yememek lazım ama ben de Hakanın Galatasaraya karşı içinde birşeyler kaldığından olumsuz şeyler söyleyebildiğini düşünüyorum. Ne olursa olsun zamanında bazı yöneticiler yanlış ta yapsa bu Galatasaraya mal edilemez, edilmemeli, o yüzden eski oyuncuların Galatasaray hakkında konuşmaları birçok arkadaş gibi beni de rahatsız ediyor, sonuçta ne oluyor, insanlar soğuyor, eski yaşattıkları başarılardan çok polemiklerle gündeme geliyorlar.

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Bu konuda Rıdvan'a katılıyorum. Elano, Arda, Kewell ve Keita son bölgede çok değerli oyuncular. Ama ön liberolarımız gerçekten zayıf. Mehmet Topal umarım düzelecek ve oynayacaktır. Ve defansif anlamda Galatasaray'ı rahatlatacaktır. Barıştan iyi pas yüzdesi de oyunun hücum yönünde bize katkı sağlayacaktır. Ancak bu senenin tabiriyle hala box to box bir oyuncumuz yok. Yani iyi top yapan tam bir orta saha. Ayhan'ın gelişmiş hali. Uğur ve Emre Güngör oynayabilirlerse o açıdan fazla zorluk çekmeyiz ancak şu bir gerçek ki hücumun başlangıç kısmında Suat gibi, Tugay gibi, Effenberg, Mattias Sammer, Pirlo gibi oyunculardan birine ihtiyacımız var. Yada ne kadar içimizi sızlatsa da iyi bir Emre Belözoğlu gibi.

Bu eksiklerimizi giderirsek UEFA kupasında iddialı oluruz. Çünkü Avrupada başarı malesef sadece çok iyi oyuncularla gelmiyor, eksiksiz, makina şeklinde çalışan bir takıma sahip olmanız gerekiyor. Orta sahada Rıdvan'ın da bahsettiği eksiklik malesef takımımızın yumuşak karnı.

Çok ilginç bir yorum olmuş. Rıdvan diyorki geçen sene orta sahada iyi top yapıyordu. Katılman için ne lazım bir bakalım:

1. Lincoln gitti, Arda ile Elano geldi, bu demek oluyorki Lincoln Arda ve Elano toplamından daha önemli paslaşmak için.

2. Defansif açıdan zayıf diyorsun. Haberimiz olmadan geçen sene bizde Emana, Essien filan mı vardı, kimse gitmedi o bölgeden üstüne Sarp geldi, ha Mehmet Güvenin gönderileceğini düşünerek böyle birşey diyorsan bilemem:D

Roma teknik direktörü Luciano Spaletti’nin yönetimden Galatasaray’a imza atan Elano’yu transfer etmelerini istedi.

Son olarak Liverpool’a giden Aquiliani yönünden yönetimle arası açılan Spaletti’nin “Böyle bir futbolcumuzu kaptırdığınıza göre bu açığı ancak Elano’yla kapatabiliriz” çağrısı yaptığı öğrenildi.

Corriera Dello Sport’a konuşan Spaletti’nin “Beni zor durumda bıraktınız” diyerek suçlamada bulunduğu yöneticiler Aquilani’yi 35 milyon euro’ya sattıklarını hatırlatarak, “Bu kadar büyük bir para kaçmazdı” diye konuştular. Yöneticilerin “Kimi istersen onu sana alırız” dedikleri Spaletti, “Galatasaraylı Elano’dan başkasını istemem” dedi

Fotospor:D:D

Roma teknik direktörü Luciano Spaletti’nin yönetimden Galatasaray’a imza atan Elano’yu transfer etmelerini istedi.

Son olarak Liverpool’a giden Aquiliani yönünden yönetimle arası açılan Spaletti’nin “Böyle bir futbolcumuzu kaptırdığınıza göre bu açığı ancak Elano’yla kapatabiliriz” çağrısı yaptığı öğrenildi.

Corriera Dello Sport’a konuşan Spaletti’nin “Beni zor durumda bıraktınız” diyerek suçlamada bulunduğu yöneticiler Aquilani’yi 35 milyon euro’ya sattıklarını hatırlatarak, “Bu kadar büyük bir para kaçmazdı” diye konuştular. Yöneticilerin “Kimi istersen onu sana alırız” dedikleri Spaletti, “Galatasaraylı Elano’dan başkasını istemem” dedi

:yikes::yikes::yikes::yikes::yikes:

Süpersin fotospor,sabah sabah güldürdün beni:)

Elano bu takıma nasıl bir katkı yapacaksın çook merak ediyorum:)

bwhahahahahahahahahahaaaaaaahahahahah :2aloh1::2aloh1::2aloh1:

artık seviyorum bu gazeteyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt