#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Çok temposuzdu.Avrupa deplasmanındaki maçta 90 dakika oynamsının bunda etkisi vardı.

Fizik olarak hazır değil.

Cok pasif ve durgun gözüküyor.

Oyunda fark yaratmasını beklerken cok sıradan işler yapıyor benim tanıdıgım elano bu degil inşallah toparlanır lincolne kıyaslanamaz posizyon olarak ama lincolnun ölüsü daha cok belli oluyodu elanonun varlıgıyla yoklugu arasında bi fark yok ayrıca sebebini bilmiyorum lincolnu alırkende elanoyu alırkende işte duran topların ustası dedik dedik durduk ama adamlar buraya gelince unutuyorlar herseyi bitane bile isabetli ortası yok ilginc takım oturunca elanonun gelmesiyle beraber ahenki bozulurmu diye bi soru geliyordu aklıma inş o sorunun cevabı hayır olur.

2-3 hafta daha zamana ihtiyacı var. Bu dönemde Kewell'la başlamak daha doğru.

Rakip yorulmuşken girmesi daha yararlı bence. 45. dakikada girebilir. 3-4 maç sonra, güçlü bir Elano izleriz. Bu maçta 60 dakika zarar verdi takıma, giden her top geri döndü. Hazır değil kesinlikle.

Kewell potansiyel gol tehlikesi, adamın ayağına her top geldiğinde heyecan veriyor, Harry Kewell bu boru değil. Elano geldi diye yıldızlarımızı unutmayalım.

Bu maçı saymıyorum. Çünkü uzun zamandır bu kadar kötü bir performans görmemiştim hangi maçta kim olursa olsun. Resmen dağıldı döküldü. Bu ara ona iyi gelir umarım.

Bu adam yanlış yerde oynuyo ileride değil geride oynaması lazım,gördüğüm kadarı ile Elano ayağında pek top tutan bir oyuncu değil tek pasla oynuyo genelde ve bence onun görevini Arda daha iyi yapıyo dün net olarak gördük 2. yarı.Kewell ı sola çekip Arda yı ileri kaydırıp,Elano yuda geri çektikmi sıkıntı kalmaz.

Elano hazır değil,ve bu şekilde oynarken garanti oynamaya çalışıyor.Daha ayağına topu alıp dikine sürdüğünü görmedik ancak bir süre sonunda o da istenilen kıvama gelecektir.

Dün etkisiz olsa bile attığı paslardaki düşünceler bile futbol vizyonunun göstergesiydi,beklemedeyiz.

Zamana ıhtıyacı var sabır arkadaslar...

Elano hazır değil,ve bu şekilde oynarken garanti oynamaya çalışıyor.Daha ayağına topu alıp dikine sürdüğünü görmedik ancak bir süre sonunda o da istenilen kıvama gelecektir.

Dün etkisiz olsa bile attığı paslardaki düşünceler bile futbol vizyonunun göstergesiydi,beklemedeyiz.

Aynen. :idea:

Dünki ve geçen iki maçtaki gol dışında oyununu görünce bu adam nasıl brezilya milli takımına çağırılıyor bile dedim.

Ama zamana ihtiyacı var bence.oyun içinde takıma öyle iyi bi katkısı olmadığı gerçek ama stilinde kalitesini gösteriyor..

Zaman zaman zaman..

Dünki ve geçen iki maçtaki gol dışında oyununu görünce bu adam nasıl brezilya milli takımına çağırılıyor bile dedim.

Ama zamana ihtiyacı var bence.oyun içinde takıma öyle iyi bi katkısı olmadığı gerçek ama stilinde kalitesini gösteriyor..

Zaman zaman zaman..

Lincoln iyi başladıda ne oldu bekleyip göreceğiz :rolleyes:

maçin basinda ardaya yaptigi pas çok kalsti

birde asirtma sutu, ama o kolay degildir topun gelisine gore ayaginin disiyla akil dolu bir vurusu herkes yapamaz,

elano tam olarak hazir degil, ama neler yapabilecegini görüyoruz sahada, tek pasla oyunu bitirebilen bir yetenegi var

Adamın her hareketi kalite kokuyor, sadece biraz daha zamana ihtiyacı var, gerçi hazır olmadan bile maç kazandıracak potansiyele sahip.

Elano'yu tartışmamıza gerek yok. Kendini isptalamış bir futbolcu zaten. Bence iyi de oynasa kötü de oynasa uyum sorunu çektiği bir gerçek. Birbirlerine alışmaları zaman alacak. İlk defa oynadı Arda, Baros ve Keita ile.

Netanya maçında Elano pres yapıyordu rakibi kovalıyordu. Hatta kademe bile yapmıştı. Bu maçta pek göremedik ama zamana bırakalım daha sezonun çok başındayız.

Şu ilk sayfadaki resmini bi zahmet değiştiriversek adamı hala M. City de sanıyoruz heralde:D

Elano özellikle önemli maçlarda çok iyi oynar. haftaya Bjk maçından sonra sadece Elano'yu konuşacağımızı düşünüyorum:)

Tek eksiği fizik,fiziği türkiye'ye göre az biraz.

Ankara deplasmanında ortaya koyduğu futbolla hayal kırıklığı yaratan Elano'nun keyfi kaçtı. Kayserispor'a attığı süper golle dikkatleri üzerine çeken sambacının başkentte tam olarak Galatasaray'a uyum sağlayamadığı gözler önüne serildi.

Fotomaç' dan sallamalar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt