#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Doğruyu söylemek gerekirse Lincoln kadar keyif vermedi şu ana kadar.Ankara maçında çok kötüydü.Maçın başlarında Arda'ya fantastik bir vuruşla pas atınca baya ümitlendik şov yapacak diye ama olmadı.İnşallah düzelecektir.

Doğruyu söylemek gerekirse Lincoln kadar keyif vermedi şu ana kadar.Ankara maçında çok kötüydü.Maçın başlarında Arda'ya fantastik bir vuruşla pas atınca baya ümitlendik şov yapacak diye ama olmadı.İnşallah düzelecektir.

hiç olmazsa bu haliyle bile lincoln nün fiziğinden daha iyi dokundukları an kendisini yere bırakmıyor. lincoln ne zevk verdi ki sağa bakıp sola pas atması mı? lincoln gibi

iyi başlayıp kötü bitirmesin. kötü bağlayıp iyi bitirsin.

SENİN G.SARAY'DA NE İŞİN VAR

Doğum gününde Elano ile Fenerbahçeli futbolcular arasında başka ilginç diyaloglar da yaşandı.

Bunlardan birinde Kazım Elano'ya "Bütün Brezilyalılar Fener'de. Senin G.Saray'da ne işin var?" diye takıldı. Yıldız futbolcu da "Beni Inter de istiyordu, hatta Mourinho ile görüştüm. Ama Galatasaray'ın teklifi çok cazipti. Rijkaard'ın burada olması da etkendi. Aynı parayı verselerdi Fenerbahçe'ye de gelirdim." diye cevap verdi.

Amaçları ne acaba.

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Beklentiler büyük bu beklentileri karşılayacak düzeyde olan bir futbolcu hiç endişe duymuyorum gelecek haftalarda gerçek performansını göreceğimize bize güzel futbol izleteceğine inanıyorum.

Fizik olarak henüz hazır değil..

Benim City ve Schachter de 4-5 mac izledigim Elano cok hareketli, cok kosan ve pas dagitan biriydi. Bizde 2 mac oynadi su ana kadar. Cok hareketsiz ve durgun oynadi.

Belli ki hazir degil, InsAllah Besiktas maci ile hazir hale gelir. Artik formda bir Elanoya cok ihtiacimiz olacak.

fizik olarak hazır olmadığı her halinden belli, o yüzden çok fazla sorumluluk almak istemiyor gibi.

buna rağmen 1-2 pozisyonda da olsa kalitesini, neler yapabileceğini zaten belli etti.

benim beklentim daha canlı, daha hırslı, oyunu yöneten bir elano.

adaptasyın sürecini atlatıp tam olarak hazır hale geldiğinde beklentilerimizi karşılayacaktır diye düşünüyorum. :)

Arda ile Elano arasındaki fark,

İniesta ile Xavi arasındaki fark gibidir.

Elano'yu Arda gibi değil, Ayhan gibi kullanmamız lazım.

Çok daha yararlı olur. ;)

Arda ile Elano arasındaki fark,

İniesta ile Xavi arasındaki fark gibidir.

Elano'yu Arda gibi değil, Ayhan gibi kullanmamız lazım.

Çok daha yararlı olur. ;)

Ama Ayhan´in gösterdigi direnci Elano´dan beklememiz hata olur....

Rijkaard bos is yapmaz..Bu hafta belki performansini sergileyememis olabilir ama ilk yari takim olarak cok kötüydük, hatta Arda bile gercek Arda degildi ilk yari...

O yüzden biraz beklememiz gerekiyor.Elano´nun teknigini ve bitiriciligini hücumda kullanmamiz gerekiyor..Besiktas´a patlar insallah 30 metreden:)

Baros gibi bu adama da yükleniliyor, forma girince ortalığı kavurur :) Zaten kalitesi belli adamın :)

Lincoln gibi değil daha düz oyuncu görev adamı olarak düşünüyordum ama klaslık konusundan ondan daha cürretkar,öz güveni doruklarda gerçekten,hele bir de fiziği hazır hale gelsin çok maç kazandıracak inanıyorum bu milli takım arası çok işine yarar.

hiç olmazsa bu haliyle bile lincoln nün fiziğinden daha iyi dokundukları an kendisini yere bırakmıyor. lincoln ne zevk verdi ki sağa bakıp sola pas atması mı? lincoln gibi

ASY 'de 15-20 bin kişi kara kaşı kara gözü veya uzun saçı için bağırmıyordu Lincoln, Lincoln diye. Veya sağa bakıp sola pas atıyor diyede bağırmıyordu. Beşiktaş, İBB, Trabzon, Gençlerbirliği maçlarından hiç haberin yokmuş gibi konuşuyosun. Oynadığı zaman seyirine doyum olmuyordu ama oynatmak meseleydi.Karekteride futbolu kadar güzel olsaydı da gözümüz 2 yıl daha futbola doysaydı keşke ama olmadı.Artık gözümüz Elano'da umutluyuz bekliyoruz, alışma süresini tamamlıyor anlaşılan.

Lincoln kadar estetik değil ama ondan daha yararlı olur .Daha düz bir oyuncu ama takımına katkı konusunda büyük işler yapacaktır.

ASY 'de 15-20 bin kişi kara kaşı kara gözü veya uzun saçı için bağırmıyordu Lincoln, Lincoln diye. Veya sağa bakıp sola pas atıyor diyede bağırmıyordu. Beşiktaş, İBB, Trabzon, Gençlerbirliği maçlarından hiç haberin yokmuş gibi konuşuyosun. Oynadığı zaman seyirine doyum olmuyordu ama oynatmak meseleydi.Karekteride futbolu kadar güzel olsaydı da gözümüz 2 yıl daha futbola doysaydı keşke ama olmadı.Artık gözümüz Elano'da umutluyuz bekliyoruz, alışma süresini tamamlıyor anlaşılan.

izledim o maçları gönül isterdi ki daha fazla maç kazandırsın. Neyse konuyu dağıtmayalım konumuz Elano

Beşiktaş maçında müthiş bir futbol bekliyorum.

Beşiktaş maçında müthiş bir futbol bekliyorum.

İnşallah artık zamanı geldi.Bir şey dikkatimi çekiyor.Adam premier ligden gelmiş, Brezilya milli takımında oynuyor ancak bizde oyuna girdiği zaman hala tedirgin ve çok çaba sarfediyor.Bu belki onun karekterinin düzgünlüğünü gösteriyor.Yani havalı bir tavrı yok işini çok ciddiye alıyor.Tedirgin olması o manada güzel.

Lincoln kadar estetik değil ama ondan daha yararlı olur .Daha düz bir oyuncu ama takımına katkı konusunda büyük işler yapacaktır.

Lincoln de Keita kadar estetik değildi. Birde bu açıdan bakalım olaya. :)

Elano tipik bir forvet arkası oyuncusu değil. City'de kimi zaman ön libero, kimi zaman sol kanat, kimi zaman sağ kanat oynuyordu. Milli takımdada sağ kanatta oynuyor. Ben az gördüm forvet arkasında oynadığını.

Keyif göreceli bir kavramdır. Sen İnamotodan zevk alırsın başkası Lincoln'den diğeri İliçten. Çıkıpta bu adamın nesinden zevk aldın diye sorgulamak abesle iştigaldir....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt