#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

7'ye alıp 30'a satarız,ama 1-2 kere izleyelim acelen ne Roma :D

Şu kadara satarız diyorda herkes hangi futbolcumuzu böyle yüksek fiyatlara satmışız Arda ile Everton ilgilendi 7 milyon verdiler sanırım ama Porto Hulk diye bir adam için 40 milyondan açıyor çünkü adamlar şampiyonlar ligini aldılar ondan sanırım yani M.Topal'ı şuna Arda'yı şuna satarız deniliyorda alan kim yada satmışmıyız H.Şükür'den başka iyi paraya adam

Hadi be rıjkaard amca oynat artık meraktan çatlıyacağım :D

Elano Brezilya milli takımına açğrılmış :biggringift: fenevden çağrılan yok galiba :D

Bir bir Brezilyalı'yla hedefi tutturduk. Fenerbahçe 10 taneyle tutturamadı. :asd:

Antep maçını izlemeye gittim Gs lilerden çok febeliler dolmuş kahveye odun fenerlinin biri top tabataya geldikten sonra bana dönüp demez mi bu adam Elanodan 10 kat iyi hep yedek kalmış ingilterede 40 derecede ( evet 40 :D ) top oynayamıyor. Malum adam ölülerine kadar küfür yedi dayağı da yiyordu ayırdılar. Keita' ya omuz atıyor rakip herif diyor Keita kendini yere atıyor ben objektifim GS kötü oynuyor :D diyor.

Bu yaşananlar tamamen gerçektir. Bizzat kendimce yaşandı. Gülün diye yazdım :)

Ayrıca dün stadyumda M.demirkol " Keita geldiğinde inanamadım, Elano geldiğin de hiç mi hiç inanamadım dedim heralde rüyadayım :D rüya görüyoruz :) ".

Brezilya'nın taktiğidir konfederasyon kupalarında satılmayan defolu malları ön plana çıkarmak için hepsini oynatır Dunga,sonra 1-2 talibi çıkar 15-20'ye ittirirler..

arkadaşlar dos santos çağrıdımı şimdi milli takıma

Felipe Melo 25 milyon €'ya gitti,o kadar eder mi bence etmez ama işte öyle bir süsleyip pazarlıyor ki adamlar alıyorsun.

Evet,ben hiçbir Brezilyalının 26 yaşından sonra büyük paralara gittiğini hatırlamıyorum 19-20 iken kapıyorlar ki büyük oyuncuysa.

haa!Şimdi oldu.Ben önce o soruyu sordum,sonra dedim konu Elano acaba Elano hakkında mı yazdın?Haklı olabilirsin ama kötü oyuncu değil bence Santos.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt